A lakosság nyugalmának és a kormány hitelének visszaállítása érdekében ismét minden magyar település kap egy zászlót, amit maga Kerényi Imre fog varrni. Koronaúsztatás is lesz.

"Az IMF-fel folytatandó tárgyalások természetesen nincsenek ellentétben a kormány eddigi álláspontjával, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy megint lesznek zászlóavatások országszerte, meg nemzeti konzultáció jó magyar lángossal, és kolbászt is tölt a miniszterelnök ezentúl szinte minden héten" – mondta el újságíróknak Szijjártó Péter az IMF-fel kezdődő tárgyalásokkal kapcsolatos kérdéseket elkerülendő.

A szóvivő arra a kérdésre, hogy mekkora hitelt is veszünk fel az IMF-től azt válaszolta, hogy "[…] A zászló a magyar nép összetartozásának olyan szimbóluma, amelynek fundamentumtára építve hazánk kilábalhat a legmélyebb gödör okozta sokkból is, amibe az elmúlt 8 év és a globál-kapitalista pénzpiacok taszították a Nemzeti Együttműködés Rendszerének elkötelezett harcosait, de lesz fokhagymás és sajtos-tejfölös lángos is, szóval nincsen semmi gond" (Az idézet kipontozott részében a "Bazd meg, ezt meg ki engedte be ide?" mondat hangzott el)

Az egyik internetes hírportál kérdésére, miszerint az IMF-fel való tárgyalással akkor végetért-e a fülkeforradalom, Szijjártó Péter kifejtette, hogy "[…] de akit büfögtet a fokhagyma, az nyugodtan eheti majd magában is a lángost, sőt az Orbán Viktor által a nemzeti konzultációk során töltött kolbászok receptje bekerül az Alkotmány Kerényi Imre által illusztrált változatába is". (Az idézet kipontozott részében a "Faszom hagyta bekapcsolva a mikroportot az előbb?" mondat hangzott el).

Az előző Orbán-kormány alatt tartott zászlóavatások felújításán túl a magyar gazdaságot javítandó a magyar korona is újabb turnéra indul a Duna mellett a Tiszán, a Zagyván, valamint a 4-6-os vonalán, amit ezidő alatt Reitter Ferenc eredeti terveinek megfelelően csatornává alakítanak. "A pénz nem számít, ha Magyaroszág felemelkedéséről van szó, vagy ha ezzel barackot nyomhatunk hárombetűs szervezetek kobakjára" – zárta a sajtótájékoztatót Szijjártó Péter, majd elájult, és egy kenyérlángossal kellett feléleszteni.

A zászlóról egyelőre annyit lehet tudni, hogy minden darabja kézzel készül, és maga Kerényi Imre fogja varrni egy Alkotmány asztalán miközben Schmitt Pál az alkotmány megzenésített változatát játssza neki zongorán. További érdekesség, hogy egyedi színezésű lesz a trikolor mindhárom színe. A zászló zöldjét a felcsúti focipálya füvével színezik magyar szűzlányok a combjukon, míg a zászló pirosához maga Semjén Zsolt adja minden vérét. A magyar zászló fehér színéhez használt festék összetétele még nem ismert, és még az sem, hogy ehhez kinek majd kell, és mijét adnia.

74 KOMMENT

  1. Szabadságharcunk
    Elbukott
    Szívtunk nem kicsit
    Nagyot
    A gazdasági miniszternél reng az íróasztal
    Basszák a matolcsit nagy gépzsíros fasszal
    Kezéből kifordult a szabadság jelképe
    Másra sem gondol már, csak sajgó végbelére

    A gonosz ájemef
    Orvul támad
    Kölcsönt tukmál ránk
    Százat
    Menj innen te sátán, hagyd békén a magyart
    Vezérük retardált, de nekünk csak jót akart
    Minek kéne uzsorára kölcsönt felnyalni?
    Ennyi ésszel magunktól is éhen birunk halni!

