Ezen a héten szombatra és márciusra szerveznek a kormányt támogató civil szervezetek és a kormány erődemonstráló utcai nagygyűlést.

Az eddigi tervek szerint Navracsics Tibor a fejével fog 6 sor(!) téglát szétverni, Hoffmann Rózsa felemeli az orrán krumpliszsákokat egyensúlyozó Pokorni Zoltánt, valamint Szijjártó Péter egy ültő helyében befal majd 4(!) Danone-krémdesszertet. A leendő tüntetés hírére Kósa Lajos meglepő gyorsaságú erősödésnek indult, állítólag már az ingeit is le kellett cserélni.

Információink szerint a következő hetekben Rogán Antal csak kreatin-injekciókon és Norbi-kalácson él majd, Rákay Philip pedig egy metálzenekarban gyakorolja a másfél milliónál nagyobb számok üvöltve hörgését. A hírek szerint ebben Ákos is segítségére van, aki Pataky Attilától vállalta át a konferanszié-attendáns mentorálását, miután kiderült: az Edda énekese egész egyszerűen nem tud nem pontosan és szépen énekelni.

Várhatóan nem a pódiumon, hanem a demonstrálók között kap majd helyet Révész Máriusz, aki a rendezvény végén homlokkal és szemgolyóval hárítja el a rohamrendőrnek beöltözött Pintér Sándor gumilövedékeit. A szimpátiatüntetés végén a KDNP frakciója kenyérrel dobná vissza a beépített zavargók kőzáporát, csak hogy bizonyítsák, ők is kemények, de keresztény módon. 

63 KOMMENT

  1. A képen a Fidesz kínai tagozata látható amint éppen tibeti zászlókat kezdenek égetni, a magyar-kínai nép megbonthatatlan barátsága és szabadságvágya kifejezéseképpen.

  2. Ezúton cáfolom a közszolgálati dolgozók tervezett tömeges elbocsájtásáról felröppent rosszindulatú rémhíreket. Nem. Egy. Működő kormányunk szeretne lelkes támogatói részére időt biztosítani arra, hogy felkészülhessenek hűségük kimutatására és meg is tehessék azt munkaidejükön kívül. Ezért, és csak ezért, a demonstrációig hátralevő időszakra felmentjük hűséges támogatóinkat az állam alkalmazásában végzendő munka alól.

    Aztán majd meglátjuk – ennyivel előre Nem. Ügy. kurmányunk nem szok’ tervezni.

  3. @Szomjas Gödény: Miért túlzás? Neki is kilőtték a szemét, mint sok százezer embernek ? Eddig úgy tudtam, hogy csak nyakon kúrták, ahogy a parlamenti belépőjét mutogatta A rendőrök biztosan azt hitték, hogy pálgizált. a kártyája, vagy hogy máshova szól a beutaló.

  4. Orbán Viktor holnap leteheti a fegyvert!!

    Még nem döntöttek az Európai Parlament frakciói Orbán Viktor eddig példátlan kéréséről, miszerint a magyar miniszterelnök szerdán beszédet mondana az EP-ben. A szocialisták azonban csak támogatni tudják Orbán szándékát – jelentette ki Herczog Edit, az EP szocialista frakcióvezetésének tagja. Kívánatos, hogy Orbán Viktor Strasbourgban, Európa legnagyobb választott testülete előtt próbálja meg tisztázni a magyar kormány számos európai fórumon kritizált, az európai szellemiséggel, értékekkel és gyakorlattal szembemenő politikáját.

    Herczog Edit úgy fogalmazott, Magyarországon látványos “szabadságharcot” vív a kormány, miközben a magyar miniszterelnök pontosan tudja, hogy a gazdasági válságból kivezető forrásokhoz Brüsszelen keresztül vezet az út. Az Orbán féle magánháború hadisarcát a magyar polgárok fizetik a péknél, a benzinkútnál, a hiteltörlesztésnél. Az EP-képviselő szerint itt az idő, hogy Orbán Viktor felhagyjon személyes háborújával, a kettős beszéddel, és elkezdjen itthon is európai módon politizálni, mert Magyarország boldogulása múlik rajta. Ezt kívánja a közösség érdeke. A forint árfolyamát nem Orbán brüsszeli nyilatkozatai, hanem magyarországi politikája, hazai cselekedetei húzták a mélybe az elmúlt hetekben. A miniszterelnök elfeljeti – tette hozzá Herczog Edit, hogy amióta feltalálták a távírót, s átjárhatók a határok, egy perc alatt kiderül a kettős beszéd, a kétféle értékrend. Európának fájni fog, ha Magyarország eltávolodik tőle, Magyarország azonban légüres térbe kerül, ha szembemegy saját érdekeivel.

