Szent Grál, végbélbe rejtett szakdolgozat, öngyilkos konzulensek és a rejtélyes bolgár szál is összeesküvésre utalnak.

Gyurcsány szakdolgozata rejtjelezve tartalmazza a Szent Grál titkát, amit Rozs Szabolcs, mint a Rózsakeresztesek pápai nagymestere adott át az egykori miniszterelnöknek. A szakdolgozat egy világméretű biológiatanár összeesküvés eredménye, amit Gyurcsány, mint technika szakos egy beavatás után kaphatott meg. A miniszterelnök kakast áldozott és ivott a véréből, mielőtt megnyílt előtte a misztérium.

A szakdolgozatot azonban elrabolták, miután Gyurcsány leadta azzal a céllal, hogy azt a Pécsi Egyetemhez közeli őskeresztény sírokban rejtsék el. A könyvtárból a sírkamrába való szállítás előtt egy albínó ragadta magával az iratokat 1991 áprilisában, mégpedig végbelébe rejtve, hogy így csempéssze ki az országból, de az sem kizárt, hogy csupán élvezte a dolgot.
 
Gyurcsány már miniszterelnökké választása idején is elő akarta keresni, hiszen a Szent Grállal könnyebb lett volna az országot kormányozni, ám ekkorra már otthoni példánya is eltűnt. Gyurcsány albínó nyomokat talált a könyvtárszobában és tudta, miről van szó. Gyurcsány ekkor a titkosszolgálat legtitkosabb egységét, egy bolgár fejvadász csapatot (a Dobrev-őrsöt, vagy fejszés fiúkat) állította az ügyre, ám nekik is csak annyit sikerült megtudniuk, hogy az egykori konzulensek és opponensek közül majd’ mindenki meghalt. Az áldozatok rejtélyes öngyilkosságot követtek el.

Egyikük mellébe motoros fűkaszával vágtak pentagramot, míg a másikat egy szőlőprés nyomta agyon. Rövid tájékozódás után kiderült, hogy a forrásművek szerzői sem jártak jobban. Leváltása után, mivel érezte a vesztét, megkereste Rozst is, de ő elvonultan él egy máltai kolostorban, mivel folyamatosan halálos fenyegetéseket kap egy titkos társaságtól. Gyurcsány számára az utolsó tőrdöfés az volt, amikor a Rózsakeresztesek üzentek, hogy kérik a dolgozatot. Gyurcsány ez után maga szivárogtatta ki, hogy a dolgozat eltűnt, hogy ezzel szavatolja saját biztonságát, illetve lehetőséget adjon a rendőrségnek is az iratok felkutatására. A Hír Tv-t gyermekkori barátján, Kövér Lászlón keresztül kereste meg, akivel egy gimnáziumba jártak, sőt még a MISZOT-ban is egyszerre voltak tisztségviselők a nyolcvanas évek végén. Kövér teljesítette a kérést, bár azt remélte, ezzel végleg leszámolhat régi riválisával.

A TEK is elkezdte az ügy felgöngyölítését, ám négy tagjukat ugyanaz az albínó mészárolta le, aki a korábbi piszkos munkát is elvégezte. Az albínó egyes források szerint a KDNP földalatti szárnyának (Opus Solti) a végrehajtója. Amikor az ügy már éppen lenyugodott volna, a Hír Tv rábukkant a Rozs-vonalon a szakdolgozat egy korábbi példányára, amely elképzelhető, hogy a kód egyes részeit tartalmazza. Nem kizárt, hogy további áldozatokkal kell számolnunk.

48 KOMMENT

  1. a napokban ivott is a pillepalackos roggyantós változatából a zanyósom,

    akire vedelés közbe rájött a trüsszögés is, melynek következtében

    mintegy máfél-két liter mennyiségben az rácsavarodott a lábaszárára

  2. Meglett a brutális hatása Gyurcsány szánalmas és egyben vérlázító puffogásának: elkezdtem drukkolni Budai Gyulának!
    Ennél már nincs lejjebb, lehet, hogy szakemberhez fordulok…

  3. @Tojáslikőr: Szerintem nem plagizált. Sajnos mindkét szakdolija eltűnt. Biztos vagyok benne, hogy az a 12 éves kislány nyulta le, akit pár éve befogadott.

    Amíg forró kakaót csinált a kis csellengőnek, addig a kis Nikita szépen kilopta a cipősdobozból!

    Végülis mi az esélye annak, hogy a Szemlőhegy utcai villa mellé keveredjen egy ceglédi kislány????
    Ferit csúnyán átbaszta egy kislány, nem kicsit, nagyon…..

  4. “Egyre több jómódú amerikai dönt úgy, hogy a szigorú adózási szabályok miatt elhagyja hazáját. Bernben sorban állnak a svájci állampolgárságért.

    Nem viselik jól a gazdag amerikaiak, hogy hazájuk adóhatósága vagyonuk befektetésének helyétől függetlenül meg akarja adóztatni gyarapodásukat – írja a Bloomberg. “…én ezt nem értem !