    Szabadságharcunk
    Hőse
    Szijjártó, nem férfi
    De nő se
    Akár hogy is keresik nem elérhető
    Programozzák a droidot, vagy csak nincs térerő?
    Pedig az ország rá vár, hogy megmagyarázza:
    “Nem szopunk, csak véletlenül fasz ment a szánkba”

    S Bölcs Vezérünk
    Kétharmados
    Lapít, mint a
    Marhafos
    Pedig milyen buzgalommal állt ki mellettünk
    Kis híja, hogy világbirodalom nem lettünk
    Hiába sok fényesre nyalt kínai és arab valag
    Országunk a végső harcban csak magára maradt

    Szabadságharcunk
    Elbukott
    S kormányunk
    Elkullogott
    A gonosz ájemefhez, ám sok feltételt szabunk!
    Vagy talán mégsem, hátha megtépik a faszunk…
    De Vezérünk büszke, s nem görbít hátat!
    Ekkora termettel állva is cidázhat

  2. Az egyik zászlót – avatás után – előléptették alhadnaggyá, a többit kivasalták a beavatási szertartás záró ceremóniájaként. A beavatottak automatikusan a lovagrend hatodik páholyának lettek tagjai.

  3. @Lófasz esti fényben:
    És az elqrások mellé egy régi, de aktuális:
    “a magyar főurak jól tudják azt, hogy külföldön nemzetük becsületét, különösen a cselédek előtt, fenn kell tartani, arra pedig csak egy mód van: szórni a pénzt, minden pohár vízért, minden elejtett zsebkendő feladásáért aranyakat osztogatni.”
    (Jókai: Egy magyar nábob)
    Lehet értelmezni ….

  4. @kukalibre:
    elbukott a szabadsagharc, jonnek az IMF kivegzo emberei es felakasztjaka a vértanukat.

    ja majd elfelejtettem: fidesznyikek, tartoztok 3000 milliarddal. hitelbol nem er visszafizetni a lopott penzt, dolgozzatok meg erte. mert visszafizetni azt vissza fogjatok, ha beledogletek akkor is.

  5. Örüljetek ! Hozsanna a magasságban !
    Elbukott Rákóczi !
    Végre száműzetésben Kossuth !!
    Világosnál letettük a fegyvert! Hurrá!!
    Éljen Haynau !
    Zengedezzetek mocskok !!

  6. Egyre jobb formában vagytok, hé, csak így tovább- A hangulat kezd nagyon hasonlítani 88/89 telére és aztán főleg tavaszára, akkor voltunk ilyen vidámak utoljára: akkor is éppen valaminek a vége közelgett..

  7. @giuri:
    56-hoz jobban hasonlit.
    most is az van, hogy egy szuk csoport kisajatitotta az allam iranyitasat es arra hasznalja, hogy elszedjen mindent a maradek 99%-tol.
    a lenyeges kulonbseg, hogy ezeket a fergeket sem az orosz sem a kinai tankok nem fogjak megmenteni.

  8. @kukalibre: “Ha mi magunk gerjesztünk magunk körül válsághangulatot, akkor lesz is válság” – szögezte le Orbán Viktor, hozzáfűzve, hogy a kormány nem érti a válságnak a lényegét, és csupa olyan intézkedést jelentenek be rossz ütemben, amellyel csak súlyosbítják a helyzetet.
    Orbán Viktor arra is rámutatott, hogy a kormány az elmúlt időszakban mesterségesen erős állapotban tartotta a forintot, ha viszont az árfolyam a reális áron mozgott volna 250 és 260 forint között, akkor a jelenlegi 274 forintos euróárfolyam nem keltené az összeomlás érzését, és nem alakult volna ki egy rossz pszichózis.
    “A forinttal nincsen nagyobb baj. A forinttal akkor lesz baj, hogy ha nem tudjuk a bizalmi válságot megoldani. A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak. Ezzel a bizalmi helyzettel, amiben most a miniszterelnök és a kormány van, nem lehet a forint esését megakadályozni” – jelentette ki a Fidesz elnöke. Mint mondta, a bizalmi válságot a rossz vezetés okozza, egy jobb vezetéssel viszont megoldható a bizalmi válság és megvédhető a forint is.
    Forrás: Fidesz.hu További kérdések és okosságok szintén…

  9. A fehér szín a legenhezebb, ezt az Apple is a saját kárán tanulta meg. A Nemzeti egy üt, működ és kormánya ezért DajcsTamást kérte fel a fehér szinezék alapanyagának előállítására. Vállalta is a feladatot, de előre szólt, hogy a festék majd lassan szárad, viszonylag sokáig ragadós lesz.

