Mint kiderült, egy félreértés miatt, véletlenül hagyta a szignóját a papíron a szakorvos.

szakorvos_bacsi.jpg

Éppen teniszből jöttem koradélután az osztályra, mert volt 62 programozott szülésem, amikor láttam a bejáratnál, hogy aláírást gyűjtenek hálapénz témában, és nagyon megörültem” – mondta Dr. Szikszai János Béla, szakorvos.

Elmondása szerint úgy tervezte, ha a havi kilenc millió adózatlan mellé legálisan kapna még hetet tisztán, akkor végre lecserélhetné a szlovák rendszámot az X6-oson rosenheimire, és a magánrendelőjéből is visszahozna a korábban hazaprivatizált 15 vizsgálószékből legalább kettőt a kórházba.

Erre szóltak, hogy ez nem az a vonat Bécikém, én pedig teljesen lefagytam, mert utoljára ekkora hülyeséget akkor csináltam, amikor szóltam a könyvelőmnek, hogy fizessen be 60 ezer forint ÁFA-t évzáráskor.

Az anti-hálapénz charta egyre nagyobb siker, hiszen több tucat kutató-, röntgen-, és altató orvos is aláírta már. „Ja persze, hát nekik könnyű, ez olyan mintha én lemondanék a férfi pácienseimről, höhö…” – mondta Szikszai.

2 KOMMENT

  1. Legújabb hírek szerint már világítótorony-kezelők, uránbányászok, űrjogászok és pingvinológusok is csatlakoztak a magyar hálapénz elleni mozgalomhoz. Külföldi hálapénzt egyelőre elfogadnak.

  2. Az emlitett Béci doktor szerintem nem jópofa, hanem jól pofán kéne vágni !
    Amiért őtmagát kilóra meglehet venni, nem biztos, hogy ezt mással is eljátszhatja.
    Ha egyszer emberére akad, még jól pofára is eshet ez a vicces Béci.