A “Pandate” nevű új budapesti startup szolgáltatásának segítségével védett állatfajok képviselőit vihetjük el moziba, étterembe vagy állatkertbe.

wwf randi.jpg

A Természetvédelmi Világalap (WWF) által is támogatott kezdeményezésének célja, hogy az emberekben tudatosítsák az állatvédelem és az új startup bevételeinek fontosságát. A program keretében többek között Hector-delfineket, szibériai tigriseket és szürkelábú karcsúmajmokat lehet egy-egy estére elvinni. Színház és mozi esetén 20% kedvezmény jár, de a delfineknél a randiztatónak kell gondoskodnia, hogy a moziban legyen elég hering és víz, és ne legyenek a közelben japán delfinhalászok. A résztvevő helyszínek listája itt tekinthető meg. 

A program több nyugati-európai országban már sikerrel lezajlott, bár egy frankfurti pinceszínházba nem engedtek be egy jegesmedvét, többen pedig arra panaszkodtak, hogy randipartnerüknek, egy császár amőbának, csókolózáskor rossz íze volt.

4 KOMMENT

  1. @Nyilas Mise: Sajnos ezeket a mai fiatalokat csak a hülyeség érdekli! Ide vezetett az elmúlt nyolc év nagy liberalizmusa! Ezért is nagyon fontos, hogy április elsején mindenki elmenjen Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra szavazni, és mindenki vigyen magával még egy embert! Orbán Viktor Miniszterelnök Úr majd rendet tesz az országban!

    #ezekamaifiatalok #hülyeség #április1