    A nép szavazzon az új köztársasági elnökről!

  5. Ugyan mennyi busszal hoznak majd szimpatizánsokat? Mert hogy hoznak az biztos. Ha nem hoznának akkor kb 10 ember lenne. Szánalmasak. Csak majd nehogy megdobálják őket, mint a buzikat. Szerencse hogy nem leszek a városban….

  6. Remélem a rengeteg ki-bebaszottúl civil is ott lesz a szimpátia tüntetésen!

    Jelenleg az egyetlen igazi Hun-garikum,az a madzsar civil,mely a hatalom mellett tüntet.

    Óóóó,hogy szopnának le egyenként, min.10 harcoló tálib katonát a kormányt támogatók népessége, meg maga a hatalom is!!!

  7. emlékszetek még mit mondott a pataky attila anno? “ki a faszom az a gyurcsány? hol volt ő amikor én már itt voltam, és hol lesz amikor én még mindig itt leszek.” igaza volt 🙂

  8. @immortalis:
    Szegedre is úgy bírtak Csurkával együtt 600 fős orbánt támogató “tömeget” összehozni, hogy Szerbiából és a környező felvilágosult tanyaközpontokból buszokkal hordták be a csodaszarvasban hívő mamikákat. Nem tudom, ki fizette ezeket a buszokat, mert az eseményt meghirdető fantomszervezetek biztosan nem.
    Talán valaki a Kaya Ibrahim vagy Josip Tot családjából?

  9. @immortalis: dumádból is az derül ki, hogy csak a büdös proli dolgozik ! mivel a többieknek is csökkent , de azoknak , szerinted ! nem kell szorgalmasan dolgozni. Ma három “irodába” , össz. három ügyet akartam elintézni. Ott sehol nem prolik ültek………EGYIKET SEM SIKERÜLT !!! ROHADJANAK MEG !!! A NEM PROLIK.

  10. A békemenet élén a bíborossal, aki OV (szent) Jobbját viszi. Ministránsok között. A csoda,hogy a szt.Jobb folyamatosan ismétli: “a 3 betűs intézményt kiiipateroltuk! a 3 betűs….!”Közben a békemenet halk morajlással fohászt mond OV. lelki üdvéért.A nemzet doktora pedig diploma munkájából olvas fel részleteket.

  11. Aki az átkosban élt az tudja, hogy milyen “szívesen” demonstráltak ez emberek a cuclizmus mellett, a rohadtimperialistabüdöskapitalastakarvalytőkekizsákmányolók ellen. Aki meg nem szívesen, annak kötelező volt, ‘osztjónapot! Persze közben zengtek a mozgalmi indulók (nem edda), és lehetett éljenezni a pártot….ja és népet is, de előbb a pártot. Azt az egyet, ami mindenre tudott megoldást, a kedves elvtársak vezetésével.
    Szép új világ: Magyarország!

  12. Iszonyatos pénzért szerződtették smitt barátját:

    A maffia új tagja lép szinre: MTVA hihetetlen pénzért alkalmazza Várhegyit, aki vélhetően Smitt embere. Nyelvvizsgát vett bagóért, mint az jól ismert általunk.

    Várhegyi Attilát, az Orbán-kormány egykori államtitkárát, korábban Szolnok megyei jogú város polgármesterét folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyon hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt, jogerősen egyéves felfüggesztett börtönbüntetésre, mellékbüntetésként pedig 500 ezer forint megfizetésére ítélte a Pest Megyei Bíróság. Várhegyi vagyonkezelői kötelezettségét megszegve 154 millió forintos kárt okozott Szolnok önkormányzatának. Várhegyi ezt követően a Fidesz pártigazgatója lett, manapság pedig a Fideszes önkormányzatok által szerződésekkel bőven kistafírozott Presztízs Média Reklámügynökség Kft ügyvezető igazgatója.

    Feladata az összes megbízható bűnöző tagolása a médiába. Rettenetesnek tartják ismerői.

  13. Várhegyi Attila, a Fidesz volt szolnoki polgármestere, és az előző Orbán-kormány államtitkára segíti az MTVA kommunikációját, miután az előző kommunikációs igazgató, Szabó László közös megegyezéssel távozott.

    Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes az Indexnek megerősítette a fn24.hu értesülését [1], miszerint Várhegyi Attila segíti ezután a közmédia kommunikációját. Várhegyit és Prestige Média Kft. nevű cégét külsősként foglalkoztatják, fél évre kötöttek velük szerződést, az összegről azonban Cserháti nem akart nyilatkozni.