  10. @ámbátor:
    A stadionnyi zöldet pedig elvitték vidékre.
    Kellett a gyorsnaszádhoz terepszínnek álcázáshoz, mert látja előre a a szava-hihetetlen kapitány, hogy a nafta is elfogyott és a lék is óriási.
    Van rá egy találó dakota mondás.
    Blaaa bla blaaabla blaabla.

  11. @kukalibre:
    rakosinak is voltak ennyire idiota pribekjei, ok is ellenforradalmaroknak hivtak az 56-osokat.
    neked is ugyanaz lesz a sorod, mint rakosi pribekjeinek.

    egyebkent a gazdasagi szabadsagharcnak pont annyi ertelme van, mintha maganemberkent csinanad.
    probalj meg ugy elni, hogy nem veszel SEMMI nem magyart, sem kajat, sem ruhat, sem benzint, sem semmit ami nem szittya.
    sok sikert.

  12. nem én vesztettem el először a humoromat ma itt. Nem vagyok fidesznyik, elég biztosíték ez ellen a lézerjani ,a fene tudja milyen tamás esztergomból nem értek a nagypoloitikához sem .és valszeg meg vagyok vezetve mint ti is , naiv is vagyok…de a muhi vereségnek nem tudok örülni , éljen hagyó, meg hát sok sok boldog sukorót nektek….by by

  13. @kukalibre:
    Nem akarlak megbántani, de ez a vereség kódolva volt, mert államosítással, a zemberek megtakarításainak lenyúlásával, visszamenőleges törvényhozással, a haverok szája íze szerinti törvény- és alkotmánymódosítással nehéz hiteles (gazdaság)politikát folytatni,
    És nem annak örülünk, hogy szarban vagyunk, hanem annak, hogy Orbán orrát a saját mocskába dörgölik.

    Off. Szerintem Baszd meg! helyesen a felszólítás, mert a főnévi igenév is baszni. Tévedek?

  14. Ezek a zizé, csaholó ellenzéki kutyák, ezek mindig itt lihegnek, nem hagyják, hogy Magyarországot megmentsük a zegylépés hátra-háromlépés összevissza kormányzással.

    Dobáljunk gumicsontokat nekik! Egyre nagyobbakat: Először egy nyilatkozat, aztán (zalap-)törvények, utána egy asztal, majd festmények, izé, mázolmányok, és mostanában köztéri szobrok.

    Már hajó-nagyságú, szentkorona-értékű gumicsontot kell dobálni?

  15. @kukalibre: A zország vezetése valóban “kormányzás”: Egy bazinagy autóbuszt kell a zautópályán kormányozni. Ha haladni akarunk, lehet gyorsítani, sávot váltani, szabálytalankodni, de nem lehet megállni, megfordulni vagy lekanyarodni.

    Egy világválság más: Elfogyott a zaszfaltos út. Lelassul mindenki, göröngyökön kell bukdácsolni. A többi kormányzó, meg a többi úthasználó és a sima közlekedésben érdekelt megpróbálja kijelölni azt az utat, amin továbbhaladva eljuthatunk egy simább részre.

    Orbán, Matolcsyval egy trükkös gyorsítási manővert tervezett, hogy megelőzze a sort. Ennek két hibája volt: 1. sima útra tervezték, 2. ez a fajta manőver okozta azt, hogy a zautók gyorsabban mentek, minthogy a zút épült. Nem vették észre, hogy talajt vesztett a zelképzelésük… De megpróbálták: Éles kanyart vettek, és elindultak egy kitaposatlan úton, egyedül. Kértek naftát keletről, próbálták kifacsarni és megspórolni azt, ami még itthon maradt…

    Elfogyott a nafta, és itt állunk a szakadék szélén. A Szabadságharc elbukott… De Magyarország (ezért?) még él!

