A műsorvezető szabadulása után pörgetve akarta végignézni az elmulasztott Való Világ epizódokat, a koncentrálódó sötétség miatt keletkező fekete lyuk több házat is magába szippantott Fóton.

Hírek a sorozatok, a csillagászat és a puttonyos homoki viperák világából.

 Tévedésből fizetett elő magyar TV-adókra a NASA

Az amerikai csillagászokat a Marslakók című magyar TV-műsor címe zavarta meg, ezért fizettek ki dollármilliókat a kábelszolgáltatójuknak. "Nem hiszem el, hogy a Csillag születik után megint beszoptuk ezt!" – nyilatkozták az esettel kapcsolatban. Eredetileg megtévesztés miatt perelni akartak volna, de annyira várják a következő Marslakó-epizódot, hogy inkább megtartják az előfizetést, továbbá nagy felbontású képeket rendeltek Jáksó László álláról.

Éden Hotel: az első botrány

Máris konfliktusok alakultak ki az Éden Hotel 2-ben. Éden Gerbera és Éden Tripper pár perc ismerkedés után azon vesztek össze, hogy az Utolsó vacsora Leonardo hattyúdala, vagy még egy ereje teljében lévő mester alkotása. A vitát egy heves szexjelenet zárta. A műsor producerei szerint hiba volt két meleg művészettörténészt beválogatni a műsorba.

Kiszivárgott az új Trónok harca-epizód

SPOILER!!! Az események ott folytatódnak, hogy a Stark-család még elő tagjai véletlenül kirohannak a díszletből és felnyársalják az operatőrt. Ezután a vak disznópásztort játszó távfutó kiborg, Zotrul-02 váratlanul könyvet ír az alternatív gyöngyhalászatról, a nézők között pedig megjelenik egy feltűnően jól öltözött aluljáró és közli: a jövő még csak a kezdet…

14 KOMMENT

  1. igen, tudom mi az oldal koncepciója. igen, álhír, oké, nem vagyok hülye.
    ettől függetlenül sztem, index blogketrecben kiemelve egy ilyen cím, ööö, sztem, kicsit korai. durva.

  2. szerintem az Éden Hotelben koraimag-fizikusok játszanak. amúgy kaccantottam a hírek olvasásakor (a diszlexiások amúgy nem tudják elolvasni a diszlexia szót, tehát felesleges az egész)