Salgótarjáni üveggel és ajkai timföldből készült alumíniumból gyártják a Kelet-Európába szánt iPad 3-asokat. Ezen kívül reagálnak a helyi igényekre is.

Az új iPaden lesz hirtelen hangosító gomb is, amivel irigyeink figyelmét tudjuk felhívni készülékünkre és a Siri olyan alkalmazása is rákerülhet, ami képes kiszűrni a káromkodásokat a neki adott utasításokból. „A Sirit, bár főleg telefonokra terveztük, Kelet-Európában elérhetővé tesszük iPadra is, mivel a kolbászzsíros kézzel gyakran nehéz adatokat bevinni.” – mondta el Korocsány Péter, az Apple szlovákiai márkamenedzsere.

Érkezik a demo üzemmód is, amivel a buták tudnak úgy tenni, mintha használnák a tabletet és "pózolj"-alkalmazások is lesznek, ahol a képekhez pisztolyt, pénzt vagy drága kocsit lehet illeszteni. Lesz még pénzváltó alkalmazás is, amely a bevitt árfolyam másfélszeresével számol, és egy tokkal övtáskaként is hordhatjuk majd.

16 KOMMENT

  1. Postásoknak különösen jó lesz, kutyákat távol tartani: az egyik sarkába lyukat lehet fúrni, abba kötelet kötni, és körben pörgetni ha jön a kutya harapni. Szerencsés esetben még 3D audio hangzás is elérhető a kutya eltalálásakor.

  2. A kormányzati használatra szánt verzió viszont továbbra is félvezetőket fog tartalmazni. Ebben a verzióban extra alkalmazás csomag fogja biztosítani az ország változatlanul magas színvonalú kormányzását, ilyenek pl. az Alkotmányozás 2013, Költségvetés 2013 vagy a minialkalmazás, a Különadó 2013. (Egy forradalmi újításnak köszönhető, hogy ezek bonyolult belső számítási algoritmusa kizárólag az Random(x) függvényre épül.)
    A multimédiás teljesítményben apró kompromisszumot kötöttek a fejlesztők: full HD-ban kizárólag Orbán Viktor arcképe jeleníthető meg, míg a DTS 5.1 hanggal csak a székely himnusz hallgatható.

  3. @tobias2: 🙂
    Orbán Viktoré, az 1-es sorszámú, pedig csak szupravezetőket, hogy méltó legyen hozzá.
    Az övében lesz Felcsút – Brüsszel fordítóprogram is, hogy a tökös, kültelki dumáját szelíden elő tudja vezetni Brüsszelben is, amikor pénzért kuncsorog.

  4. Dr. Balsai István tabletjében pedig az óra visszafelé fog számolni, hogy még korrektebb visszamenőleges hatályú törvényeket tudjon alkotni rajta.

    (Hogy rohadna meg a geci állatja…)

  5. Kubatov Gábor még nem döntötte el, hogy vékony klienst akar, mellyel a KSH, NAV, OVB és Népességnyilvántartó szervereire jelentkezik be, vagy egy bőröndnyi, cserélhető SSD-vel oldják meg ugyanezt a funkcionalitást…

  6. Zagyva György Gyula tiszteletpéldányához (for Békemenet Edition) toll helyett pattintott kőbalta lesz a mutatóeszköz. Times New Roman helyett – nehogy Trianonra emlékeztesse- Rovásírás betűkészlet…