A Kossuth térrel párhuzamosan a miniszterelnököt is 1944. előtti esztétikai állapotokra állítják vissza. Skodáját már le is cserélte egy fehér lóra.

A Orbán Viktor miniszterelnök (a jövőben kormányzó admirális) a Miklós keresztnevet is felveszi majd, és már lovasleckéken gyakorol első budapesti bevonulására. "Nem a Pali bá húzott el ott a chopperével?" – mutatott a távolba az egyik próba alkalmával.

14 KOMMENT

  1. Vitéz Alcsút Bányai Nyórmány Vigykór alsó és felső körök legnagyobb ura! Egy napon ez nem lesz álhír! Kegyet oszt kenyérhelyet! Megleckészteti Nyugat Europát! és seggbe rúgja a koldusokat!

  2. I.Viktátor a magyarok hadura léptet fakó VW-lován. Körötte csend, s messzebbről csak a 400 ezres békemenet halk moraja hallatszik: nem leszünk EU-s tartomány! Elégedetten vágtat tovább, s az audista Lázár, Vásárhely ura fogadja. Kínálja, vaddal, hallal, s mi szem szájnak ingere. Kint 100 hajlékmentes, s az éhségmenet. Csak nem ellenem tüntettek?- kérdi a had nagyúr. -Hol van ki zengi tetteim?! Elő a vásárhelyi bárd! Előáll az agg bárd, s kezdi a dalt: te tetted koldussá ezeket, az egy kulcsos adóddal! Visszamenőleg büntetsz! Pökhendi vagy és fölényes! Szabadságharcot folytatsz, a világ ellen! Minden féket s ellensúlyt megszüntetsz! Elfojtod az ellenzéki hangot a sajtótörvényeddel. Ki Brüsszelbe!- mert ez is komcsi! -Kiállt a magasból a kis-lovas. Fiatal bárd már ne is jöjjön, csak ,ha dicséri tetteim. Csak a Milla és a Szolidaritás zengi: Ha, ha! elő síp, dob, zene!Harsogjon harsona:Füledbe zúgja átkait a civilek hada.

  3. Cigányútra ment Orbán Viktor!Jelenleg keresik melyik kisebb kátyúban tűnt el mikrobuszával. Barroso szerint Magyarország egy nagy kátyú, amely egy kőbányászbéka feneke alatt nyög.

  4. Tervezik, hogy a miniszterelnök mikrobuszát makrobuszra cserélik, mert a kátyúk mérete dinamikusan növekszik. A jövőben közmunkásokkal töltik majd fel a kátyúkat, váltott műszakban, hogy mindenki jó útalapba kerüljön és senkit ne hagyjanak az útszélén.

  5. 1944-es állapota O.V.-nek talán még egy pajzán gondolat sem lehetett,
    mivel apja akkortájt négyévesen csak kezdett ráeszmélni arra,
    hogy a néniknek nunijuk, a bácsiknak kukijuk van.
    Anyja akkoriban kezdhetett el a sejtosztódáson gondolkodni,
    valamelyik óvóhely mélyén.
    Az a ló Viktorinyó alá tehát kissé túlzásnak tűnik.
    Esetleg egy húsvéti nyuszi, vagy egy kiscsirke lenne az igazi,
    rajta egy amorf szellemmel, duracell ellemmel. (a rím kedvéért)

    Mivel a lélek ugye halhatatlan, nem is nagyon születhet.
    Ugyan hogyan?
    Viktor születés előtti lelke ott kóvájgott valahol a végtelen izében,
    és várta a nagy ember létrehozását. Ő már tudta mi lesz ebből?

    Az embertelen szellemtömeg lesi hol akcióznak az előre kijelölt porhüvelyek. Kezdődik-e valami sejtburjánzás, aztán abba szépen beleszállnak.
    Akkor a koton tényleg egy katasztrófa nekik, mondhatni zsákutca.
    Elindul a dolog. aztán fennakad. Csalódottan visszamennek a szférákba,
    tovább kóvájogni.

    Hacsak a lélek két másik lélek dugásából nem származik, egyidőben a testek akciójával.
    Van nemük a lelkeknek? Női lélek, férfi lélek?
    Akkor kell legyen hermafrodita, hova tovább buzi lélek is.
    Nem hiszem. De hát…. Kuss, csitulj gonosz gondolat!

    A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg
    papját, pópáját, imámját.

    Sport: már megint kikapott a Videokoton.

  6. A ló “esztétikai állapota” is igazodik lovasa természetéhez, mivel nem tudja eldönteni, hogy milyen színű is legyen…, ezért inkább hódol egy kicsit a tisztaságnak is meg a kakinak is. Utóbbi időkben leginkább a kakinak.