  16. @kukalibre:

    Vereség? Milyen vereségről beszélsz te szerencsétlen? Az ország nem vívott semmiféle harcot amiben vereséget szenvedhetett volna. A harcot egyedül a Fidesz kormány vívta, vereséget is ők szenvedtek, az ország épphogy most nyert, mert az ország érdekei végre előbbre kerültek a Fidesz kormány érdekeinél. Bármennyire is szeretnétek folyton ezt sugallni, a Fidesz kormány nem egyenlő az országgal, amikor a Fideszt szidják, nem az országot szidják, amikor a Fideszt szivatják, nem az országot szivatják. Csak és kizárólag Fidesz kormány inkompetens gazdaságpolitikája szenvedett vereséget, de ez gyakorlatilag már megtörtént abban a szent pillanatban amikor belekezdtek, csak most jutottak a beismerésig, bár jellemző a gerinctelen fajtájukra, hogy még a kudarcukat beismerni is csak hazugsággal tudják.

    Azért örömködünk pubikám, mert ha nem tűnt volna fel, hétről hétre szarabb lett az ország helyzete és imádottad abnormális gazdaságpolitikájának kösznhetően fénysebességgel száguldottunk a teljes gazdasági összeomlás felé. Úgy tűnik, hogy talán ennek most vége lesz, ami nekem, magyar állampolgárnak, kibaszottul jó hír.
    Ha te leszarod az országot és inkább a Fidesz sorsa érdekel az a te bajod, remélem kapsz érte valamit.

    Csak még egy apróság, amit ti, egybites Fidesz droidok sose fogtok megérteni: a jelenlei ámokfutás alternatívája nem Hagyó Miki, meg nem sukoró, hanem egy normális, ésszerű, racionális politizálás. Senki nem akadályozta meg a Fideszt abban, hogy értelmes politizálást folytasson, saját maguk döntöttek úgy, hogy inkább szembe mennek az autópályán.

  17. @Aszongyaja Zanyósom:
    Azért azt is tedd hozzá, hogy vannak vétlen utasok is.
    Ha a buszvezető hibázik, ők tehetetlennek tűnnek.
    A sofőr még tud kapaszkodni a kormányba, még ha meg is van részegülve. Pedig csak bizalmat adtak, hogy túlélik az utazást és van rá jogsia.
    Utólag derül ki, hogy alkalmatlan a vezetésre.

  18. @Merremo: Mondjuk úgy: Ez az első kézzelfogható jele, hogy a Zorbánkormány szembenéz a kérlelhetetlen valósággal. Eddig soha egy centit sem hátrált. Kommunikációban még most sem, de (már) ki nem szarja le? Legalább megálltak, vagy legalább lelassítottak a szakadék szélén, ha már a zitthoni fékeket meg a zellensúlyokat korábban kirúgták. Bíztató, hogy észrevették a szakadékot, valóban…

    (Hmmm… Elviszem a zanyósomat cihológushoz. Mostanában túl kevés hülyeséget beszél, valami a zagyára ment…)

  19. @Dour.: Komoly tanulság volt ez a 2010.-es fülkeforradalom optimizmusa, hogy ennél csak jobb lehet: nincs olyan kormány, nincs olyan helyzet, nincs olyan megszorítás, nincs olyan kilátástalanság, nincs olyan dilettantizmus, aminél ne lehetne még rosszabb…

  20. @Kara kán:

    Orbán legnagyobb bűne nem a gazdaság maradékának sztécseszése, még csak nem is a demokratikus rendszerek lerombolása, hanem az olyan agymosott, elbutított idíóták tömeges kitermelése mint amilyen te vagy!

    Az, hogy mára ti (gyk: a hülyék) vagytok többségben és nektek akar megfelelni a politika, sokkal nagyobb katasztrófa minden másnál ami ezt az országot valaha is érte.

