Sikeresen zajlott le az iskolák állami fenntartásba vétele, így jövőre jöhetnek a családok. Megoldódik a fűtésszámla, és a gyerek sem juthat internetes pornóhoz.

 ninja-rozsa.jpg

2013 végéig mintegy 4500 család fenntartását veszi át az állam, beleértve eddigi adósságaik rendezését és jövőbeli rezsiköltségeik kifizetését is. Az apák fel lesznek mentve a családfői pozícióból, helyettük helyettes államtitkárok látják el ezt a feladatot, akik egyszerre kezelik a családi kasszát, ellenőrzik a gyerekek által látogatott honlapokat, és kérdezik ki a leckét.

Hoffmann Rózsa megígérte, hogy a családonkénti tanulmányi átlag eléri, sőt meghaladja majd a 4,2-es átlagot. Ha ez a családmodell jól működik, akkor a KDNP kérésére 2014-re kiterjesztik a meleg családokra is.

25 KOMMENT

  1. abba kell hagynom a hírcsárdás járását…

    a kollégáim nem hitték el hogy a HCS multkori posztból a LATIN tanítás kötelezővététele az komoj… és valóságos dolog…

    mostmár a valóság és az irrealitás keveredése olyan mérvű, hogy az káros a való életre…

    amugy a jelen posztnak is van valóság alapja… de ebbe nem szeretnék elmerülni…

  2. A félreértések elkerülése érdekében előre felhívom a Ti.Nem.Egy.Működők figyelmét, hogy a családok irányításának állami kézbe vétele nem jelenti azt, hogy a fenntartási költségeket a család helyett az állam fedezné. Az állami irányítás a költségek racionalizálásának menedzselését jelenti, természetesen méltányos állami menedzsment díj fejében. Ennek érdekében a teljes jövedelmüket kötelesek a családok önkéntes különadó formájában az állam rendelkezésére bocsájtani, amiből az állam a rezsiköltségeket is kiegyenlíti.

    A nyugdíjak mind a 16 havi összege természetesen önkéntes különadó-mentes lesz továbbra is.

  3. @Roy: A helyettes államtitkárok felelőssége lesz a nemzeti piros pötty biztosítása az újszülöttek fenekén. És ezt természetesen nem bízhatják avatatlan kezekre, vagy más testrészekre!

  4. @Roy: hát persze. szijjártó péter, vitézy dávid, az idősebbeknek pedig deutsh tamás lesz a “mentora”, hogy ezzel teljesüljön az oly nagyon áhított népszaporulat is. ráadásul kiváló, nemzeti minőségben.

  5. Pillanatra se gondoljátok, hogy bármelyikőtök is érintett lesz ebben. A cikk 4500 családot említ. Annak fele minimum az Orbán family és a haverok és ki is merült a keret. Jó, ha a Fidelitas senior osztályának is csurran-cseppen valami, de azért ők már ne nagyon reménykedjenek.:))

  6. Én kérek szépen egyet! Hol kell érte jelentkezni? Válogathatok?
    Valami olyan kellene, aki ért a villanyszereléshez, és a fűnyíráshoz. És nem ijed meg a nagy rezsiszámlától.

    Kérem, ha lehetne! Nagyon sürgős!

  7. elkéstetek, erről szól a szocializmus, vagyis amit magyar szocializmusnak neveznek

    és a nép örül neki, főleg az értelmissség

    “…és egyetlen vágya és reménye az, hogy megszerezvén a diplomát VALAMI ÁLLAMI ÁLLÁSHOZ JUSSON és ilyen módon a saját életének a terhét és nyűgjét az állam nyakába varrja…”

    Szentgyörgyi Albert. 1930…

  8. “helyettes államtitkárok látják el ezt a feladatot, akik egyszerre kezelik a családi kasszát, ellenőrzik a gyerekek által látogatott honlapokat, és kérdezik ki a leckét”

    És dugják az asszonyt – ez volt már?

  9. @traktoroslány: Mosogatást az államra hagyni???? Annyi retkes edény tornyosulna két héten belül a konyhában, h el se hinnéd. És amikor már a bepenészedett omlettből kikel a Predator, akkor huszadjára is megigérik majd, h nemsoká (úgy 2030 tájára) utolérjük az EU-t életszínvonalban és el lesz mosogatva…

  10. A törvény szövege szerint, a nemzeti igazságtétel elősegítése céljából az ún. “öregecskedő” feleségek esetén a helyettesítő helyettes államtitkári teendők egy bizonyos részét Gyurcsány Ferenc köteles, közmunka keretében ellátni.