A parlament megszavazta az új kereskedelmi törvényt! Az új szabályozás szerint a prostitúció melegágyának számító, és a lakók nyugalmát legjobban zavaró romkocsmáknak február 1-jétől legkésőbb 18:00-kor be kell zárniuk.

kazi-rogan-640x366.jpg
„Emi néni drótszőrű tacskóját, a Frigyest este fél hétkor lehányta öt rénszarvasnak öltözött angol legénybúcsúzó. Érti?! Kilép a kapun, szarvasbőgés és csatt! Úgy nézett ki a kutya, mint egy véres róka, biztos édes merlót ittak. Ha barackos ájszteával keverem, az nekem is ki szokta kezdeni a…” – mesélte Putnoki Emil közös képviselő a Kazinczy utcából.
 
Rogán Antal azon nyomban reagált a hírre: „Az V., VI., és VII. kerületben véget vetünk az anarchiának, februártól mindenki zavartalanul alhat már a Barátok Közt alatt is, hattól csend lesz. A közelben levő János Kórházban 15:30-kor tálalják a vacsorát, így azt gondolom, a 18:00-ás zárás így is nagyon megengedő.”

A Magyar Romkocsma Szövetség nem kezd polgári engedetlenséget, mert konszenzusos megoldás született. A korai záróra kompenzációjaként februártól most már legálisan lehet kábítószert árulni ezekben az egységekben. És ami a legfontosabb: a kerületi lomtalanításokon elsőbbségi helyen guberálhatnak a romkocsmások, így legalább sűrűbben lesz bútor- és edénycsere. „Ezzel az utolsó ponttal kapcsolatban még lesz egy komoly vitám a Farkas Flórival” – mondta mosolyogva Rogán, majd elment „értelmetlentörvénytbeterjeszteni”.

19 KOMMENT

  1. Hejes! Nyomjuk leja prostitúcijót! A zanyósom szerintisa fijataloknak ezémán hatkor ágybana hejük, hogy nyolcra hazaérjenek utána!

    A legális kábítás meg nem újdonság, mán két és féléve foly…

  2. “romkocsmáknak február 1-jétől legkésőbb 18:00-kor be kell zárniuk”
    – Nem gond, csak 18:01-kor nyithassanak megint.

    “lehányta öt rénszarvasnak öltözött angol legénybúcsúzó”
    – Angol? A bácsi arra céloz, hogy az angolok genetikailag részegesek? Nem szép ilyet mondani.
    Vannak rendes angolok is. A többség igenis törekszik. Egyik-másik néha megbotlik, de ez nem mentség a kirekesztésükre.
    Jó volna, ha ez eltűnne a közbeszédből. Amikor valaki úgy rasszista, hogy a többségnek már fel sem tűnik, akkor elértünk egy határt. Eddig és ne tovább!

  3. Torrentfilmeket kalózDVD-n terjesztők számára megnyílt az ország első DVD-ROM kocsmája! Az internetkávézóhoz hasonló sikert várnak az új kezdeményezéstől, ahol a legjobb, ha az ital, és a film is “ütős”.

  4. „értelmetlentörvénytbeterjeszteni”

    felháborítónak tartom ezt a cinikus, gúnyos libsi hozzááláást… maró szöveget !

    nagyon durva…

    amikor történelmi pilanatot éllünk ép, a szentkétharmad évezredente eccer van !
    amikor a fiataldemokraták keresztény szövetsége felismerve ennek a történelmi felelőségét…
    amikor minden o.gyűlési népviselő éjt mappává téve ír és dro, dolgozik…
    amikor lankadatlan a cövekes összefogás és nagyfelhatalmazás öszetartásán fáradoznak
    szorgosan dolgozva a nemzet al testének felelmélésén is… a nép jobbulásán !

    akkor ti hálátlanul értelmetlenül sárdobálózztok ! és áskálódoztok !
    mind1 Ők a felkentek ezt is gondolták és tugggyák hogy önfel és áldozó munkályukért
    nemhogy köszönetet nem ! de elensségeskedést fognak a nyakuk közé kapni !

  5. Ez a celebpolitikus jó dolgában már tényleg nem tudja mit csináljon!Annyi titulusa van,igazi álláshalmozó!Nincs értelmesebb dolga ennek a tenyérbemászó faszinak minthogy romkocsmákat “zaklasson”! Miért nem azokat az night clubbokat záratja be amik lehúzzák a külföldieket? Védelmi pénzt kap,hogy azok zavartalanul üzemelnek mikor tengeren innen és túl nagyon rossz hírünket keltik!

  6. És mi lesz Eta nénivel a 6/B-ből aki az Isaurát akarja nézni és felszabaditani? Az délután 5-kor van és az ő süket fülébe ott fognak üvölteni megvadult romkocsmázók…

    Egyébként mi lenne ha a romkocsmások az öregeket leitatnák és felküldenének hozzájuk pár kurvát meg egy kis drogot?
    Lehet nem nyüszögnének annyira ha mondjuk tudnák, hogy minden szerdán lesz…ják őket minden pénteken részegen fetrenghetnének és szombat este meg belőhetnék magukat, hogy vasárnap ellebeghessenek a misén… a hét többi napja meg csak elmenne valahogy most hogy már nem olyan magányosak szegények…

  7. @Vitéz László:
    “szentkétharmad évezredente eccer van”
    Hát ebben az évezredben még lehetett volna vele várni pár száz évet.

    A törvény meg nem tetszik, mert nem használok kábítószert.
    Hát rám senki se gondol, kedves Rogán úr, baszd meg?

  8. @béla a görög: és mi lesz az éjszakásokkal a portásokkal vagy a nagytermelő szüzemekben robotozó nertársakkal akik az egymilla mun kehejüket éjjel kapták mac !

    javaszólom dr tóninak hogy

    ossza a tejes várost hárem részre
    műszak beosztás szerint, eltolva a város

    egy harmada dolgozik, kétharmad meg szórakozik és pihen
    másik egyharmad pihen, kétharmad szórakozik és nemdolgozik
    haramdik harmad szórakozik, míg a kéthjarmad nemdolgozik és pihen…

    értve vagyok ?

  9. szerintem maradjanak csak a romkocsmák, csak építsenek drótkerítést a kerület körül, mint 1943-ban. De a zsidagóga is benne legyen ám! Ti imádjátok a szenvedést, kultuszt is csináltok belőle, lásd azt a sindleres filmet.