201110_nepszamlalas.jpgEgyre több hiba üti fel a fejét a népszámlálás során, ezek közül a legtipikusabb, hogy a biztosokat senki sem számolja meg, hiszen a számlálás időpontjában maguk is számolnak.

A KSH szerint ez csak a postaládával nem rendelkező vagy család nélküli biztosokat érinti, ám meg nem erősített források szerint a biztosok a cím alapján felállított listára sem kerültek fel, mivel címük már szerepelt a biztosok listájában. Számos túlszámolás is nehezíti a pontos adatfelvételt, egy soproni biztos például véletlenül átszámolt Ausztriába, és Esztergomban is összeírtak több tucat szlovák állampolgárt, mivel a számlálóbiztos sörözés közben átsodródott Párkányba.

Feltörték az enepszamlalas.hu oldalt is, és egy felhasználó 14 milliósra duzzasztotta Balatonfőkajár lakosságát, a hiba elhárításán dolgoznak, de amennyiben nem sikerül kiküszöbölni, nem kizárt, hogy megyei jogú várossá avatják.

27 KOMMENT

  1. a számlálóbiztos tűzött egy cetlit az AJTÓNKRA, hogy írjuk ki a nevünk mellé az emelet és az ajtó számát is a POSTALÁDÁRA, különben NEM FOGJA TUDNI, HOGY HOL KERESSEN MINKET.

    az gecire nem zavarta, hogy az ajtónkon nincs se név se ajtószám.

  2. Cédulát tűzött a tanyám kerítésére a számlálóbiztos:Már háromszor kerestem,hiába.
    Egyszer keress, amikor itthon vagyok – írtam neki vissza.
    (jelzem, még nem vagyok megszámolva)

  3. Én ugyan nem fogom hagyni hogy megszámoljanak!!
    Megszámolni a tojást szokták, a Filatáskát, meg azt, hogy hány jó punci jön szembe a mozgólépcsőn.

  4. Valaki mondja már meg, mivel büntetik ha elzavarom a picsába a számlálóbiztost. Lehet hogy megéri. Különben is kurvára senkinek semmi köze hozzám. Majd ha összehoznak egy tisztességes kormányt, meg országot, és nagyon szépen kérnek, talán.
    De így hogy jövünk és neked kötelező, hát az apjukfaszát.

  5. A 2011-es népvallatás online kitöltési módja miatt, amely alapvető erkölcsi szabályokba is ütközik, sokan megállapították a KSH erkölcstelen viselkedését. Ezért a magyar polgártársaink, és a magyar hivatalok erkölcsi tanításaira három teljesen új egyház is zászlót bontott és kezdte meg működését és tanai hirdetését. Ezek név szerint.

    Nekem te ne mond meg, hogy miben hiszek vagy hihetek, mert morcos leszek Egyház

    Én másban hiszek mint ami a legördülő menüből választható Egyház

    Ha nen írhatom be, akkor minek kérdezed Egyház

    A KSH viselkedésén tömegek háborodtak fel és sorra kezdték alapítani a következő egyházakat, vallási csoportokat, amelyek egy része itt olvasható.

    vilagnezet.blog.hu/2011/10/06/harom_uj_egyhaz_alakult

  6. @yoda-jedi: rosszul látod a dolgokat. neked a nickem láttán az a mocskos rohadék komcsi ugrik be, aki a többivel együtt kiírthatatlanul kúrja szanaszét az életünket, mintha semmi sem történt volna a 80as évek óta (nagyjából sajnos így is van)

    ám próbáld meg máshogy nézni ezt a nevet. gondolj arra a lánglelkű, pajkos leánykára, akit az internacionalizmus jegyében bármikor megbaszhatott egy csapat dohánygyári élmunkás nigger a Havannai világifjúsági találkozón. elképzelted.? ugye, hogy mindjárt más!