A sorozat prodjuszerei szerint még mindig túl pörgős és emiatt drága a 6. évad, ezért leszerződtetik Tarr Bélát az utolsó 13 epizód rendezésére.

tarrok harca

„A 6. évad utolsó két részében még odabaszunk egy kis akciót a sok prolinak, hogy szép emlékekkel kezdjék el nézni a következő szériát, azután jöhet a kasza…” – nyilatkozta David Benioff, regényíró-menedzser.

Kiszivárgott hírek szerint az HBO örömmel fogadja Tarr érkezését, mert a 6. évadra megfelezett büdzsét így tizedére csökkenthetik. Kalkulációik szerint egy Dubrovnikról készülő 20 perces állókép, még ha egy alvó sárkányt oda is kell retusálni a jugoszláv égboltra, kijön 3 dollárból. Ez percbontásban olcsóbb, mint egy magyar parlamenti ülés közvetítése.

1 KOMMENT

  1. Kedvenc olasz kocsmám törzsvendége egy hatalmas termetű, hangos asszonyság, akit – a háta mögött – mindenki csak féldeciBellának hív.

    Tegnap az isonzói csatáról mesélt szemtanúsan, midőn egy előző estéről az asztal alatt maradt részeg hirtelen elővánszorgott, ránézett és csak ennyit dünnyögött: que bella debella!

    FéldeciBella csak röhögött, mert a részeg már az isonzói csata idején is túlkoros volt a katonai szolgálatra, s kárt nem tudott már tenni benne:

    — Húzzon haza, Apókalipszis, mert már várják otthon az ükunokái a koporsóval!

    — Milyen sóval? — kérdezte az Apó, de a signorina immár egy újabb féldecibe temetkezett, s nem volt érkezése válaszolni.