orbanmiki.jpgHa nem veszünk fel IMF-hitelt, a következő ciklusban Mickey egér lehet a miniszterelnök.

Miután a Disney 4,05 milliárd dollárért megvette a Lucas-birodalmat, jelezte szándékát, hogy Magyarországgal is megkezdené a tárgyalásokat. Orbán Viktor elmondta: ugyanúgy nem kér a Disney pénzéből mint az IMF-éből, „a magyar nép nem fogja megtölteni Dagobert bácsi pénzes medencéjét.”

Félő azonban, hogy néhány év múlva nem marad más választása a magyar kormánynak, mint hogy aláírja a megállapodást. Magyarország ezzel a világ legnagyobb Disney Landje lehet, ami több tízezer új munkahelyet, és néhány kompromisszumot is jelent. A busójáráson például várhatóan lecserélik majd a szőrös ördögjelmezeket Donald kacsára és Goofy farkasra, és könnyen lehet, hogy a következő választásokat Orbán Viktor helyett a vele azonos magasságú és habitusú Mickey egér nyeri majd.

38 KOMMENT

  1. “könnyen lehet, hogy a következő választásokat Orbán Viktor helyett a vele azonos magasságú és habitusú Mickey egér nyeri majd”

    pfuuujj íjjen gyalázatot ! kikérem magamnak egérhez hasonlítanni drorbánt…

    az egerek nevében ! azt a rohattt patkányt !

  2. Gusztus 20-an pedig parades felvonulasok lesznek, megmlekezne Disney alapito atyankra. Minden ejfelkor tuzijatek, amikor majd nem kell orakat sorban allni a szellemvasut – Parlament- elott, hogy bejuthassanak a latogatok, ahol a szekrenybol elougro csontvazakat lecserelik majd zombikra.

  3. Akkor most kinek adjuk el – apránként a kínaiaknak, vagy egészben a Disneynek? Sietni kéne a döntéssel, mert nemsokára eladni sem lesz mit…. A kárpát medencére is valamilyen új geológiai nevet kell aggatni – aminek a jelentése nagy büdös lóf.sz…

  4. Kurva unalmasak ezek a viccösnek szánt orbános cikkek. Csak azért bántjátok szerencsétlent mert füstös, meg törpe, meg zakkant, meg tanyasi, meg belterjes, meg……

  5. amugy felháborítónak tartom hogy a rohat cionista Micki Mausz legyen a kormányfőnk…

    mongyuk drorbánhoz képest pl
    Vitéz László a palacsintasütővel, nagy előrelépés lenne…
    meg a pedigréje is jooo…

  6. Ezaz, végre valami okos ötlet . És egyébként meg skanzennek is nyilvánithatnak minket, a vasútunk az elég régi és az autóparkunk is, esetleg a behozott bálás rukákat kellene egy kicsit szigoritani, hogy legalább 60 évvel ezelőtti divat szerint legyenek és máris turista paradicsom és látványosság is lehetünk. A filmesek is itt szeretnek forgatni, jó kis szocreál filmekhez kiváló helyszin vagyunk, a romos épületek meg a háborús időket idézik. A sok nép meg majd statiszta szerepet is kaphat, közmunkában. Apropo, Olaszországban gladiátoroknak öltözött emberek sétálgatnak a nevezetesebb helyek előtt, még fényképezkedni is lehet velük .

  7. @czejp: “skanzennek is nyilvánithatnak minket”

    egyetértek… állícsuk vissza ne csak a kosut tér hanem a tejjes budapesti 1944-es sőőőt a 45 tavaszi VÁROSKÉPET!!!!

    alig kelll levernunk valami vakolatot, a legtöbb foghíjj is megvan még…
    osszunk efygvereket, legyen állandó szirénás TEK gyakorlat!
    qva jooo túrista célpont lennénk… persze párat igaziból is elfognánk és pénzér adnánk ki…

    ezekben van nagy gyakorlatunk ! jajrá magyarok ! jajrá fides !

  8. Hm, szerintem el tudnám viselni, ha egy igazi Disney Landben élhetnék, lenne minden nap móka és kacagás 🙂
    A budai várat majd átalakítják Csipkerózsika kastélyává és a hidak helyett a legjobb hullámvasutak fogják összekötni a főváros két részét.

    Azért ha valaki tud valami infót arról, hogy hol lehet Disney hercegnőnek jelentkezni, ne tartsa magában 😀

  9. A Matolcsy helyett, aki még a saját vállalkozását sem tudta felvirágoztatni, kifejezetten jó megoldás Dagobert bácsi. Bár mondjuk Matolcsy helyett szinte bárki más jobb lenne…
    Orbán meg lassan elmehetne nyugdíjba, pszichésen simán leszázalékolnák, még legális csúszópénzt sem kéne fizetnie.

  10. A Disney-hatalomátvételnek nem látom akadályát. Csak bele kell írni az alaptörvénybe. Ami az alaptörvényben van, az biztosan rendben van. Csak írjuk hozzá, hogy a Disney-nek mindig kétharmada van, hogy később ne lehessen megváltoztatni.