"Olyan dolgok történnek a műsorban, amiket elég hallani is, ráadásul úgyis mindent ki kell lomnicizni" – mesélte Belzeviczky Izidor, a műsor gyártásvezetője.

A műsorral együtt költözik a kibeszélő show-ja is, amit ezentúl Bolgár György és Kuncze Gábor vezet felváltva. Az ő feladatuk lesz egyébként a műsorban eredetileg vetített reklámok kvázi hangjátékká történő átalakítása és prezentálása a hallgatók felé. "Alig várom már, hogy Éden Karoling és Éden Belzebub legutóbbi, a plafonon végződő töcsköléséről hallgassam a Bolgár urat!" – nyilatkozta Herzfeld Istvánné, idő előtt nyugdíjazott solymász.

A rádió odafigyel a kiskorúakra is: a pikáns, esetleg pornográf jelenetek közeledtét 3 percig tartó szaggatott sípolással jelzik, amit egyébként egy előtte-utána félperces néma csönd különböztet meg a női szereplők megnyilatkozásaitól.

A mexikói helyszín adta lehetőségeket próbálja majd maximálisan kihasználni a rádió. Így a kiesőkre váró kolumbiai nyakkendő elkészítése és a drogkartelek közötti leszámolás is magyar hangalámondással megy majd.

2 KOMMENT