    NEM AKARNAK D
    ADÓZNI A HARÁCSOLÓK OTT SEM ??????????? :o)

  5. Dobrevék a következők nyilatkozatot adták ezügyben:

    Вървят двама полицаи и гледат на едно дърво – някакъв се обесил. Единият казал:
    – Абе, какво ще се занимаваме с тоя – само проблеми! Я да го вдигнем и да го окачим на някое дърво на съседната улица, там е друг участък, да му мислят колегите от другия участък.
    Така и направили. След малко по съседната улица минават двама полицаи от другия участък:
    – Я! Тоя пак си виси тука!

  6. Most érkezett meg a Magyar Tódító Irodától Dobrevék nyilatkozatának magyar változata:

    Két rendőr néz fel a fára – valaki felakasztotta magát. Azt mondja az egyik:
    – Asszem egész nap körmölhetünk emiatt, ha nem csinálunk valamit. Amondó vagyok, hogy fogjuk meg, kössük át a szomszéd utca egyik fájára, az már másik kerület – majd ők ellesznek vele.
    Úgy is tesznek.
    Kisvártatva megjelenik két rendőr a szomszéd utcában, meresztik a szemüket a fára:
    – A francba! Már megint itt lóg ez a faszi!?

  7. @tobias2: A rendőr találkozik az utcán egy magányos pingvinnel.Szárny a kézben besétálnak az őrszobára . Hát eeeez?Kérdé az ÜTI. Jelentem az utcán találtam. Az ÜTI: ÉS mi a lófasznak hozta ide , vigye el az állatkertbe! Értettem. Másnap reggel megint ott lófrál a pingvinnel. ÜTI: Kovács milyen parancsot adtam én tegnap magának???? Jelentem vótunk az állatkertbe, ma meg moziba megyünk.

  8. A volt miniszterelnök garantáltan nem másolt le semmilyen szöveget. Mivel függetlenitett KISZ titkárként Debreczeni József könyve szerint 3200 Ft-ot kapott havonta (egy kezdö orvos fizetése akkoriban 2800 Ft-volt…) nem lehetett nagyon nehéz a pártirodán vagy akárhol kis jattért egy gépirónöt találni. Namármost ez a gépirónö is jelentkezhetne, ha lenne vér a pu…ban. De lehet hogy az elsö neje volt, aki a testvére munkájára talált. Kicsit más idök voltak. Tök mindegy volt, hogy egy KISZ/Párt – fönök mit csinált az egyetemen, a diplomát igy is úgy is tálcán kapta. A szövegen egyébként halálra röhögtem magam.

  9. Gyurcsányi nyílvánvalóan vissza csempésztette a sógora dolgozatát a raktárba, mert rájött, túl feltűnőt, hogy pont az ő kettőjüké tűnt el. Meg kell vizsgálni, és ha a gyurcsányista dolgozatra adott bírálatok valóban arra utalnak, hogy egy ugyanazon szöveg bírálatáról van szó, az egyetemnek vissza kell vonnia ferenc testvér közgazdász diplomáját, mert hamis főiskolai oklevéllel nyert felvételt és csalással mentesítette magát több vizsgakötelezettség alól. A magyar tudományos élet tekintélyének megőrzése megköveteli, hogy a professzorok tanácsa érvénytelenítse, vagy vonja vissza közgazdász oklevelét. Természetesen ilyen múlttal a parlamentben sem maradhat és csalásért bírósági büntető pert kell indítani ellene.

  10. Jókat röhögünk plagiFerko kretén védekezésén, holott éppenséggel sírhatnák is. Csaknem 4 évig ez a véglény volt az ország miniszterelnöke és szerintem még most is vannak olyanok, akik úgy várják vissza, mint a Messiást. Kiváncsi leszek, hogy fog ez a Lipótszökevény kilépni a közéletből! Nagy nap lesz az. Sajnos az aljassága rajta fogja hagyni a nyomát a magyar politikán.

  11. A telefon és sms adóval újabb fogyasztói telefon információkhoz jut ez a bóvli kormány, amiknek adatait simán felhasználja az új, semmilyen adatbázissal nem rendelkező “állami” mobilcég.
    Így próbál indulni a versenyben, szarházi fideszes módra, ezért kellenek ezek az adók
    Ne keverd a szart a Vajdaságban Orbán, mert akiknek “segítettél” mind buktak a választásokon! /Románia, Szlovákia../

  12. Az albínót állítólag Liturgiából küldték, hogy szerezze meg a szent grált, mert azzal le tudják majd győzni a szomszédos Letargiát (volt Kelet-Liturgia), majd utána annektálják Allergiát (volt Dél-Liturgia)… MTI hír

