Schiffer András frakcióvezető távozása után összegyűlt az LMP parlamenti képviselőcsoportja, hogy megvitassa a jövőt és az új frakcióvezető személyéről tárgyaljon.

A képet egy szélsőségesen liberális hírportáltól kaptuk.

32 KOMMENT

  1. Úgy tűnik, a magyar politika szcénájában kicsit gyorsan osztogatják a jelzőket. Tegnap még Orbán volt Kim Dzsong Un, ma pedig már az LMP leendő vezére. Holnap meg már Gyurcsány lesz, amit persze már magam is el fogok fogadni, mert hatalomgyakorlási stílusában és vonzerejében egyértelműen rá hasonlít a legjobban, ráadásul világnézetileg kétségtelenül egy akolból származnak…:P

  2. @_Ne feledd: Ne feledjék, Ti. Nem. Egy. Működő Társaim, hogy Gyurcsány hatalomgyakorlási stílusában és vonzerejében talán hasonlított a Kim-dinasztiára, a hatalomgyakorlási technikáit viszont csak az Orbán-dinasztia volt képes alkalmazni Magyarországon!

  3. Tarka magyar,. magyartarka, marhamagyar , magyarmarha ,lehet más a politika. De nem lett. Semmilyen . Sőt Semjén. Ahogy eutarka farka akarja . Aki rázza a kutyát, meg a farkát . Eredmény fotónmarié . Mega mienk. Megasztár.