201208_semj.jpgÁllítólagos sértő tartalom miatt a Fővárosi Ügyészség mindenkit beidézett, aki valaha is használta a világhálót.

„A vadászat fellendítése után itt az ideje levadászni az internetes bajkeverőket” – próbálkozott egy gyenge szóviccel Semjén Zsolt, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, miniszterelnök-helyettes. A politikus egy kalocsai eseményen elmondta, hogy saját és egyéb személyekhez fűződő, mindenféle jogokat sértő tartalmakra bukkant véletlen szörfölés közben, de azonnal értesítette a megfelelő hatóságokat.

„Nagyon dehonesztáló anyagokat találtam az egyik kedvenc fordítómról, Tótisz Andrásról is, és akkor az engem kifigurázó, névtelen bloggerekről már ne is beszéljünk” – vázolta fel Semjén. Válaszul a miniszterelnök-helyettes feljelentést tett, a Fővárosi Ügyészség pedig megkezdte az összes magyar internetfelhasználó kihallgatását, egyelőre a TEK, a CIA és a CBA segítsége nélkül.  

„Hááááá így van ez, Zsoltikám, na mégegyet akkor” – kommentálta a bejelentést állandó szakértőnk, Pista bá, aki szintén jelen volt a Semjén fogadására rendezett Hubertus-misén.

20 KOMMENT

  1. ” Dörner György döntött úgy, hogy nem mutatják be A hatodik koporsót. Helyette egy sokkal korábban írt, egészen más témájú Csurka-darabot tűznek műsorra.”….KÁÁÁÁÁR ! MEGNÉZTEM VOLNA.

    Scorsese: Krisztus utolsó megkísértése c, fiLmjét is betiltották, AZUTÁN KÉSŐBB MEGNÉZTÜK !

  2. @dr. Bubó: Az még hagyján, de ki is nyomtat mindenkit!
    Alighanem a korai Kubatov-listát láthatjuk!

    (Adózva kicsit a szabad véleménynyilvánítás oltárán is: a Semjén egy fasz!)

  3. zsoltikám, baszod, ezért nem kell pornóoldalkat nézegetned, mert könnyen megtalálhatod rajta magadat rogán tónióhoz és schiffer andriskához láncolva, amint lézer janika és orbán (félázsiai) vektor faszkorbáccsal ütlegel, miközben matolcsy ferde (és bandzsa) szemmel nézi az eksönt, és megpróbálja összehegeszteni a 2013-as büdzsét, ami (nem csak pont ezért) kurvaszar is lesz. elmehetsz a picsába, te túlfizetett gecibarom az összes fasszopó haveroddal együtt.

  4. Megjegyzem, egy bigott katolikusnak az Internet maga az eretnekség.
    Egy geci komcsinak pedig ősellenség (Lásd Kövér elvtárs esete a “tollforgató terroristákkal”).