Különleges köztéri képet avatott fel a polgármester az orosz nagykövettel: a műalkotás magát az avatást ábrázolja, amint éppen megtörténik.

 

"Mindig is szerettem volna felavatni egy köztéri műalkotást, amin én vagyok látható avatás közben. Ez az avantgard művészetnek egy egyedi, tipikusan budapesti variánsa. Egzisztencialista pszeudorealizmus" – fogalmazott zavarosan a főpolgármester.

Az orosz nagykövet azonban továbbra sem érti, hogy miért hívták meg őt erre az eseményre.

12 KOMMENT

  1. Sőt a műalkotás tartalmaz egy további műalkotást, amelyik tartalmazza az eredetit …, ez most transzcendentalizmus, vagy végtelen szakaszos tizedes tört meg a többiek?

  2. A nagykövet a matrjoska dizájnért felelt, bár egyes meg nem erősített információk szerint a matrjoska baba egy igaz legenda, egy orosz asszony terhes gyermeket hozott a világra, aki azonnal lebabázott. Kapott is kiváló jómunkásember plakettet, meg összevont családi adót.

  3. Nemsokára elkészül a Kerényi festmény is Tarlós és Dr.Ötker pengeváltásáról is. Nem győzték egymásra kenni a havi 10000 ft-os útdíj feltalálói címét.
    Természetesen Arogán jó fidesz szokás szerint megint hazudott.
    A festményen pedig plagi bá szokása szerint a kispadon fog ülni.

  4. Avatár-avatás… Pedig aszittem, a zemlékművön Lev Tolsztoj lesz látható életnaccságba, amint a Széll Kálmán tér közepén forgat értetlenkedve egy turista-térképet…