idojaras ma estig.jpgHolnap jobbára esős idő várható, az esti Híradó környékén szórványos Orbán Viktorra és Turulavatásokra kell számítani, északon pedig egyre jobban megerősödhet a Jobbik.

Budapesten egyelőre nem kell tartani Demszky Gábor megjelenésétől, bár egyes szélvédett területeken akár dió nagyságú Vitézy Dávid is hullhat. A Fidesz Magyar Polgári párt körzeteiben a délutáni órákban számítani kell békemenetekre, és hogy Rogán Antal váratlanul megvédi az országot az IMF-től. A politikai széljárást főleg a hiábavaló bankárbérenc ellenzéki szervezkedés, és az Európai Bizottság diktátumai határozzák meg, de kormányunk politikája továbbra is a félázsiai eredetű Selmeczi Gabriellák mentén vonul egyre keletebbre.

A várható időjárás a hét további részében. Derűs, megszorításmentes, GDP-növekedésben gazdag hétnek nézünk elébe, amit csak az időnként meg-megjelenő igazságfelhők takarhatnak el a nemzet szeme elől. A hét közepétől már számítani kell Bencsik András válaszlevelére Széles Gábornak, az Avas lakótelep környékén pedig akár kettes erősségű Gyurcsány Ferencre is fel kell készülnie az ott lakóknak, ezért mindenkinek az MTVA műsorainak nézését, és a közszolgálati Magyar Hírlap előfizetését javasoljuk.

18 KOMMENT

  1. Az ellenzéki időjósok szerint vigyünk ernyőt magunkkal, mert országszerte árfolyamesések várhatók.

    De én nem hiszek nekik. Csak azt hiszem el, amit a kormánypárt mond. Pl. ha ők azt mondják, hogy a Moszkva téren mostantól Széllre kell számítani, az hétszentség, hogy úgy is lesz.