Kísérleti jelleggel ön is végigjárhatja a 4-es metró állomásait, ha hajlandó kicsit sétálni a 3-as metrótól.

Szerdától indulnak a 4-es metró szerelvényei a 3-as metró vonalán, jelentette be a BKV. Aki a 4-es metróval szeretne utazni, annak csak meg kell várnia, hogy a sok régi kék metrókocsi után a megállóba érkezzen egy új szerelvény is, amelyen a körúti villamosokhoz hasonlóan Rudolf Péter és Hegyi Barbara mondják be a megállók nevét. A Ferencziek terén például ezt: „Kálvin tér – ten minutes walk.”

A BKV azzal indokolta döntését, hogy a 3-as metró megállóitól nem kell olyan sokat sétálni a 4-es metróig, kivéve a budai állomásokat, a lakosság pedig az ilyen újításokat hamar megszokja, és mint ahogy Margit-híd nélkül is megvoltak közel két évig, ugyanúgy a 4-es metró esetében sem fogják észrevenni fél év után, hogy nem a beígért vonalon közlekednek.

45 KOMMENT

  1. Szerintem 4-es metró helyett mégiscsak függővasutat kéne építeni… Azon jó sokat lehet még kommunikálni, az meg olcsóbb, mint építeni. ’98-ban eccer mán bejött…

    Nemrég olvastam, hogy a zelső földalattit a zelső kapavágástól a zátadásig másfél évig építették. Biztos nem akadályozta akkor őket még a za sok gép… Bár az is igaz, hogy a zakkori millenniumi építkezések során került napvilágra, hogy a honfoglalás nem 895. körül fejeződött be, hanem pontosan 896.-ban. Ez egyértelűen bizonyítható azzal, hogy a zezeréves ünnepség 1896.-ban volt, addigra készültek el a zünnepi beruházások…

  2. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: De igenis független az a vasút, ha a Zorrbán a zembereknek asztat mongya akkor, az csak a nyugat összehangolt támadása, hogy nem független aza vasút amelyik alulról építkezik!
    Ha lehet egy tisztelet teljes kérésem a függetlenség kérdésében akkor a Vitézy családtól és Tarlóstól legyen független, ők pedig függhetnek, szerintem…

  3. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: ezígy van!! a Zorrbán esze, annyira csillog, meg vág, hogy aszt csakis heggesztőszemmüvegen át lehet vizsgálni! Olvastad, hogy annak a Baromsónak is megaszonta, meg az Ollé Rénnek is!!
    De aza lényeg, hogy mindkét város és közösségi férfi akkora szakember, hogy a holdvilágot ülve nyajják!!

  4. Esetleg egy kurmányparti szimpitünti sétát nem szerveznek ismét, de odalent?
    Mondjuk csúcsidőben.
    Áhhá……
    Már látom a fényt az alagút végén.
    De miért jön, és miért kettő?

  5. Zorsós most felvette az ajtai pofát. Mindent megígér,legyen lovetta. Tahó főtrágyamester,bízik benne. elhiszi kap a Bkv.! Pedig csak Debrecen kap stadionra!

  6. Azé jeza Zeju tanult Kínától: Ők is majd hagyják, hogy a Zorbán csontig kinyajja ja pénzért nekik azután, hogy előtte lepocskondijázta őket, aztán mosolyogva otthaggyák térdenállva, egy peták nélkül…

  7. Miért mondja Rudolf Péter a Felszab’téren, hogy a Kálvin ten minitsz vók, amikor a következő megálló pont a Kálvin tér??? Ha ez valami poén akar lenni, akkor nagyon nem jön át.

  8. – Kedves utasok, amennyiben itt most leszállnak, kb 10 perces sétával érik el a következő megállónkat. 20 perces sétával pedig már két megállónyi távolságot tehetnek meg.

  9. “Hirdessen a hírcsárdán, több mint 15ezer rajongó….nem tévedhet”

    Ja, 6 milliárd légy eszik szart, akkor ők sem tévednek, ugye?

    5 perc alatt összebasztok egy 3-4 soros “álhírt”, amit az indexes spanotok minden nap kitesz a főoldalra.

    Engedjétek meg, hogy gratuláljak a szépen gyarapodó reklámbevételetekhez, no meg ahhoz a kurva nagy teljesítményhez, amivel minden nap kikerültök a főoldalra.

    Hátszél nélkül is menne buzikák?

  10. @Kandabula: Mi a probléma?

    “Kedves utasok, amennyiben itt most leszállnak, kb 10 perces sétával érik el a következő megállónkat. 20 perces sétával pedig már két megállónyi távolságot tehetnek meg.”

    Amúgy ez tényleg nagyon vicces, visítva röhögök!!!!44

  11. Tisztelt Elmebetegek !
    Látjátok miket írtok ? Minden ami rossz a mi kis országunkban ti idéztétek elő. Egy kicsit sem sül a pofátok ? A nagy elmére valló eszmefuttatás helyett inkább menjetek dolgozni.

  12. @pederak: Köszönöm szépen a felhívást!! Igazán mennék, csak a zegymillijó munkahelyet várom, de piszkosul, mert benne voltam abban 6500-ban akikkel nem csökkent a munkanélküliek száma, hiába bocsájtották el őket… Olyan ez mint a zállamadósság, ha több akkor kevesebb??!!! Ha nem lenne ennyi idióta politikus(az összes) akkor sokan dolgozhatnának, nem ilyeneket írogatnának…

  13. @pederak: amiket írtak, jellemzően 18:00 óra után írták. Akik előtte írtak nyilván éjszakai műszakban voltak…. Hmmm régóta figyelem a hírcsárda tevékenységét és bennem is felmerült, hogy igazából ez a blog teszi tönkre az országot. Szörnyű, hogy még van humor, meg irónia is!

  14. @de Florentia: “5 perc alatt összebasztok egy 3-4 soros “álhírt”, amit az indexes spanotok minden nap kitesz a főoldalra.”

    Hidd el, ha a 4-es metrót összebasznák 5 perc alatt, az a valódi hír is kikerülne a főoldalra…

  15. Na de, legalább kiderült kiknek a kedvéért van végtörlesztés:
    “Az új miniszter 39 ezer svájci frankot vett fel, 3 ingatlan résztulajdonosa, 14 milliót tett félre”.
    Így tényleg jó buli, mert azoknak segít, akik nem szorulnak rá, ez lehetne a 2. orbánpolgárikormány jelmondata is.