A múlt heti spanyol Szuperkupa döntő visszavágója után a Real Madrid csapatának több tagja is visszautasíthatatlan ajánlatot kapott.

Az edzőt, José Mourinhót a guantanamói börtön igazolta le, ahol a vallatási szekció optikai osztályának lesz a vezetője. „Ilyen rafkósan alattomos technikát még életemben nem láttam” – mondta a meccsösszefoglalót visszanézve Rodolfo „The Eyebutcher” Smith, vallatótiszt.

Pepét a brit készenléti rendőrség vette meg. Számításaik szerint 90 perc alatt – védőfelszerelés nélkül, egy pár stoplis cipőben – 400 embert tud ártalmatlanná tenni. Marcelo már a hétvégén egy izraeli narancsültetvényen tartotta a sábbátot. Ő a Moszadnál kapott magbízást, mint ártalmatlanító tréner, Mojsejjó néven. „Azt hittük nincs hova fejlődnie a Krav Maga-nak, de Mojsejjó új dimenziókat nyitott meg becsúszásaival” – mondta Ifrájem Ajvé Rimszkij, kiképző.

A hír hallatán a Terrorelhárítási Központ már megkereste Mátyus Jánost, valamint a diósgyőri rémet, Nagy Sándort. A Betyársereg menedzsere pedig megkezdte a tárgyalásokat Dúró Józseffel, valamint a Híres-Lőrincz-Talapa trió képviselőjével.

2 KOMMENT