  13. @Adofizeto: Megjöttem, ha szakemberre lenne igény!!
    Na szóval, ez megint a homokozó, ha Shmitt plagi bá’t bebuktatták, akkor a Ferenc testvért is, beeee, az ééén dömpejem szokkal nagyobb!!
    Közben, hazánk, khm, hogy is mondjam szépen, na jó nem szépen: – Durva nagy xarban terül el. Természetesen Ferenc testvér, Duce-bonsai és elődeik “eredményeinek” köszönhetően…. Tényleg nincs is fontosabb, mint a kÁderek szakdolgozatának eredőjét kutatni. Ángyánozni, libsi bolsevikozni, meg árpáccsávos lobgót lengetve Székely Himnuszt danászni… “S a haza fényre derűl…”
    A “nyugat”, meg 200 éve felvont szemöldökkel nem érti, hogy mi a bánat folyik itt. De az érintettek sem…

  14. Lol. 🙂
    “egyikük mellébe motoros fűkaszával vágtak pentagramot”
    Ez egyfajta allergia, nénikémnek is volt. Parlagfűtől jön ki, medvehagymás borogatás elmulasztja.

  15. Hozzáfűzik a sztorit a Die Hard 5 történetéhez is. Lesz egy jelenet, ahol John McClane átadja Gyurcsány Ferencnek az elveszett szakdogát, majd váltanak egy filmekből jól ismert jóváhagyó fejbiccentést.

  16. Basszus, ez nagyon komoly. És akkor most kié lesz a Grál? Én csak egyet akarok: kommunisták vagy a kapitalista karvalytőke kezébe ne kerüljön, illetve hogy ne a zemberekkel fizettessék meg!

  17. @nincs_itt: Azért azt a játékunkat nem veheti el senki tőlünk, hogy érezzük, bizonyítsuk magunknak nap mint nap, hogy “nagyjaink”, az ún. elitünk tagjai mennyivel szarabb alakok nálunk, átlagembereknél.
    Ha olyan mélységű problémákkal foglalkoznánk álló nap, mint amiket írsz, már rég teljesítenünk kellett volna Kövér elvtárs és Kuncze kérését (kötél ill. cián-kapszula).

    Olvasom Feri összeesküvéses történetét. Végre egy hihető verzió tőle! 🙂

  18. @Adofizeto: Egyem azt a náív lelkedet… Nagy szemű babbal és chiantit innék rá!! De, elvehetik… Mármint a játékunkat, hogy bizonyítsák, hogy NEM xar alakok, viszont igazságtalanok!
    Tudod, nem akarom megszerezni nekik az örömöt, csinálják csak maguknak, ahogy eddig is, szóval maradok tisztelttel hivatásos civil!

  19. @IGAZI MAGYAR: Látom, itt bottal sem piszkálnak, én mégis megszólítanálak. Mert nem minden nap beszélhet az ember egy igazi magyarral, ráadásul azok közül is egy csupa-csupa nagybetűssel. Ez óriási megtiszteltetés.
    Ha neked segít, hogy azt hiszed, hogy aki kritizálja a kommunista Fidesz ámokfutását, az csakis libsi-bolsi lehet, akkor hidd azt. Én pl. olyannyira libsi-bolsi vagyok, hogy iparos nagyapámtól üzemet vettek el a kommunisták, kulák apósomat pedig kétszer telepítették ki a Hortobágyra.
    Neked persze mindig van menekülési útvonalad, most pl. az, hogy nyilván hazudok. 🙂

  20. @nincs_itt: “De, elvehetik” Dolgoznak rajta erősen, de a könnyebbik utat választották (Szalai Annamária, MTI, MTVA, NMHH, Klubrádió, stb.)

    Persze lett volna egy elegánsabb út is: jól kellett volna csinálni, de ez nem jött össze, ez mára a legelvadultabb Fideszes káder ismerőseimnek is világossá vált, félrehúzódva, suttogva már beszélnek is róla. 🙂

    Erről a suttogásról jutott eszembe: a minap kulák apóson, szintén suttogva magyarázta nekem, hogy ne legyek hülye, ne politizáljak sehol, kussoljak mindenhol! Szegény öreg észre sem veszi, hogyan tértek vissza egyazegyben a kora kádári reflexek, még nála is!

  21. @Adofizeto: Elég régóta mondogatom, amikor megkérdik kire gondoltam szavazni(azért nem írok választást, mert nincs kiből, miből): -Csinálja végre valaki úgy, hogy gondolkodnom se kelljen kire húzom az “X”-et!
    Na pont ezt nem csinálják…
    Bízom benne, hogy az OPNI érett fidiótáknak is világos lesz, hogy O.V. talán elődeinél is sokkal alkalmatlanabb, a plebsről nem is szólva, ami körülveszi.
    Ott nőttek fel, a komenista(csak halkan jegyzem meg, hogy még magukat sem nevezték így..)-kádári érában, minden szocializációjukat ott szerezték, nem adnak mást, mint mi lényegük!
    Apósodnak meg üzenem, hogy malacot, csak éccaka szúrják, előtte az összes szomszédot itassák le, a fidesznyik polgit meg korrumpálják! Meglátja, nem lesz semmi baja a fekete vágás miatt…