Az arra érdemtelenek a szelektív szigeteken kihelyezett 3 féle új konténerbe dobhatják a kitüntetéseiket, egy negyedik konténerbe pedig magukat is kidobhatják, ha végképp rájönnek, milyen szemét emberek.

Schmitt Pál állami kitüntetések visszavonását kezdeményező levelének hatására az FKFV már megkezdte az intézkedést, hogy mielőbb gondoskodni tudjanak az érdemtelenek kitüntetéseinek begyűjtéséről.

A háromféle új konténerbe szelektíven gyűjtik a Kossuth-díjakat, Magyar Köztársasági Érdemrendeket és a Schmitt Pállal közös fotókat és kézfogásokat. Egy negyedik konténert is felállítanak, amibe magukat a kitüntetteket lehet elhelyezni. Az FKFV kéri a lakosságot, hogy ne borogassák fel a hulladékgyűjtőket, mert a kitüntetettek esetleg megütik magukat.

Bár Orbán Viktor még nem reagált hivatalosan Schmitt Pál levelére, kormányközeli forrásokból úgy tudjuk, hogy a miniszterelnök nemcsak hogy üdvözölte a kitüntetések visszavonásának ötletét, de a visszavonandó kitüntetések körét is bővítené.

Visszavonnák, például, az arra érdemtelenek olimpiai aranyérmét, ha nem tudják igazolni az újonnan felállítandó "Kitüntetés Megérdemlés és Visszavonás Vizsgálati Hivatal" munkatársainak, hogy 2 perc alatt le tudják úszni a 200 méter vegyest, vagy ha nem tudják lekardozni az összes ellenfelüket. Schmitt Pál a felvetésre úgy reagált: "Ez így milyen hülyeség már."

26 KOMMENT

  1. A kitüntetésgyűjtő konténereket az alaptörvény asztalához hasonló módon kell felállítani, díszíteni, gondozni és szolgálni.

    Az egyetlen különbség, hogy a lopás megakadályozása érdekében a konténereket nem nemzetiszínű zsinórral, hanem Corvin-láncokkal kell a lámpavashoz erősíteni.

  2. Az utolsó bekezdést nem kellett volna.
    A Hírcsárda galádul szidja szeretett Köztársasági Elnökünket. Ha majd komor TEkintetű férfiak látogatják meg a szerkesztőséget, lesz nagy szomorúság!

  3. Állampolgársági konténer? Azt adná le!
    Inkább tartsa meg a kitüntetést a GÉNiusza és öntsön belőle merkavát szaladgálandó a sivatagban 😉

    Vagy azt inkább nem, mert az strapás és egyenes jellemre vallana?