Percről-percre jelentésünk az amerikai fővárosból.

Soha nem látott jelenetek zajlottak  Washingtonban, ahol Trumpot támogató tömegek ostromolták meg a Capitoliumot, ahol törtek, gyújtogattak, sőt fegyverek is előkerültek.

A helyszínen lévő tudósítónk percről-percre tudósítja olvasóinkat.

Január 6., 18:00

A 2006-os székházostromban jelentős sikereket elérő Debil, Gyík és Satu vezeti a Capitoliumot ostromlókat. A tömeg nagyon dühös, mert nincs az épületben egyetlen túrórudi automata sem.

Január 6., 18:22

Washingtonban többen is látni vélték Gyurcsány Ferencet gumilövedékkel a kezében sétálni.

Január 6., 19:03

Tüntetők megpróbálták felgyújtani Larry King Tesláját. A gyújtogatást nehezítette, hogy az autóban nem volt benzin. A zűrzavart kihasználva Tomcatnek sikerült több kerékpártolvajt is elfognia.

Január 6., 20:11

Révész Máriusz TikTok videóban mutatja meg, hogyan kell kameraképesen vérezni. A lényeg, hogy a pinabajuszra ne folyjon rá, mert attól cikivé válik az egész.

Január 6., 21:30

Császár Attila, a HírTV riportere a helyszínen az 56-os forradalmárokhoz hasonlította a gyújtogatókat, de azok megverték, mert kiejtése miatt mexikói bevándorlónak nézték.

Január 6., 21:39

Afganisztán felajánlotta, hogy békefentartókat küld Washingtonba.

Január 6., 22:45

Orbán Viktor az irodája után megszenteltette Donald Trump fényképét is. Rendőrök és más kormányzati dolgozók jelenlétében egy pap írta fel krétával a képre az L, U, Z, E, R betűket.

Január 6., 23:17

A földönkívüliek visszafordultak és mégsem pusztítják el lézerágyúval a Capitoliumot. “Erről lemaradtunk” – áll közleményükben.

Január 7. 00.08

Többen a Nélküled éneklésére szólították fel a tömeget, de mivel senki nem tudja a szövegét, ezért inkább a U2 With or Without You-ját éneklik.

Január 7. 01.22

Az Afrikai Unió közleményt adott ki, amiben ennyi áll: “Na, ki a fostartály ország?”