Rogán Antal is felfedezte magának az Instagramot: iPadjével remek képet készített arról, hogy iPhone-jával fotózza a Parlamentet. 

"Ráraktam a képre egy régies effektet, meg egy szépia szűrőt. Egyszerűen fantasztikus!" – kommentálta a nap eseményét a honatya. Majd hozzátette, Magyarország egy jobb hely lenne, ha mindenki tudná az iPhone-ját fotózni az iPadjével.

6 KOMMENT

  1. valaha a dioptria nélküli lencsés illetve a lencse nélküli sztk-s szemüvegkeret viselése volt lazaság…
    ma már egy kibelezett telefon (fényképezése) lett az ?

    (((különben az indiánok mit mondanak arra, ha fényképezik a fényképezőt ?
    mi lehet rosszabb annál, ha ellopják a lelkem ? )))

  2. I padon is látható, egy padon ülő pár, bár közelebbről már a pad mögött egy-egy széken, lehet,hogy szerelmes pár? Még egy pár honatya és kezdődhet a páratlan eskü-vő.Ugyan is ma esketik az örök ifjú párt semleges államfőt. -Mi főt?-kérdik értetlenül páran, a pártatlan eseményt figyelő kíváncsi honatyák közül.Bár Rogán párszor ,mint egy jó pásztor, pásztázta ipadon i-phone-ját, az értetlen éretlen atyafiu szentlélek által megszállt gombnyomogatók figyelmébe ajánlotta ajnározásra az új jelöltet az elnöki pályára, de hiába.-Csere nincs! Mindenki maradjon a helyén.Kezeket a gombra fideszetlenek! Nyomj! -Hangzik az Úr hangja, a fő honatya, a parlament elnöke ajkaiból.

  3. Örülünk ennek a fantasztikus fotónak, de a mai nap legszenzációsabb híre, hogy előkerült Gyurcsány szakdolgozata! Az ok, ami miatt nem találták, hogy a hitelesített dolgozatot egy Szocialista Brigádnapló borítójával álcázták idáig, nehogy a Fidesz megtalálja, mert képesek lettek volna ellopni, és a leendő köztársasági elnök nevére kreálni egy új diplomát. Végre tisztázódtak a dolgok és lejöhet Gyurcsány a létráról.