A kutatók azt vizsgálták két hónapon keresztül, hogy milyen hatással van a környezetre a házasságkötés közben történő nemi aktus.

Lord Tamblecarry, a kutatás vezetője, elmondta: nehezen indult a kutatás, ugyanis kevés párt találtak, akik hajlandóak a polgári vagy, akár az egyházi szertartás közben szeretkezni. Végül is sikerült lefolytatni a kísérletsorozatot. Ennek során kiderült, hogy a házasságkötés közbeni szex a násznépek 85%-át felháborítja, 1% szerint jó ötlet feldobni valamivel a ceremóniát, 14% pedig kiskorú volt, ezért nem nyilatkozhatott.

A vizsgálat szerint a papokra van a legkomolyabb hatással a szertartás közbeni aktus: a papok 60%-a elájult, 40%-uk pedig otthagyta az egyházi pályát. Az anyakönyvvezetők 76%-a pedig észre sem vette, hogy valami történt, pedig a legtöbb pár még az "igen"-t is lihegve, vagy üvöltve mondta ki.

74 KOMMENT

  1. Az ember ne tegye ki magát kellemetlen helyzetnek! Dugjon házasság előtt vagy után, de semmi esetre sem közben! Ha nem vagyunk túl önzőek, akkor mielőtt hátat fordítanánk partnerünknek fordítsunk egy kis figyelmet orgazmusára, aminek a hatásfoka egyenesen arányos a kocsi árával, amiben dugjuk őnagyságát! Ha pedig figyelmen kívül akarjuk hagyni partnerünk libidóját és kerülni akarjuk a macerát, maradjunk a régi jól bevált hagyományos (kemény könyök, laza csukló) matyizásnál! Nyilvános helyen zsebbenyúlással is megoldható egy langymeleg, combon lecsordogáló kellemes magömlés!

  2. @Dour ®:

    Természetesen mindenki mindenkivel. A menyasszony a vőlegénnyel, a vőlegény a menyasszonnyal, anyós apóssal stb. És ahogy nagyrabecsült barátom írta: “a végén belemosolyognak a nedves arcukkal a kamerába”.

  3. @misimisi: Jaja. 🙂 Én is olyanokkal akartam viccelődni, hogy vajon le tud-e vezetni “zsebredugott” kézzel egy ilyen újfajta szertartást egy pap, de aztán megrettentem, hogy belémcsap egy villám, vagy egy TEK-es, úgyhogy gyorsan meggondoltam magam…

  4. Tegnap a fideszes állatok -hallatlanul européer és persze ANTIKOMMUNISTA módon- törölték az ügyvédi titoktartás fogalmát a törvénytervezetükben. B+, ha kiveszik a papi titoktartást is, bedől az évezredes biznisz!

  5. @Kis ember: Egy pillanatra meghűlt bennem a vér, hogy honnan tudod a keresztnevem, aztán rájöttem, hogy nem is Gézának hívnak! Huhhh!

    (Viszont kb. 5 perce TÉNYLEG majdnem megfulladok, olyan köhögési roham jött rám. Lehet, hogy tényleg erős volt valamelyik kommentem?!)

  6. Tényleg, egészen pontosan hogyan kell értelmezni ezt a MACSAT-os faszságot: én már házas vagyok, akkor már mindenkit megdughatok büntetlenül. Fontos lenne megtudnom.

  7. @Dr. Adofizeto: Vagy ami még rosszabb: valamelyik egyházfi elmormol egy titkos átkot, amitől a következő párszázmillió évet egy kénkőtől bűzlő, sötét zugban fogod eltölteni, tűzforró olajban párolódva, ocsmány alakok (gyilkosok, rablók, és gyurcsányok) társaságában.

  8. A kutatás pontos, részletes eredményeit nem ismerve, csak találgatni tudok! Például a cikkből az sem derül ki, hogy Lord Tamblecarry, a kutatás vezetője korai prosztata gondokkal, vagy korai magömléssel küzd! A franc se tudja, de urológiai probléma az biztos! Az eskető papot úgy látom lelki szemeim előtt, mint egy skót dudást, aki egy bőrzacskót szorít a hóna alá, miközben játszik egy bőrsíppal. A kiskorú ministránsgyerekek figyelmét úgy lehet elterelni az aktusról, hogy a szertartás alatt bevezetjük őket a rusztikus, vöröshagymás-mangalicazsíros erotikába és a bodobácsozás rejtelmeibe!

  9. Jogos a felvetés, mert ezt legalább lehet kutatni, szemben a házasság előtti szex vs. csak házasság utáni szex jobb-e témával, amit lehetetlen bizonyítani, hiszen nem lehetséges a kontroll kísérlet.
    Valaki vagy dug előtte vagy nem és nem lehet megkérdezni melyik eset a jobb?
    A házasságot a keresztények szentként próbálják beállítani, miközben egy tartós együttélés ugyan olyan lehet.

  10. @Lasombra: 🙂 Te valami egysejtű élőlény vagy, vagy miért van neked csak hétmilliárdod szavazatod és nem pontosan 1?

    Különben is, már öregszem, a 3,5 milliárdnak (első körben csak a nőkre gondoltam) a töredékét céloztam meg, már ha szabad.

  11. Aki meg tudja mondani, hogy Mága Zoltán (a képen) kinek a nótáját hegedüli el, annak küldök ajándékba egy felhúzhatós (napelemmel is működő) Lendvai Ildikó játékot! A Magyar Lemezárugyár legújabb terméke!

