Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint ma országszerte hétvége várható.

Országszerte hétvége, többnyire vasárnap várható, elszórtan fordulhat csak elő hétfő, és az is többnyire éjfél után – olvashatjuk az OMSZ honlapján.

Hajnalban felszakadozik a szombat, egyre többfelé várható vasárnap. A fővárosban az Auchanban, az IKEA-ban és a plázákban megnövekszik a hétvégi kóricálás, a Dunántúlon a déli harangszó lesz jellemző, az ország keleti részén pedig majdnem ugyanannyian nem mennek ma dolgozni, mint hétköznap.

Este felé enyhülés várható, a vasárnap nyugat felé hagyja el az országot, kelet felől pedig hétfő érkezik. A jövő hét első felében hétfő, majd kedd, azt követően szerda lesz a jellemző, a hát második felében pedig csütörtök-péntek. A hét vége felé ismét szombatra és vasárnapra kell számítani.

A mellékhatások érdekében kérdezzük meg naptárunkat.

14 KOMMENT

  1. Új Törvényjavaslat készül.Benyújtó Koszagyú Debrecen Rettenetes ura.Hétvégére a továbbiakban nincs szükség.Természetesen visszamenőleg.Az így befolyó összeg ,Kaszinó és Golf pályákra költendő.

  2. Kérem szépen, ez az előrejelzés erősen hiányos volt, mert itt például a hétfővel egyidőben teljes erőből lecsapott az augusztus is, állítólag nem is tágít egy hónapig…