  21. @ürügyminisztériumi álamszitkár:

    @ürügyminisztériumi álamszitkár:

    Állítólag a magyarországi légifolyosók hasznosítására írtak ki tendert, melyet Simicska cége nyert meg. A mintegy 16 milliárdos ajánlat elfogadása nem volt meglepő. Mondják, hogy olyan korszerű technikát szereztek be Simicskáék, hogy az maga a csoda. A légifolyosó éjsazaka sötét lesz, nappal meg világos, lesz felhős és napsütéses.
    Külön érdekesség, hogy a folyosó felső része csillagos, de nem vörös, csak vöröslő.

  22. @Lendvai Ildi néni: Van durvább változat is. Egyik csoporttársam reggel bizalmasan félrevont, oszt aszonta: Te, reggel egy szőke hajszálat találtam a farkamon, de azt mondd már meg, hogy utoljára sráccal, vagy csajjal beszélgettem a buliban? Szreintem a Fidesz fele kb. itt tart.

  23. @Kovács Ő. János:

    Szerintem kellene néhány ötletet adni Patkó Bandinak, én benne lennék.
    Érdemes lenne boncolgatni a Simicska hírdetési felületeket például. A minap olvastam, hogy telefonfülkékben is hírdet az adózok pénzét elnyelve.

    Röhej, mert a hajléktalanok alszanak, végzik szükségüket a fülkékben.
    Nem tudom milyen hírdetések, valószínűleg pályázati felhívások, Magyar Közlöny hírdetések, BM, HM toborzók lehetnek.

  24. A magyar kormányfő lett a nap füllentője a német Handelsblatt szerint. Orbán Viktor egy november 14-i kijelentése alapján nyerte el ezt a cseppet sem megtisztelő címet – írja a Kettős Mérce-blog.

  25. @igényes: A hajléktalannak álcázott telefonfülke-ellenforradalmárok ellen hatékony eszközökkel léptünk fel, mely egyben az államadósság radikális csökkentéséhez is hozzájárul: Az IMF-fel való új megállapodásunk egyik pontja, hogy tartozásunkat a hivatalos rögzített árfolyam szerint, 150.000 Ft-onként egy-egy darab előállított hajléktalannal fogjuk törleszteni.

  26. Én már látom az alagút végét…
    Olyan jó pozícióba navigáltuk a gyorsnaszádot,
    hogy az IMF-t megszüntetjük, a frankot, eurót, jent és dollárt
    összevonjuk világforint néven. Mindenki tőlünk fog hitelt felvenni,
    de mi negatív kamatra adjuk majd, mert a növekedés
    ezt is megengedi majd nekünk. Új világrendet építünk,
    amiben nem lesz csalás, lopás, hazudozás.
    Éljen az új világhatalom!

  27. @Kara kán:

    anyád a sertés
    bocs ha ez sértés
    legyen inkább emse
    nem mindegy nekem se
    és atyád, a taplógomba
    ki a fent említett emsével párosodva
    létrehozta fajtalan frigyük gyümölcsét
    kente volna össze inkább a wc ülőkét
    s milyen lehetett maga az aktus?
    nem tudhatom
    de tuti, hogy orbán kép lógott
    a falon

  28. @Lendvai Ildi néni:
    Mi van te vén qva?
    Nyugdíjazott a maszop,
    s most itt baszod
    a pap… tyűdet?
    Hát nem szoptál
    a Köztársaság téren eleget?
    Mert úgy repdes a szemed,
    és görcsöl a szád
    mintha végigment volna rajtad
    egy obsitos… naszád.
    Tűnj innét szajha,
    ne is lássam többé a szétkúrt pofád!

  29. @Kara kán: közönséges vagy. amikor a semjén megdugott kiskorodban nem lihegett a nyakadba jó modort? menj és gyónjál. az igazhitű keresztény le mer térdelni úgy is hogy háttal van a papnak. a te hited kiállná a próbát? (sziszegni sem ér, ha mégis történi valami)