Semjén “Semjén” Zsolt szerint csak így akadályozható meg, hogy Szent István országa soha ne lehessen kalifátus.

“A vasárnapi boltzárat eltöröltük, és ez így is marad, aki mást állít, az hazudik” – jelentette ki Halász János, a Fidesz frakció szóvivője, mire Semjén “Keresztény” Zsolt pár nappal később azt hazudta a Magyar Időknek, hogy mégis visszaálltják a boltzárat.

Sőt, Semjén “Miniszterelnökhelyettes” Zsolt azt nyilatkozta az interjúban, hogy a boltzárat a hét többi napjára is kiterjesztenék. “Ezzel teljessé válna a keresztény Magyarország álma, hiszen így az emberek minden nap mehetnének templomba, és a kereskedelmi dolgozóknak is sokkal jobb életük lenne, ha egyáltalán nem kéne dolgozniuk”.

Arra a kérdésre, hogy, ha egyáltalán nem nyithatnának ki a boltok, akkor a kereskedelmi dolgozók éhenhalnának Semjén Zsolt azt válaszolta, hogy “hoppá, most mennem kell lelőni ok nélkül mindenféle énekesmadarakat”.

A KDNP időközben közleményt adott ki, amiben magyarázni igyekeznek Semjén “Miértnembaszódszmármeg” Zsolt mondandóját. “Az elnök úr semmiképpen sem arról beszélt, hogy Polt-bezárásról lenne szó. Ugyanez vonatkozik Usain Boltra is.”

4 KOMMENT

  1. Félelemtől remegő, beszari banda az IMF (Nemzetközi Valutaalap). Vagy megvették őket kilóra. Ha már bevezették a negatív kamatokat, egy tollvonásukba kerülne, hogy például -10% kamatra (sőt, akár -100% uzsorakamatra) adjanak hitelt eladósodott országoknak, amelyek így rövid idő alatt nemcsak megszabadulnának minden adósságuktól, hanem például 50 milkáért saját barackfa-himnuszt rendelhetnének rangos zeneszerzőktől, fellendítve ezzel a művészeteket, például. Vagy Rogán Antalékéhoz hasonló zseniális találmányokat finanszírozhatnának 250 milkával, fellendítve ezzel az innovációt, például. Vagy újabb tévécsatornákat, játékkaszinókat ajándékozhatnának Ámérikából hazatántorgott tisztes vállalkozóknak milliárdos értékben, fellendítve ezzel a gazdaságot, például. Teszetosza nyámnyilák mind egy szálig!