    Olyan nagy az összeg, hogy egyenesen felháborító! Milliárdos összegek. Folyik a pénz?

  14. Miért nem lepődöm meg?

    Polgári Párt hírdetése:

    Csalási gyakorlattal, késelőket, kétkezi gyilkosokat keresünk!

    Magas fizetés, superb, telefon, teflonkés ingyenesen.

    Előny: Büntetett előélet, adócsalás, plágium, sorozatgyilkosság, képmutatás, seggnyalás.

  15. És ilyen tábláitok lesznek bóvlisták:

    – legyen 600 ft a benzin
    – nekünk 400 ft-os euró kell!
    – 5 nagydoktorit Schmitt copy Pálnak!
    – Kétmilliós fizetést a képviselőknek!
    – a Felcsút kerüljön az első osztályba!
    – Európa szeret minket, mi is szeressük üket!
    – 30 évente választásokat és felcsúti kötődésű, sose dolgozott, többször bukott, 150 cm mély, focista agyú, O. V. monogrammú jelölt lehet!
    – Hazudj még nagyobbakat Szargyártó Péter!
    – Legyen mindenki seggszájú a fideszben!
    – 20 év alatt közrendőrből milliárdos, kedvezményes nyugdíjjal, Pintér Sándor féle életpályamodellt mindenkinek!

    – Bájer Zsót a te anyád!

  16. Nekem hijányoznak a képről a határon túlról majdan idebuszoztatott székely nemzettársaim szépségess népviseletekben, aminőket a mi adóforintyainkból adományozott nékik a qúrmány több minden mellett több millió(árd)ért. Tőkés úr is gyön, nem?

  17. A Budapesten élő kínaiak azért tüntettek, mert hírét vették, hogy a magyarok nem tesznek eleget a világtengerek szintjének emelkedése ellen, és emiatt nekik hamarosan Tibetbe kell visszahúzódniuk, ahol nincs pekingi kacsa. A tüntető tömeg megnyugtatására Orbán Viktor megígérte, hogy visszamenőleg kötelezővé teszi a magyaroknak minden lakóházhoz úszómedence építését, hogy ennyivel is kevesebb víz jusson a tengerbe.

  18. Köztársasági Elnöki Hivatal!

    Képviselő Funky írja, hogy az Egriek írják! Ez nem lehetséges, ez kacsa? Eszterházy Károly Főiskola írhatja ezt? “A Köztársaságelnöki Hivatal”

    kepviselofunky.blog.hu/2012/01/17/schmitt_pal_nem_akarja_megzavarni_a_vizsgaidoszakot?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_01_17&utm_campaign=index

    “Tisztelt Hallgatóink!

    A Köztársaságelnöki Hivatal – tekintettel a hallgatók kötelezettségeire – úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál, köztársasági elnök, nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával.

    Elnök úr ettől függetlenül meglátogatja intézményünket és személyesen is igyekszik meggyőződni arról, hogy az nemcsak a vidék, hanem a teljes hazai felsőoktatás egyik legjobb és legszínvonalasabb képzést és szolgáltatásokat nyújtó Főiskolája.

    dr. Schmitt Pál és a Köztársasági Elnöki Hivatal is eredményes és sikeres vizsgaidőszakot kíván Önöknek!”

  19. @Dr. Táskás Tóni: Elolvasod?

    Köztársasági Elnöki Hivatal!

    Képviselő Funky írja, hogy az Egriek írják! Ez nem lehetséges, ez kacsa? Eszterházy Károly Főiskola írhatja ezt? “A Köztársaságelnöki Hivatal”

    kepviselofunky.blog.hu/2012/01/17/schmitt_pal_nem_akarja_megzavarni_a_vizsgaidoszakot?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_01_17&utm_campaign=index

    “Tisztelt Hallgatóink!

    A Köztársaságelnöki Hivatal – tekintettel a hallgatók kötelezettségeire – úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál, köztársasági elnök, nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával.

    Elnök úr ettől függetlenül meglátogatja intézményünket és személyesen is igyekszik meggyőződni arról, hogy az nemcsak a vidék, hanem a teljes hazai felsőoktatás egyik legjobb és legszínvonalasabb képzést és szolgáltatásokat nyújtó Főiskolája.

    dr. Schmitt Pál és a Köztársasági Elnöki Hivatal is eredményes és sikeres vizsgaidőszakot kíván Önöknek!”

