Bár a  szünidő majdnem fele eltelt, még mindig sok olyan táborozási lehetőség adódik, ahol a legkülönbözőbb érdeklődési körű gyerekek is könnyen találnak magunknak tartalmas időtöltési lehetőséget.

 

   Hipnózis tábor, Budapest július 16.

    A szervezők szerint a gyerekeket a leadás után 10 perccel már vihetik is a szülők, és garantált, hogy a gyermek 10 napi élménnyel lesz gazdagabb.
 

   Darukezelő tábor, Budapest XII. kerület – folyamatosan iskolakezdésig

    A darukezelő táborban a gyerekek megbarátkozhatnak a biztosítás nélküli létramászás izgi élményével. Emellett a darukötél végére helyezett 12 tonnás kacsintós szmájlis acélgolyóval tetszés szerint végezhetnek tereprendezést az eladhatatlan nagyalföldi lakóparkokban.

    Dadaista tábor, Hatrongyos július 15-24.

    A 10-14 éves gyerekek játékos körülmények között ismerkedhetnek meg a dadaista képzőművészet és irodalom leghíresebb alkotómódszereivel a 2011 óta hagyományszerűen megrendezett táborban. A szervezők annyit kérnek a szülőktől, hogy a gyereknek mindenképp csomagoljanak legalább 12 fürdőköpenyt, 50 méter villanyvezetéket és 9 májkrémkonzervet.

    Atomerőmű tábor, Paks, augusztus 12-én 8:30 és 8:32 között

    A gyerekek kipróbálhatják, milyen jó érzés fehér köpenyben egy csomó színes gombot nyomogatni. A sportos lurkók pedig megtudhatják, milyen nehéz is a nehézvíz.

    Tűzszerész tábor, Tótszerdahely, július 24 és augusztus 1. között

    Alapvető, a mindennapi életben is hasznosítható fogásokkal ismerkedhetnek meg 6-9 éves gyerekek.

   Hitgyüli tábor, Hit Park augusztus 7. vasárnap

    A gyerekek főleg vidám játékokkal töltik a napot. Nagy kedvenc az „ADDIDE”, amikor egy szakállas bácsi azt ordítja, hogy „Halleluja add csak ide”, amire a gyerkőcök az összes zsebpénzüket beleteszik egy Nesquik kakaós dobozba.

    Ecstasy tábor, Nagymizdó, július 26. és augusztus 3. között

    A legismertebb diszkódrog legizgalmasabb hatásaival ismerkedhetnek meg a fiatalok, elnyújtott kurzusokon. Hálózsákot és sátrat nem kell hozni.

    Ipari nehézbúvár tábor, Rinyakovácsi, augusztus 2-10.

    Egy alföldi bányatóban, Töcsi, a játékos buvármackó segít a gyerekeknek először palack nélkül 2 percig lent maradni, majd pár nap múlva értékes ajándékokat rejtenek el a szervezők a 20 méter mély tó alján. Kincskeresés indul!

    Kaszkadőr tábor, Ballószög, augusztus 8-17.

    Sok-sok gyerek álma válik valóra, hogy példaképeik nyomán majd ők is átugorhatnak egy motorral lángoló karikán nyolc busz fölött, vagy kiugorhatnak egy díszletkocsma valódi táblaüvegén keresztül. Korhatár: 10 év.

    Ponthegesztő és pornó tábor, Dusnok, augusztus 14-23.

    A program szervezői arra számítanak, hogy a két egymástól távol álló hobbi kiskorú szerelmesei örülnek majd, hogy végre egy helyen hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek.
 

További táborainkról a www.faszataborok.org oldalon lehet közelebbi információkat találni:
– Retro Vérbíró tábor
– Villantásos szőrtelenítés éjjeli tábor celebgyerekeknek;
– Bucó-Szetti-Tacsi taxidermia tábor a gyékényesi Garfield állatmenhelyen;
– Tapló tábor taxis gyerekeknek
– Szlovák rendszámos BMW tábor
– Epigon tábor harmadik generációs színészpalántáknak

7 KOMMENT