Az incidens egy budapesti kávéházban történt tegnap, amikor is a Párbeszéd Magyarországért Platform bejelentette, hogy pártként (Párbeszéd Magyarországért Párt) folytatják munkájukat.

javor baleset.jpg

Az LMP-ból kivált Jávor Benedek, a plaform alapítója, éppen a saját maga által felvetett erkölcsi dilemmára akart válaszolni a kávéházon kívülre szorult újságíróknak, amikor a mellette elhaladó pincér meglökte a karját. “Egy pillanatra megfagyott a levegő, ugyanis Beni karácsonyra kapta azt az inget” – nyilatkozta Szabó Tímea, az újonnan megalakult párt női társelnöke. Majd hozzátette, hogy az egyébként nem kávé volt, hanem koffeinmentes vadmentás frappaccino.

A baleset ellenére Jávor Benedek adott borravalót, és a foltot is sikerült kiszedni sós melegvíz segítségével a vendéglátóipari egység mosdójában. Török Gábor politológus szerint az eset rossz ómen, ugyanis hasonló történt még 1998-ban, amikor elnökévé választotta Fodor Gábort az SZDSZ.

11 KOMMENT

  1. Nem akarok közbevágni, de ugyanez történt egy hete Botswanában (Becsuánföld) Tibunsern Sumtbanama, a May Be Other Anything (magyarul: szarok az egészre) Párt prominens (hófehérke) személyiségével a főváros Gaborone egyetlen zebráján, amikor egy jaguár majdnem elgázolta. Mindkét állatot azonnal lelőtték.Nemzetközi üldöztetés szálai látszanak kibontakozni az ügyek hátterében.A szerecsenek már a mosdóban vannak!

  2. Ez a Török hétről hétre mindig tud valami újat adni, mindig meg tud lepni. Ez a Török már tényleg mindenhez ért: kávézaccból jósol, politológus, megkerülhetetlen közéleti személyiség. Mire jutnánk nélküle?

  3. nem érte ha nem kávé volt, hanem koffeinmentes vadmentás frappaccino, akkor ez teljesen más megitélés alá tartozik és különben is keresztezte két ujját közben és utána lekopogta

  4. @Régi Péter: Frappaccino, te műveletlen. És ezeknek akarunk demokráciát építeni? Borzalom, borzalom. Inkább kérd meg a nejed, csinálja meg Neked:
    1. A kávét a cukorral, tejszínnel és az Amarettóval elkeverjük, és hűvös helyre állítjuk.
    2. A jégkockákat turmixgépben (vagy egy konyharuhába csavarva húsklopfolóval) felaprítjuk és az eszpresszóhoz adjuk.
    3. Alaposan átkeverjük és pohárba öntjük.
    4. Amarettinivel díszítjük.
    5. Azonnal tálaljuk, mert az olvadó jég “felvizezi” a kávét.
    Tipp: A jégkockákat készíthetjük kávéból is, így elkerülhető a felvizesedés.