Megérkezett virágzó agráriumunk újabb csodája! Itt a japán mintára tenyészett Kobe mangalica!

A finom hús biztosítása érdekében a tenyésztők a japán kobe marhához hasonló módon folyamatosan kényeztetik a főleg hím mangalicákat. A kanok heréit kukoricadarába panírozott címlaplányok naponta kétszer 10 órában, finom mozdulatokkal morzsolgatják (a japán oktató instrukciói szerint: „Mintha harmatot húznátok le egy éretlen fügéről, úgy használjátok ujjaitokat!”)

Mogyorózgatás közben a malacok kizárólag Yonderboi, Zagar vagy Harcsa Veronika zenéjét hallgathatják. Az ebédet a Costes és az Onyx szakácsai készítik friss francia alapanyagokból. A Párizsban beszerzett árukat egy lopakodó hozza Schwechatig, majd onnan egy Apache helikopter viszi a gazdaságig. Az étkezést illetően a japán tanácsadóknak mindössze egy kérésük volt: kobe marhát ne kapjanak a disznók!

A Costes egyik lávakő specialistája erre filozofikusan annyit mondott:
„Persze, persze! Az illuziók nagyon fontosak” –majd ezersziget öntettel és egy evőkanál vegetával összeturmixolt egy kiló kobe bélszínt.

A kobe húsának szerkezete sok kisfröccstől, proseccotól és fénytől válik levegősen könnyeddé. A kobe mangalicák amúgy sokat ultiznak, scrabbleöznek vagy vidáman cracket szívnak egy hímnős thai tengerimalac tomporáról. A teljes lelki egyensúlyt biztosítja még egy tehénfos-jakuzzi, egy dagonyárium és ez 3D-s vaddisznó pornó mozi.

Ami a marketinget illeti, japán animációs rendezők készítik az új mangalicahúst népszerűsítő kampányt Kobe Manga címmel.