“Igazságtalan az élet! Miért nem nekem jutott eszembe a reklámadó?” – sírta tele a Magyar Nemzeti Bank (MNB) büféjét az egykori gazdasági miniszter.

matolcsy a sztar.jpg

Információink szerint depresszióval küzd Matolcsy György, az MNB elnöke. Mint belső informátorunk elmondta, a lelki problémák oka, hogy a Nemzeti Bankban nem lehet semmi igazán unortodoxot csinálni, pedig régen, ha csak egy nagyobbat sóhajtott, annak is olyan hatása volt, mintha beleszart volna a ventillátorba a Nemzeti Színház díszelőadásán, miközben Kerényi Imre az általa ismert buzik neveit irogatja az Alaptörvény díszkiadásába. “Gyuri már nem a régi. A trafikolásból is kiamaradt, a reklámadó meg teljesen betett neki“.

Úgy tudjuk, Matolcsy György a Nemzeti Bankban berendezett egy szobát, ami a gazdasági minisztériumi irodájának pontos mása, és a nehéz napok után ide tér vissza elmélkedni. “A szoba falát teleírta egy csomó ötlettel, amiket gazdasági miniszterként egyszer majd szeretne még megvalósítani. Legfontosabb ezekből a Kánaán program, miszerint minden háztartásba bevezetnék a tejet, és a mézet, alanyi jogon járna a mirha és mindenkinek két élete lenne, és mindkettőben be kell fizetni az SZJA-t. De reméljük hamarosan jobban lesz” – zárta beszámolóját informátorunk, aki egy százas csomag zsebkendővel tűnt el az “Elnök” feliratú ajtó mögött.

23 KOMMENT

  1. Ha igaz lenne a hír ( nem az mert itt hazudoznak fosva és azt állítják be iróniának , pedig ez nem az csak szánalmasság . ) akkor dicsérni kellene MATOLCSY GYÖRGY – öt , ugyanis egy IGAZI EMBER mindig kimutatja az érzéseit .

  2. @Szomjas Gödény: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . De mondtad , ne hazudj .

    @Dr. jenőke (jenőke): Nem értettél egyet velem , hanem sértegettél egy IGAZI MAGYAR EMBER – t fosva , és ez szánalmas ….

    @Istvan Lencses PhD.: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Nem vagyok a fiad . 3 . Én tényt írok . 4 . Nekünk nincs ólunk , mert társasházban lakom , míg szüleim vidéken , szóval ezt IS beszoptad . 🙂 😉 5 . Te csak egy csaló fos anonim geci vagy ( akinek nem lehet ténye ) , akinek fáj az igaz , és ezért próbálkozol mint a kutyák . 😀

  3. @Lencsés István: 1. mijaza mondatkezdés?2. én vagyok az apád Pista 3. minden TÉNYT tőlem tudsz 4. az én ólam a tied is fiam 5. ezt a trágár mondatod majd megbeszéled édesanyáddal. 6. és mos húzzál a gép elől, és ganyézd ki az ólat! mihaszna kölyök!

  4. @Istvan Lencses PhD.: 1 . Ha nem tudod mi az , menj vissza az általánosba . 2 . Ilyen nincs . : ” …. mijaza …. ” . 3 .Nem vagy az apám , ugyanis István vagyok és nem ” …. Pista …. ” és édesapám nem ért a számítógépekhez be se tudja kapcsolni , de hazudozz csak tovább nyugodtan , magadat égeted . 🙂 😉 😀 4 . Ha még egyszer hazudsz ( azaz azt írod hogy az apám vagy ) utoljára reagálok rád . 5 . A tényt magamtól tudom , mert tanulok az Életem során ahogy az EMBEREK szoktak azaz nem te aki csak egy csaló fosós anonim geci akinek fáj az igaz . 6 . Lehet hogy neked ólad van , szüleimnek lakása , szóval újabb ( sokadik ) bukta . 🙂 😉 😀 7 . Akkor ülök a gép előtt mikor akarok , ugyanis nekünk nincs ólunk . 🙂 😉

  5. @Andrass9: 1 . Isten kis betűvel írva a világ szégyene . 2 . Én nem lehetek Hírcsárda poszt , mert én KOMOLY EMBER vagyok míg ez a blog fosva anonimul hazudozik , amit viccnek állít be és ettől még szánalmasabb .

  6. @Lencsés István: Hé, virtuálisan vétettél a tízparancsolat ellen. Ajjaj. Pokolra jutsz! 🙂 Várlak majd ott, én, a szegény bűnös, fosós, anonim, de csak ha fogat mosol!

    Dart Vödör: “Pityucica, én avgyok az apád!
    Stephan mit Linseln: 1. Ilyen nincs : Dart Vödör . Darth Vader van . most is hazudsz , mert fosol anomi módra . 2 . Nem vagyok Pityucica ! 3 . Tanulj meg MAGYARUL írni, nincs olyan , hogy ” … avgyok … ” 4 . Az én apám egy rendes , becsületes MAGYAR ember nem úgy mint te . Egyébként is , hogy jössz ahhoz hogy azt mondjad az apám vagy ? Szóval megint hazudsz és nem mered leírni hogy az ANYÁM vagy !

  7. @Teremb ura: Nem vétettem . Én a mennybe fogok kerülni , mert jó vagyok , az iróniád meg KURVA GYENGE ! ! ! + ! 🙂 Nem vagyok ” …. Pityucica …. ” , tanulj meg olvasni IS . Még azt a szót se tudod leírni hogy anonim , szóval igen gyengére sikerült a paródiád . 😀 Az meg hogy foglalkozom velem , az azt mutatja , hogy mennyire unatkozol , és hogy mennyire fáj az igaz . Ja amúgy lejárani meg nem tudsz , mert aki ismer az tudja milyen jó vagyok , az anonimok véleménye meg nem érdekel . Te egy anonim foskupac vagy , se férfi , se nő , csak egy emberszerű lény ….

  8. Trollolóóó! 🙂 Idézek tőled, arról az oldalról, ahol kimondják, hogy Viktor 42 és fél éves:
    ” Lencsés István 2013.05.28. 22:25:13

    @Teremb ura: 1 . Én jól használom a MAGYAR nyelvet . 2 . Anonimnak kevesebb a joga , nemsokára anomi sem lehetsz például …. “

    Megtaláltad?

    Fájt a paródia, mi? Mert telibe talált! Igen, foglalkozom veled, mert adja magát a dolog. 🙂 Nem kell lejáratni, te magad megteszed. Ja, vétettél, mert hiába vetted szádra -na jó, billentyűzetre- a nevét. Tízparancsolat, értelmezd.
    Nos: Tyuhajj! Megyek pityedárézni! 🙂 Ja, hogy te azt nem tudsz? Még azt sem tudod, mi az? Nézz utána. Könyvtár, internet, nem adok linket, mert lesza… fosod! 🙂 Miért vagy fosfüggő?