  20. A Köztársasági Elnök

    I-1/02395-1/2010. számú határozata

    a Köztársasági Elnöki Hivatal Alapító Okiratának

    módosításáról

    – egységes szerkezetben –

    A köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnöke tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló 2000. évi XXXIX. törvény 10. §-a alapján – tekintettel az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 88. §-ára – a köztársasági elnök feladatai ellátásának segítése céljából Köztársasági Elnöki Hivatal működik az alábbiak szerint:

    A Köztársasági Elnöki Hivatal Alapító Okirata:

    1. Az alapító szerv megnevezése: köztársasági elnök

    A költségvetési szerv hivatalos neve: Köztársasági Elnöki Hivatal

    A Köztársasági Elnöki Hivatal elnevezésének hivatalos rövidítése: KEH

    A Köztársasági Elnöki Hivatal jogi személy.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal közfeladata a köztársasági elnök segítése feladatainak ellátásában.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal illetékessége országos és kizárólagos.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal által ellátott alaptevékenység megjelölése a szakágazati rend szerint: 841101 Államhatalmi szervek tevékenysége.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal által ellátott alaptevékenység megjelölése a szakfeladati rend szerint: 841113 Államhatalmi és autonóm szervek tevékenysége.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal székhelye: Sándor-palota, 1014 Budapest, I. kerület, Szent György tér 1.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos postai címe: 1536 Budapest, Pf. 227.

    A Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának címe: http://www.keh.hu

  21. @igényes: Már hallottam hazafelé jövet a hírekben. Arra játszik plagi bá, hogy idővel majd szépen elfelejtik a beégését a lopással. Pedig ő már csak plagi bá, egy sötét és gerinctelen csiga marad, nem olimpiai bajnok, hanem egy szemét csaló.
    Akár itt a hírcsárdán is megjelenhetett volna ez a hír.

  22. @dr. hErpEsz:

    Emlékszel egy filmre biztosan. A sivatagban két emberke doktornak mondja magát, majd a többieknek köszönnek.

    Doktor! Doktor! Doktor! Doktor! Doktor! Doktor! Doktor! Doktor!

    Schmitt, Orbán, Matolcsi, Kövér, Babák, Deutsch, Szájer, Répási, Gulyás.

    Így működik az országunk.

    Dr.

  23. A KEH szerint smit nem itt:

    A Testnevelési Egyetemen 1992-ben történtekkel kapcsolatban a Semmelweis Egyetem, mint jogutód folyamatosan tájékozódik. Az egyetem rektora hétfőn felkérte a Testnevelési és Sporttudományi Kar dékánját, hogy hozzon létre tényfeltáró vizsgáló bizottságot, mely tanulmányozza Schmitt Pál kisdoktori disszertációja létrejöttének körülményeit.

    , hanem a testnevelési Főiskolán adta be plágiumát.

  24. @feliratoss: Révész Máriusz valószínűleg egy kedves ember. Feljelentést sem akart tenni, csak gondolom a fidesz “meggyőzte”. Legalább annyira a páncélozott járművén gyorsan távozó focista áldozata is, mint saját magáé. Oszlatás után az atyaúristen se menjen a rendőrökhöz igazolványt mutogatva. Ezt neki mindenképpen figyelembe kellett volna venni.

  25. @igényes:
    A Pali Bá’-nak még nem szólt senki, hogy január 1-től Magyarország hivatalos neve már nem köztársaság?
    (jó, jó, tudom, az államformája továbbra is köztársaság, de akkor mi a f….ért kellett az ország megnevezéséből ezt kivenni??? Hogy könnyebb legyen a
    “monarchiát” becsempészni? hülye barmok!)

  26. @DillingerEscapePlan:
    ….és ki a fasz az a pataky attila ? 100 évvel ezelőtt volt egy Edda nevű zenekar, egy Pataky Attilával, isteni számokkal….Ez mostani “vén cigány”-os “akácos utas”, ufo-látó, a király seggét nyaló dagadék meg ki csoda?
    Számomra egy senki!

  27. @Dr. Táskás Tóni: Persze, ijjen kegyetlen én sem lennék szegény invázióra készülő élienekkel… Csak hát Dilindzser sporttárs idézte Pataky Atkát: “ki a faszom az a gyurcsány? hol volt ő amikor én már itt voltam, és hol lesz amikor én még mindig itt leszek?” – Asztán mégsenem maradt itten, mer’ elvitték a zufók. Tévedett, na. Nem először, nem utoljára, és nem mexámlálhatódixor… De jól mutat a színpadon, még a hátsó sorban is!