Megengedhetetlennek nevezte a 15 fokos lehűlést Giró-Szász András kormányszóvivő, egyben felszólította a volt miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra lakása hőmérsékletét.

"Tegnap még nyár volt, ma meg hosszúnadrágban fagyoskodnak a biciklisek a Kopaszi gáton – ez minden, csak nem magyar politikushoz méltó magatartás" – vádolta meg Gyurcsányt a szóvivő, majd hozzátette: a volt kormányfő láthatóan az emberekkel akarja megfizettetni a korán jött nyarat, ehhez pedig bukott politikusként semmilyen joga nincsen. Giró-Szász azt is érdekesnek nevezte, hogy Gyurcsány "eltűnt" szakdolgozatában pont az időjárásváltozás hatásairól is szó volt, sőt, ott bukkant fel először a nyárelmutyizás kifejezés is. 

Bayer Zsolt az ügyről csak annyit mondott: mivel az elmúlt nyolc év elhibázott politikája miatt nem mindenki engedheti meg magának az esernyőt, ezért ebben az esőben inkább Békefűtést szerveznek. A kormányszóvivő bejelentését követően a Jobbik is sajtótájékoztatót tartott, melyen Novák Előd annyit mondott: ők üdvözlik a hidegfrontot.

15 KOMMENT

  1. Giró-Szász András inkább foglalkozzon a mocskos szájú D. Tomika diplomájával. Nagyon, de nagyon fél a fidesz Gyurcsánytól, mindent elkövetnek, hogy ellehetetlenítsék, ezzel érik el az ellenkező hatást.

  2. Az Zország Zemberei még vevők erre! Vakon buzgón hisznek, mert már nincs más magyarázat! Az elrontott elbaszót gazdaságért! Alcsuton megszületett eltolcsi,még nagyon sok fejtörést okoz,gernyoszász magyarázonak.

  3. “A szaúdi miniszter szerint túl magas az olajár
    LM
    Forrás: MTI
    2012. május 13., 13:57
    A szaúdi olajipari miniszter szerint még mindig túl magas a kőolaj ára.

    Megosztás
    Nyomtatás

    Hirdetés

    Ali al-Naimi egy ausztráliai rendezvényen kifejtette: kívánatos lenne, ha az északi-tengeri Brent ára hordónként 100 dollár lenne. Pénteken az árutőzsdék zárásakor egy hordó Brent jegyzése 112 dollár fölött volt, de az idén az ár járt már 128 dollárnál is az iráni szankciók, valamint a szíriai, jemeni és nigériai szállítások időszaki akadozása miatt.

    A Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) éppen a múlt héten közölte, hogy a szervezet a 2008-as recesszió óta a legmagasabb szinten termel: márciusban 32,42 millió hordó volt a napi kitermelés, 317 ezer hordóval nagyobb, mint februárban.

    Naimi utalt arra, hogy jelenleg a kínálat napi 1,3-1,5 millió hordóval haladja meg a keresletet, ami növeli a készleteket, és kényelmes ellátást tesz lehetővé a felhasználó országok számára.
    Címkék”..hmmmmm A KÍNÁLAT JÓVAL NAGYOBB, MINT A KERESLET, TEHÁT A SPEKULATÍV TŐKE MOZGATJA A BENZIN ÁRAKAT ! PFÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!

  4. Mint kiderült Gyurcsány apósa azért kapta jutalmul Kádártól a szemlőhegyi villát mert kivégeztette Nagy Imrét. Ehhez képest a szarházi pszichopata szegény Nagy Imre sírjánál adja elő III. Richárd nagyjelenetét és utána elégedetten hazatér a vérdíjat képező hajlékába. Dunába minden bolsival!