Szétlövés döntött Kocsis Máté és Németh Szilárd között a Magyar Rúdtánc Szövetség elnöki pozíciójáért, és végül szoros versenyben Rogán Antal győzött.

rogan_dancing.jpg

Gyerekkoromban szerettem bigézni, a botommal játszani, és a Rudas Fürdő is az egyik kedvenc helyem. Arról nem is beszélve, hogy a tánc sem áll távol tőlem. Korábban lelkes résztvevője voltam a Savaria táncversenyeknek, ahol a partneremmel, Kálmánnal több győzelmet is arattunk. Mambó? Cha-cha? Elektrik bugi vagy lambada? Szinte mindegy, hisz csak a ritmus és a szenvedély számított. Óriási megtiszteltetés egy ilyen komoly szervezet élén állni.” – nyilatkozta Rogán.
 
Több forrás szerint a politikus egyfajta sportszövetségelnök-irigységben szenved, hiszen ő az utolsó fideszes politikus, aki nem vezet valamilyen sportágat.
 
A szövetség leköszönő elnöke, Pirner Alma a Kossuth Rádióban folytatja hírigazgatóként. A gazdagréti lakótelep egyik játszóterén, egy mászóka rúdján lógva adott sajtótájékoztatót: „Rendkívül csalódott vagyok, de még mindig jobban örülök Rogán elnök úrnak, mintha Szalay-Bobrovniczky Kristóf Alexandra lenne az új vezető, hiszen a nevét sem megjegyezni, sem pedig kimondani nem tudom.
 
Rogán szerint a rúdtánc biztosan szerepelni fog a 2023-as Budapesti Olimpia hivatalos programjában.

12 KOMMENT

  1. @kittrabi: Kérdeztük egyszer őtőle “Tónnyó, miért rudas tánc éppen te kedvenced, miért nem csárdásos”. De nem egészen értettük meg, amit amit válaszolta, hogy ő azt mondta “így gyakorolom befele, milyen az, ha fütyülni tud szél talpam alatt”.

  2. Tisztelt Elnök Úr!

    Gratulálok az Elnök Úrnak a kinevezéshez, és sok sikert kívánok az olimpiai felkészüléshez! Számunkra megtiszteltetés, hogy Rogán Elnök Úr állhat egy ilyen komoly szervezet élén! A Magyar Nép rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, amiért olyan kormánya van, amely támogatja a sportot! Szívesen elmennék megnézni az Elnök Urat rúdtáncolni, de sajnos nincs pénzem belépőjegyre, az elmúlt nyolc év neohazaáruló vadimperialista nyugdíjpolitikája végett!

    #grat #soksikert #megtiszteltetés #szerencsésekvagyunk #támogatja #elmúltnyolcév #hazaáruló #nemtelik

  3. Nem értem, mindenkinek megmondta a Gyuribá a titkos, háttérhatalmi kommunikációs eligazításon, hogy ne szóljunk nekik az olimpia valódi időpontjáról. Had jelentkezzen a sok marha a 2024-esre.
    Itt van ez a fegyelmezetlen banda, és tessék, benyomják a tutit.
    Remélem nem figyelnek ide, bár ezek ott vannak minden fűszál mögött.
    Asszem korrigálnak, és a jelentkezést 2023-ra módosítják.
    A fene vigye el, pedig de jót estek volna pofára.

  4. @kittrabi: Tudhatnák, hogy – ahogyan megvolt nálunk előre ütemezve a felzárkózás éve, elrugaszkodás éve, ein- és zweistand éve, pálinkafőzés éve, nagyotakarás éve – úgy gránitba vésetten szerepel a tervben, hogy a 2024 a szökés évének van lefoglalva, az Olimpiának a 2023-as év jutott.
    Már csak azért is, mert 2022-ig kitartanak a gáz-, stadion- és lámpaszerződések, de Lőrinc gazda már tanulmányozza a gereblye fortélyait a hozzá árverődött földeken, hogy a távolugró homok egyengetésére kiírt pályázaton ne induljon nagy hátránnyal csak azért, mert picit felcsúti, picit rokon.

  5. Szégyelljék magukat, akik még egyszer erre a korrupt pártra szavaznak. Mindenhova berakják az embereiket, hogy befolyást szerezzenek. Úgy látszik, megfogadják a zsidó tanácsadó tanácsait. Ezek a zsidókra jellemző tulajdonság, hogy mindenhová befurakodnak, így mindent ők irányítanak már.