apple app.jpgAz 5-ös iPhone miatt sorban állások adták az ötletet a cupertinói cégnek arra, hogy elkészítse ezt a remek alkalmazást.

Az alkalmazás sokoldalú. Miután elindítjuk és bejelentkezünk az Apple azonosítónkkal képesek leszünk bárhol sorban állni bármiért. Az app felhelyez minket az iOS6-os térképére majd megosztja a Facebook-profilunkon, hogy éppen hol és miért állunk sorba, ha pedig egy ismerősünk is ott van éppen, akkor azonnal üzenetet is válthatunk vele. Ha pedig a telefon kamerájáról képet készítünk, az app hibátlanul belemontíroz minket a várakozók közé. A készítők a szórakozásra is gondoltak: unalmas óráinkban a Menő-nem menő funkció segítségével csövesek kezébe varázsolhatunk iPhone-t, hogy megnézzük, trendibbek lesznek-e tőle. (Lelőjük a poént: nem!) 

De az iLine segítségével már az Apple online szoftverboltjában, az iStore-ban is tudunk majd sorban állni. Aki pedig vasárnap éjfélig megvásárolja a programot, az exkluzív fotókat kap a 4-es iPad-et tervező csapat tagjairól. Mint mindig, az Apple kritikusai most is rámutattak egy hiányosságra: az alkalmazással ugyanis a későbbi modellekért nem lehet sorban állni – az a verzió állítólag dizájnproblémák miatt csak jövőre készül el.

8 KOMMENT