Az államadósság csökkentésére szánt nyálkahártya-váladékban az előzetes vizsgálatok szerint nem esett kár, a nyugdíjas könnyebb sérüléséket szenvedett, de még nincs kihallgatható állapotban.

K. M. Hibrid (78) éppen a jótékony célú toronyugrást gyakorolta, amikor a hirtelen megváltozott szélirány miatt belepörgött a felülről nem védett tárolóba. A becsapódásra beindult érzékelők azonnal riasztották a Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársait, akik három Audi A8-as totálkárosra törése után érkeztek ki a helyszínre.

A magyar állam egyébként a Nemzeti Valutaalappal (IMF) kötött keretszerződés értelmében védett szavannai állatok testváladékaival is törlesztheti ideiglenesen az IMF felé fennálló adósságát. Matolcsy György jelenleg személyesen gyűjt be az Állatkertben vízilófikát és sakálfülzsírt.

29 KOMMENT

  1. a viziló nem szavannai állat. matolcsi hiába kotorja spaklival a taknyát ide-oda. elefántokat kell megfertőzni HINI vírussal azok egy hét alatt összprüszkölnék a teljes álomadósságot. ennyit a bandzsahalamandzsa matolcsi szakértelméről.

  2. Nem szabad veszni hagyni, a hiéna fogairól lekapart lepedéket sem, de nagyot lehet kaszálni, a gorilla verejtékkel is.
    Ennél értékesebb csak az oroszlán fogai között ragadt 3 napos húsdarab, ami ritka is és nehezen bányászható.

  3. Lehet, hogy a gorilla nem szavannai állat (bár a kunsági gorilla az), de a foglepedék és a hús sem testváladék.
    De itt nem az a lényeg.
    Hanem az, hogy ezek értékesek (szerencsére, máshol erre még nem jöttek rá), mert csökkenthető velük az államadósság.
    A legújabb hír egyébként, hogy a jövő héten Peruból, nagyobb mennyiségű lámaköpet érkezik – Tibetből is kértek volna,de onnan csak jelentéktelen mennyiséget tudtak volna küldeni – ami szintén nagyban segíthet abban, hogy sikerrel végigmenjünk a vezetőink által kijelölt „magyar út”-on.

  4. @Totálbrutál Férfisertés: oké, jobb hirtelen nem jutott eszembe;´), viszont kikérem magamnak a virungai erdőségek és a világ összes hegyi (állatkerti stb.) gorillái nevében, hogy szellemi képességeiket illetően még csak halvány összehasonlítást is tegyetek a zorbán és “népe” kvalitásait illetően.:P

  5. Sisa Pista!
    Lószarral vajon nem lehetne törleszteni, mert az nálunk hegyekbe áll!
    Betakarnánk vele nyakig azt a pinabubus Dominique Kahnt.
    A BUX szárnyalna, a Mercit meg a Rollsot vinnék mint a cukrot.
    A kocsmába vedelnénk a fekete címkés Johnnie Walkert, hétvégenként meg átugranák Svájcba bevásárolni.

  6. nem A8. Q7 !!!

    a rohatt életbe ezek nem holmi gylogos parasztok A8cal… ez Q7…

    a lézerjani sem A8, hanem S8 mielőtt elb@szátok

    nincs audis a csapatban aki ismeri a kocsikat? ennek sértődés lesz a vége… és akkor mehetTEK….

  7. @huzzadneki shakespeare: Svejcba bevásárolni?
    Ez mekkora ökörség! Doxáék jönnének Hozzánk, a zigaz Magyar Hunóra fogyna, mint a pelyva, Victorinox helyett Viktor Inoksz lenne a bicsekjuk, a tehenek helyett a szürke marhábul fojna (vagy Vajna) a zöld-fehér Majka (Milka helyett).
    Ez mántuti, feltéve, ha megengednék a lócitrom mellett az emberi ürülékkel, esetleg köpettel történő vég(bél)törlesztést!

  8. Sajnos nem egzotikus állatok testváladékával fogjuk törleszteni a külföldi hiteleket és kamatjaikat, hanem a vérünkkel, (életünkkel) és soha meg nem születő gyermekeinkkel, a hiányukban megszűnő jövőnkkel. 🙁

  9. @Gamma Leonis: az nem olyan rossz kilátás.

    ha a soha meg nem születő gyerekeimmel kell törleszteni az olyan, mintha soha meg nem keresett pénzből kellene. magyarul: rábaszott a hitelező. mehet taknyot kotorni az állatkertbe!
    a véremet is vihetik, egyet nyalintanak belőle és mekkdöklik az összes bugris.
    a jövőt me a szíjjártó építi, szaóval azzal is megszopták, sírva fogják visszaadni.
    csak a turulgerlicéimet le ne foglalják…

  10. @Lendvai Ildi néni: te itten ne hivalkoggyál a véreddel! Nekem olyan vérem van, hogy kipusztította az ágyamból a poloskákat, bazeg.

    Mr. Vince-nek meg innen üzenem: én is nagyi vagyok (csak a nyuggerkorhatár van még baromi messze), de bármikor megragadok bármilyen újratelepített farkascsordát, és eresztem befele a parlamentbe. Sokan lesznek, ígérem!