A kormány által tervezett nemzeti játéktermekben nemzeti szerencsejátékokkal ismerkedhetnek meg a szerencsések és a függők – jelentette be Rogán Antal a Balaton Sound VIP-mosdójában rögtönzött sajtótájékoztatón.

nemzeti kaszino.jpg

Forgózás zsetonért, snóbli, zsír, vetkőzős zsír, snúr, lengőteke és ulti is szerepel a tervezetben, de a legnépszerűbbnek a Fekete Péter és az eredeti autóskártya ígérkezik. A játéktermekben kialakítanak Rubik-sarkot és egy métapályát is. Kötelező lesz majd egyéb, hagyományőrző játékok szerepeltetése is, így a kukoricacsuhé baba készítés, nemezelés, sutyingázás és lovas íjászat, amelyek segíthetnek a függőknek a hasznos időtöltésben és az ősi kultúrával való ismerkedésben.

A Nemzeti Játéktermeket a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójának tervei alapján készítik rezsivisszaverő faanyagból, míg a krupiék bocskaiját személyesen Kerényi Imre veti papírra.

18 KOMMENT

  1. Hiányolom a kínálatból a legnagyobb nemzeti játékot, a mutyizást. Nyílt kártyákkal játszanák egy zárt szobában, ahol vak komondorok lennének a bírák. Narancssárga népviselet alap, a nyertesek koncessziót, trendert, állami cégeket vihetnének haza, kizárólag a nemzeti mobilszolgáltató álltal biztosított dobozokban.

  2. A nemzeti vizeldében használat előtt ellenőrzik ki liberális felállítottságu !
    Ha libsinek bizonyul , akkor rovásírásos fakéregre írt számlát kap és azt
    kötelessége a már jólismert módon felhasználni !

  3. A Nemzeti játékterembe szigorúan és kizárólag korábban és jelenleg 18 évre vagy efeletti fegyházra ítélt rovott múltú maffiózók, hamiskártyások, félkarú rablók és első áldozók léphetnek be. Kivételt képeznek azok a mai és a fényes jövőbeli Fidesz- közeli oligarchák, egyszerű csókosok, akik már korábban is nyertek, földet, trafikot, és nyernek takarékszövetkezetet, ill. játéktermet és még sok minden mást. Pártállásukat külön vizsgálja a teremőr. A játékok kezdése előtt az online bibliából idézeteket kell meghallgatni a hangosan beszélőkből. A Nemzetbiztonsági kocka a legnépszerűbb szerencsejáték. Tökös titkos ügynökök között ez a legnépszerűbb játék. A játékgépeket kizárólag tisztára mosott pénzel lehet működtetni. (Pénz mosoda a szomszéd teremben).A teremfegyőrök másodállású börtönőrök lehetnek, amit hamis pályázattal lehet elnyerni. Népszerű még a seggre pacsi is, sokan próbálkoznak. A nyerőgépek pénzt nem adhatnak vissza, mert az visszaélésekre adhat lehetőséget. Kötelező italfogyasztás csak hungarikumokkal lehetséges. A nemzeti pálinka külön helyi pálinkafőzőben, itt készül. Kártyajátékokat erre a célra készített cinkelt lapokkal lehet játszani. A nyerő közgép is népszerű, ezen szinte mindig a simicskák és nyergesek játszanak és állandóan nyerésben vannak.