Állami koncesszió lesz minden olyan vendéglátóipari egység, ahol a jogszabályban meghatározottnál nagyobb mennyiségű transzzsírt, sót vagy szénhidrátot forgalmaznak.

MaCBA.jpg

A szabályozás május 1-jén lép életbe, és másodikán hirdetik ki annak a pályázatnak a nyerteseit, amelynek megjelenése május 3-án várható. „Hazai kisvállalkozókat szeretnénk segíteni és az egészséges Magyarországot megteremteni. Előrebocsátom, hogy sok helyen fognak CBA-közeli vállalkozók nyerni, de ez természetes, hiszen egyébként nem tudnánk tartani a szoros határidőt”mondta el Rogán Antal egy müzlicsárdában.

Forrásunk szerint a koncessziók egyre több gazdasági szektorban nyerhetnek teret, a nyilvános vécéktől a biciklikölcsönzésen keresztül a fodrászatokig.

27 KOMMENT

  1. Magyar embernek magyar mérget, magyar vállalkozónak magyar profitot!

    A magyarságteljesítmény nem része a pályázati kiírásnak, ezt az alaptövény szellemében a “Szubjektív értékelés” kategóriájában érvényesítjük. Nem.Hitvallásunk ugyanis egyértelműen kimondja: “Aki magyar, velünk tart!”

  2. Az energiaipart új alapokra kell helyezni. Mo.-on csak olyan földgázzal fűtsenek és csak olyan kőolajat finomítsanak, amit magyar vállalkozók bányásznak idehaza.

  3. Sajtópletykák szerint, amik a neve elhallgatását kérő rogán tóniótól származnak, a parlamentet még ebben az évben nyilvános WC-vé fogják átalakítani, amiből a nagyérdemű teljesen nyilvánvalóan semmit sem fog észre venni, mivel már most is lényegében oda szarhat és hugyozhat bárki. A javaslat lényege, hogy innentől ezt már csak pénzért lehet megtenni, nem úgy, mint például most. A keletkezett szart a képviselőknek a frakciók létszámával arányosan kell megzabálniuk, amit a fidesz – kdnp első nekifutásra gyomorforgatónak nevezett. (rogán az egyéni módosító indítvány benyújtása után egyébként azonnal tökön szúrja magát a tervek szerint. A fidesz kétségbeesett akciójának a lényege a demokratikus – és minden más erő – fosba fullasztása lenne.) Az ítélet ellen – mert ez már az, Pelikán elvtárs – fellebbezésnek helye nincs.

  4. @Jock Ewing: Valamelyik nap írta kiváló fórumtársunk kittrabi, hogy ennek az országnak ill. nektek Orbán kell, mert megérdemlitek.
    Én is szeretném, hogy nyerjen Orbán a sok szarházi proli szavazataival és aztán azok, mármint a szavazók -hangos Gyurcsányozással, Bajnaizással, EU-zással (Motimozással, Wallisozással)- dögöljenek éhen…

  5. @Buga.Jakab: Nem.Egy.Működő kormányunk a dohányboltok és a gyorséttermek előtti sorok kialakulásának megelőzése érdekében is, koncesszióba adja a budapesti metró mozgólépcsőit. Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik a mozgólépcső üzemeltetésében komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek (pl. CBA, nőgyógyászok, műkörmösök, stb.). Ezáltal a mozgólépcsők használata alig lesz drágább, mint amennyire lelassítja az említett intézményekhez való eljutást.

    A Nem.Ügy. kormányának mindenre van unorthodox megoldása, mely találkozik a Nem.Egy.Működő választópolgárok elvárásaival. És ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek is!

  6. Barátaim és eszmetársaim! Nemzetünk meghirdeti és koncesszióba adja nemzeti WC-inket. A pályázat nyilvános. Nemcsak a városi nyilvános illemhelyeket, de a falusi és tanyasi árnyékszékeket is koncessziós pályázat útján adjuk bérbe. A bérlés említett objektumok használatának végéig tart, de legkésőbb este 10-ig. A pályázatokat szabványos wc papír méretben kell benyújtani. A sikeres pályázók neveit a wc-k falára kell felírni, a sikertele pályamunkákkal ki lehet törölni. Pályázhat minden igaz és nemzeti érzelmű magyar ember, akinek az emésztése rendben van és magyarnak tartja magát és úgy is viselkedik, szorulás, vagy hasmenés nem jellemzi egyéniségét. Ha a hazai áruló komcsik és liberálbolsik idegen országok wc-it használják fel ellenünk, a válaszunk: nem fogunk ettől ijedtünkben beszarni!