Helyét az Időjárás Operatív Törzs veszi át.

Az augusztus 20-i tűzijáték elmaradását okozó hibás előrejelzés miatt tegnap kirúgták az Országos Meteorológiai Szolgálat vezetőjét, és újat már nem is neveznek ki, mivel az egész OMSZ-t megszüntetik.

Az egész időjárás egyébként is egy rákosista, kommunista találmány, és csak a baloldal mániája, mint az óvodások nemátalakító műtétje. De tényleg: mire jó az időjárás-jelentés? Lehet, hogy nincs is aszály, csak az időjárási fake news az egész. Ha most is kinézek az ablakon, csöpörög az eső. Hát hol aszály ez? Ennyit tud a baloldal: rezsit emelni, szemet kilövetni, és viharokról hazudni. De most végre ezzel is leszámolunk!

– mondta el Kovács Zoltán tűzijáték felelős, aki szabadidejében maga is időjárás- és szemkilövetés-tagadó.

Az OMSZ megszűnésével az időjárással kapcsolatos kommunikációt az e célra felállított Országos Meteorológiai Zsoltgálat Időjárás Operatív Törzse végzi a jövőben. A törzs tagjai döntenek minden éjjel 11 óráig a másnapi időjárásról.

Az Operatív Törzs vezetője, Zsolti, a béka, lapunknak elmondta, hogy ezennel vége a brekkenő hőségnek,

és nem lesz többet az aszály brekking news. Mint elmondta, minden nap jó idő lesz, valamint eső, illetve hó, a hőmérséklet pedig minden nap -20 és +30 fok közé fog esni egyszerre fronthatással és anélkül, a Velencei-tó hőmérséklete pedig a víz hiánya miatt nem lesz többet jelezve.