tekjesus.jpgCáfolta a kuruc.info vádait a TEK vezetője, de nem sikerült maradéktalanul eloszlatnia a kétségeket.

A kuruc.info kiderítette, hogy Hajdu János dandártábornok, a beépülés mestere korábban a hazai médiába szivárgott be, mint a Hét című magazinműsor főszerkesztője és műsorvezetője. A nyolcvanas évek egyik meghatározó újságírójaként manipulálta a közvéleményt, és számos esetben a rendszer megdöntésére alkalmas információkat is kiszivárogtatott. Hajdu beépülését megkönnyítette az azonos név és rendkívüli intelligenciája.

Erről nem beszélhetek, mivel titoktartási kötelezettségem van. Annyi elmondhatok, hogy korábban voltam tálib böllér, protestáns IRA-tag és fekete apartheid-vezető. Egyik sem volt piskóta” – ecsetelte homályban tartani kívánt múltját a dandártábornok. Annyit azonban elmondott, hogy szerette a műsor főcímzenéjét és a témák is érdekesek voltak.

26 KOMMENT

  1. interjú az örmény elnökkel:
    “Arra kérem, a társadalmat és különösen a fiatalokat, hogy ne gyalázzák meg a magyar zászlót, mert Magyarország lobogója nem Orbán Viktor hanem a magyar nép jelképe!”

    Most rajtunk a sor, este 6-kor találkozzunk a Kossuth téren!

  2. Ez a mostani Hajdú János sokkal undorítóbb, mint a régi. A félrecsapott sapkájával, terepszínű ruhájával azt akarja nekünk mondani, hogy ő aztán úgy kiszabadít minden magyar túszt, hogy az csuda. Miközben, gondolom, ki sem mozdult Budapestről az egész szíriai akció alatt. Akció? Miféle akció? A három hallgatag ex-túsz el tudná mondani, mi is volt ez az egész, nekünk sok millióba kerülő gyanús ügy, de ők nem merik, mert a főnök odasúgta nekik, hogy kuss.

  3. Ejj bazzeg, az a műsor… Gyermekkorom egy olyan pontja ami szellemi leépülésemet sikeresen felgyorsította. A Panoráma még érdekes is volt Chrudinákkal, de a Hét plusz még a L’Enfant…

  4. Unbiased!
    Ha ilyen gondolataid vannak akkor szerintem inkább ne gondolkodj, hátha megárt! Vagy egy jó tanács: mielőtt valakit ilyen lelkesen ócsárolni kezdesz, olvass utána, ha nem is mindent, de legalább egy-két dolgot vele kapcsolatban, hátha okosabb leszel. Vagy inkább ha nem tudsz semmit, akkor ne írj hülyeségeket. És ha még ezek után is úgy gondolod hogy neked muszáj efféléket írogatnod, akkor nagyon sajnálom. Már várom hogy mi lesz a következő amit kitalálnak róla. Lehet hogy igazából ő maga az ördög?! vagy biztos csak azért ment ebereket a “csapatával” mert nincs épp jobb dolga, és ennyi pénzért megéri kockáztatni az életét többször is…..
    Sajnos mindig lesznek olyan emberek akiknek a jó se jó…

  5. @Vami: Mit kockáztat Hajdú?
    Az életét, Na ne!
    Legfeljebb mások életét. Milyen akcióban vett részt, Legfeljebb az emberei parancsra.
    Sikeresen letepernek megbilincselnek olyan “veszélyes bűnözőket” akiknek még fegyverük sincs. Rátörnek tévedésből olyan emberekre éjszaka közepén akik semmit nem követtek el. A szomszédhoz kellett volna bekopogni. Természetesen ezért még bocsánatot se kérnek. A nyilatkozat meg az, hogy az intézkedés szakszerű, és jogszerű volt.
    Na ennyit a TEK-es barátainkról.
    Remélem most talán lesz komoly munkájuk is. Az örmény terrorfenyegetéstől megvédeni az azeri követséget.

  6. @Andrass9: Ki a dajtcstomi az a hajdújános???

    Ez a hajdújános az a hajdújános, aki nagyon hiányzott eddig a fidesz családi fotójáról. Lázár, papcsák,budai,szíjjártó és társaik után azt hittem, hogy nincs már ennél lejjebb. Hajdújánossal ezt Orbánnak sikerült überelni.
    Hiába na, ha egy párt ennyi géniuszt magához vonz, az csodákat tud művelni.

  7. persze, csak a rosszat mindig,meg a tévedést, de a gyerekek meg a bajba jutott felnőttek megmentése az szar és említésre sem méltó, csak mindenkit fikázni az megy… jaaa és arról a bizonyos levelezésről.ha egy kicsit is tájékozott lennél/lennétek, akkor tudnád, hogy a levelek többségét, amik nem nagy jelentőségűek nem ő írja, hanem a titkára/titkárnője ahogy az minden ilyen szervnél így működik,ő csak aláírja,TEHÁT mivel nem történész, nem kell minden címzett nevét fejből tudnia, és egy pillantásból kitalálnia hogy nem jó a címzett. És nem tudom mit szólnátok ha a ti szeretteiteket mentenék meg, pl ahogy pár hónapja egy dühöngő apa kezéből egy csecsemőt. nyugodtan utána lehet nézni…igazából sajnállak titeket,de komolyan.nem is érdemes ilyen embereket bármiről is győzködni.további jó szórakozást -.-

  8. @halál megdöglessz kinyírunk ®: “… Eredetileg ez a szervezet biztosította az államfő és a miniszterelnök személyi védelmét is, ám ezek a feladatok átkerültek a 2010. szeptember 1-jével létrehozott Terrorelhárítási Központhoz (TEK), melynek élére Orbán Viktor korábbi testőre, a Fidesz volt biztonsági igazgatója, Hajdú János került.”

    amelyet összevontak a rendőrségi kommandóscsoporttal is.