Az éjszaka akár -15 fokot is elérő hideg ellen Pintér Sándor rendeletben a Capella Cafét jelölte ki melegedőnek.

A rendőrség, a katasztrófavédelem és az Országos Polgárőr Szövetség egyaránt támogatta a belügyminiszter azon döntését, hogy a rászorulók a Belgrád rakparton álló meleg szórakozóhelyre, a Capella Caféba mehessenek melegedni az éjszakai hideg miatt.

„Persze a rászorulókon nem azokat értjük, akik majd a helyszínen mosdójában fognak konkrétan rászorulni valamire vagy valakire” – pontosított Kontrát Károly, a tárca parlamenti államtitkára, hozzátéve: „Már nem úgy rászorulni, értik, meg nem úgy melegedő, mert nincs azzal baj, ha rászorul a…”

Ennél a mondatnál beavatkozott a belügyminiszter, így Kontrát Károly tájékoztatója a továbbiakban kikapcsolt mikrofonok előtt zajlott.

39 KOMMENT

  1. Mottó:
    Aki nem gerjedt be az egykulcsos adótól (pl. mert hajléktalan és nem érintik az adókulcsok), azt majd örömét leli a buzibárban!”

    (Mennyivel egyszerűbb lenne egy 2/3-os törvényt hozni, hogy nem -15 fok van, hanem +5.)

  2. Közrendőrből milliárdos 20 év alatt, -becsületes munkával- kedvezményes nyugdíjjal, Pintér féle belügyminiszteri életpályát minden magyar polgárnak!

  3. Melegedőként az index.hu szennyportál irodáját jelölte meg Pintér Sándor. A szennyportál kényelmes és tágas irodáiban a szélsőliberális értelmiségi bulizósfiataloknak (index.hu dolgozói) a sarokba kell húzódniuk hogy minél több melegedni vágyó ember férhessen be.

    Az index.hu nyilatkozatot tett közzé, miszerint tiltakozásul az utcára viszik mind a 800ezer olvasójukat. Ennek hatására 350 fiatal jelent meg a Parlament előtt. Mint elmondták, a melegedő miatt nem tudták elolvasni aznap a Véleményvezér blogot, és emiatt nem tudták hogy aznap mi legyen a véleményük.

    Pintér Sándor szerint minden oké.

  4. @BPBP: Ugyan! E za hideg csak a gazdag hajléktalanokat fenyegeti, azokat, akiket nem tudnak a hidegről a hűvösre lecsukni, mer’ kifizették a százötvenezres bírságot…

  5. @Hertelendi: Mit utálsz,mit utálsz?Szegényke biztosan kifizette állami támogatással a végtörlesztést,mind a 22 ingatlannyára,és nem fenyegetik a kilakolgatósok.Úgyhogy szavad se legyen .Lyó álampógár.

  6. endike, te kis drága! Te, aki voltál olyan kis édes, hogy kihoztad dr. Pintért aranyérmesnek a “legszebb beolajozott férfi” kategóriájában, igazán érezhetnéd, hogy mind a háromszázötvenen, – akik véleményre várunk – az idegtépő pillanatok közben szeretnénk egy felráspolyozott jobboldali műbrékóval megmatolcsyzni.

  7. Csak emlékeztetnék:a zuglói polgármester elvette a hajléktalanoktól a takarójukat. És leromboltatta az összetákolt menedéküket.
    Hogyan számol most el a lelkiismeretével?
    „Én, Zugló polgármestereként – figyeljen rám tisztelettel – nem fogom engedni, hogy meghaljanak” – ígérte Papcsák Ferenc, zuglói polgármester.
    Azokért akik megfagytak, most már ő a felelős.

  8. Csak úgy belefarkasüvöltöm a szibériai légbe a kérdést: milyenek azok a szélsőliberálisok? Mer ezt így ebben a formájában most hallom először:O|