  12. @Pegero: Schmitt Pál utolsó nótáját a .Budapest Sport Arénában,2012.jan.1-én.
    Ahol az ufók által többszörösen megtermékenyített Pataki Attila rocker,lakodalmas nótákat zengett,mint Vekker Viktor udvari zenésze!

  13. @Dr. Adofizeto: jólbeszélsz, mitiszol. rosszul toldalékoltam. egy hétmilliárdnyit nyomok bele a latba.
    vagy annyit se.

    egyébként az második unokatestvérem kollegájának a szomszédja már látott olyan filmet, ahol házasságkötés közben mindenki mindenkivel dugott. mármint nem mindenkivel, csak olyan régimódi hetero felállásban. kivéve talán a nőket, de nem emlékszem… mármint hogy mit mesélt a második unokatesóm.
    ott a papot nem zavarta. meg a vendégeket sem. meg a fényképészt sem. aztán már az arra járókat sem.

  14. A papokat is be kell vonni az aktusba, hogy érdekeltek legyenek a dologba! 🙂 Természetesen csak mint második ‘menyasszony’. 😀
    Egy nagy boldog család 🙂

  15. @Dr. dr.venszivar: Ne mán! Csak nem jelentkezni akarsz te is egy kis csete-patéra? Gyöngyöspatán lesz az első adás! Szivornyás Gazsi fog megküzdeni Lakatos Lajcsival, Galambos Bözsike társaságában! A győztes fogja bekapálni a polgármester kiskertjét!

  16. @röhhencs: Még pontosítanám: Nem a katolikusok, hanem csak az egyház. Nem minden katolikus ért egyet ugyanis azzal, ami az egyházban manapság folyik. Olyan ez, mint Magyarország érdekeit azonosítani Ovi érdekeivel…

  17. @Kis ember: “Mága Zoltán természetesen annak a nótáját hegedüli, aki fizet. Ezt minden vendéglátós tudja.”

    Akkor te nagyon jó szemű vendéglátós lehetsz,ha láttad Dr Sch mitt Pált fizetni a Mága koncertért,sőt az is lehet,hogy te álltál sorba neki jegyért.

    Az ilyen sasszem vendéglátósok miatt rohad az ország idegenforgalma le!

    Tudom menjek az mtv-be,a gundelhoz, ne fáradj kitaláltam.

  18. “Zsákbamacska” adhatta az ihletet?

    Az lenne a megoldás egyébként a NER keretében, ha az egyház és az állam létrehozna előbaszókat.

    Van itt ugye felelősség is kérem. Először nyilatkozik mindkét fél a szándékról, majd ezt követően próba baszásra viszik őket illeték fejében. Jól jár az Állam és az egyház, mert ugye ez rendkívüli bevétel.

    Először állami előbaszatásba részesül a házasulandó pár, majd azt követi az egyházi díszbaszás.

    Állami Főbaszónak elképzelem D. Tomi barátunkat és W. Máriát.
    A férfiaknak a Nemzeti Sperma Bankba kötelező jelleggel két decit le kell adni.

  19. A nőtlen brit tudósok állandóan összekeverik a házasságkötést,
    a házassággal. A nős brit tudosók már tudják a különbséget.
    Olyan, mint az ítélet kihirdetését összekeverni annak letöltésével,
    ami sokszor életfogytiglanit jelent.
    Példabeszéd:
    Nem-i élet az muzsik-inkaszó nélkül, valóságos robot, ala málenkoje.
    Nap mint nap, pitymallattól pitymallatig túllihegni
    a pálmák alatt a terhet, ahogy nő, csak nő, csak nőt akar. Gyöngyvirágtól a lombhullatásig,
    aztán vica-verza az egész kámaszutyra.
    A végén kiderül, csak a pénzemért vetélt el.
    A hozomány-nyomért, nyomult a nyomorult.
    Cak az jöjjön aki bírja ………..

  20. @Pegero: Nem is ! Ezért a huncutkodásért, én meg a lovam szerszámát ajánlom fel neked, de csak mert jó a kedved “felém”. Én sem akarok morcosnak tűnni.Ja de jelentkezz be, mert sok-sok faszopó van még előtted.:)))
    (….amilyen az adjon ‘isten, olyan a fogadj ‘isten……)

  21. @Dr. dr.venszivar: Angliában a 60-as évek óta kutatják az idegrendszer megkésett fejlődését, amely a szakemberek szerint olyan csecsemőkori reflexeknek köszönhető, amelyek időn túl is aktívak maradnak, és ezzel megzavarják a gyerekkori idegrendszer optimális fejlődését.
    Melyik korszakodat éled jelen pillanatban?

  22. Mondtam már, hogy Gyöngyöspatán lesz az első adás! Szivornyás Gazsi fog megküzdeni Lakatos Lajcsival, Galambos Bözsike társaságában! A győztes fogja bekapálni a polgármester kiskertjét!
    De csak osztani tudom a véleményedet, kiegészítve az enyémmel!
    A szopornyica sétáljon rajta ki-be!
    A hernyótalpas svábbogár rágja szét a tüdejét!
    Motoros cérnagiliszta fúrja át a vastagbelét!
    A szú rágja ki a fűrészport az agyából
    Így kerek a történet!