Megható bocsánatkérő levelet tett közzé az Osztolykán-botrány után Zagyva György Gyula jobbikos képviselő.

201302_zagyva.jpg

„Roppant módon sajnálom az esetet, szörnyű kellemetlenül érzem magam miatta. Nem is tudom, mi jött rám ott a Parlament folyosóján azon a késői órán. Talán a munka okozta frusztráció, talán a felsőoktatás jövőjéért érzett feltétlen aggodalmam és odaadásom szülte a szerencsétlen szavakat” – írta nyilvános közleményben Zagyva.

A politikus azt is hozzátette, megígéri, hogy soha többé nem fordul elő ilyen, mert ha mégis, akkor saját maga előtt is hiteltelenné válna, és le kéne mondania országgyűlési mandátumáról. „Szeretném, ha mától megújult emberként gondolnának rám, és mindenki számára egyértelmű lenne, hogy NAGYON sajnálom, ami történt. Sosem szúrnék cigányt, tényleg csak a pillanat hevében mondtam” – fejezte be a bocsánatkérő közleményt Zagyva.

Az esethez hozzátartozik, hogy állítólag a hírhedt ELTE BTK HÖK-ös listán is találni „cigó csaj, de a Pistának jó lesz” bejegyzést – a Hír TV ugyanakkor azt állítja, birtokukban van egy fénykép a listát gonosz módon, még 2009-ben összeállító Gyurcsány-Bajnai párosról, így Szávay Istvánt sem érheti rágalom.

7 KOMMENT

  1. Hehe, “sosem szúrnék cigányt”, persze hogy ezt gondolja, csak akkora beszari gyökér, hogy nem meri nyíltan vállalni:)
    Hiába, nálunk még a nácik is “kicsit sárgábbak, kicsit savanyúbbak”.

  2. Kocsmát csinálnak a Parlamentből!
    A sörözőt a Parlament pincéjében alakítják ki.
    Lesz kápolna is a Parlamentben, gyóntató fülkékkel.
    Minden képviselő kap forró drótot a jóistenhez és a pincérekhez.
    Lesz házasságkötő terem is.
    Nem tudom ki fogja beterjeszteni, de szerintem Pálffy és Szanyi ezek után már sosem lép ki a Parlamentből.
    Ha egyszer Deutsch Tamás hazajön, akkor piros lámpás szolgáltatással is bővül a Parlament. Elmegyógy Intézet nem lesz, mert az egész már az.