201206_puzs.jpgA tévés szerint a reggeli széklete is inkább Európa-bajnokság mint az, ami Lengyelországban és Ukrajnában történik.

Ez az olcsó néphülyítés a taliga aprómajom üvegfalra dobált székleteként játszó focistákkal, akik azt sem tudják, melyik testmozgásnak álcázott olcsó naplopásból összehozott milliós kocsijukat törjék össze mattrészegen, ez a bazári kertitörpék által kommentált elszomorító cirkuszi mutatvány, aminél egy átmexikóizott éjszaka után is minőségibb szórakoztatást tudok nyújtani azoknak az agymosott zombimaradékoknak, akik nevetséges életük mindennapi problémái elől az úgynevezett szórakoztató televíziózás felé fordulnak, egyszerűen felháborít” – nyilatkozta Puzsér, aki szerint ő egyedül, bár sohasem focizott, de sokkal jobban meg tudná oldani a feladatát bárkinek, akinek köze van az Eb-hez.

Úgy is van, Robikám, na akkor mégegy kör cserkó jöhet” – kommentálta a megmondóember véleményét állandó szakértőnk, Pista bá.

5 KOMMENT

  1. Robert van der Puzser, az alaszkai rákidomár szövetség kabalaoroszlánja nyitotta meg a Londoni Olimpilyát.
    Robert az újságírok kérdéseire válaszolva elmondta:
    -Örülök mert boldog vagyok.
    Arra a nézői felvetésre miszerint “Súlyos depressziót okoz egy 24 órás csiklandózás” – nem reagált, de annyit sikerült megtudnunk, hogy Jean-Michel Jarre 1 millió jelenlévő előtt tartott bukfenc bemutatót, illetve 1 milliárd tv néző előtt könyörgött egy Puzséros kolbászos szendvicsért.

    Béla Nyufnyák

  2. Én is végig hallottam a Puzsér hangját! A hírcsárda, mint álhírportál most megbukott! Mi volt ez az alpári, szánalmas, neoprimitív iromány, amit ide hánytatok nekünk???!!! Na, ezen gondolkozzatok el! Ezt tudom csak ajánlani! 😀