A Magyar Számlagyáriparosok Országos Szövetsége (MASZÖSZ) szövetség elnöke, Takács Tibor (Tati), egy pesterzsébeti gyártelep elhagyott hangárjában tartott sajtótájékoztatót fornettis papírzacskóval a fején.

„A céljaink világosak, mint az APEH vezetőinek elméje…” – mondta az elnök, majd egy okosba’ szerzett kínai ppt-prezentáción bemutatta a szervezet céljait.

Követelik a razziák agresszivitásának, és alattomos sunyiságának mérséklését. Lehetőség szerint előre bejelentett időpontban érkezzenek a kommandósok, amit közvetlenül a lecsapás előtt még sms-ben is megerősítenek.

A szervezet szeretné, hogy zigorú protokoll szerint folyjanak le az ajtóbetörés előtti ordibálások is, amelyek egyfajta rajtaütés-betlehemezés keretében történhetnének. A kommandósok a terv szerint kánonban énekelnének egy kedves dalt, amíg az iratmegsemmisítők dolgoznak.

Kommandósok:

„Adjonisten, mutyisunk, mutyisunk!

Három TEK-es mi vagyunk.”

 

Számlagyárosok:

„Főtt kolbászunk mind elfogyott,

fényes csizmánk is megrogyott,

Húzzatok el anyátokba…MOST!”

 

Továbbá, minden büntetésben lévő számlagyáros cellájában legyen WiFi, színes nyomtató, egy pecsétgyártó gépsor, valamint egy láncra vert 17 éves thai könyvelőlány. Az estet, a jelenleg minden publicitást megragadó Geszti Péter is kommentálta: „Vigyázzanak! Ami MASZÖSZ, holnapra pormacska!”

7 KOMMENT

  1. Az ellenséges hatósági környezet hatására megkezdődött a magyar számlagyárak Kínába települése. Egyes becslések szerint ez több tízezer magyar munkahely megszűnését fogja jelenteni. A magyar kormányzat a felszabaduló munkaerő egy részét adókommandókban tervezi foglalkoztatni, és az Egyesült Államokkal karöltve igyekszik meggyőzni az ENSZt a kínai számlagyárak elleni NATO fellépés szükségességéről.

    Franciaországban időközben folyik egy afrikai szobalányszázad intenzív felkészítése. A szobalányokat a nyugatra látogató kínai számlagyárosok szexuális leleplezésére képezik ki.

  2. Ne tessenek már igy viccelődni a hazai húzóágazaton. Ez az egyetlen terület, amelyik él és virul és termeli a forgalmat. Nélkülük a Statisztikai Hivatal kénytelen lenne beismerni, hogy kishazánk felszámolásra került.

  3. A Schengen tagországok Brüsszelben hozott egyhangú döntéssel szeptember elsejével újra bevezetik a testi motozással egybekötött határellenőrzést, a kínai eredetű áfás számlák illegális határforgalmának visszaszorítása érdekében. Az intézkedés addig marad hatályban, amíg a kínai számlagyárak elleni, ENSz által szankcionált NATO fellépés eredményeként Kínát Portugáliához, Írországhoz, Görögországhoz és Spanyolországhoz nem csatolják, jelentette ki a PIGS országok szóvivője. A döntést ferde szemmel néző kínai nagykövet arra a kérdésünkre, hogy kívánja-e kommentálni a híreket vagy sem, azt válaszolta, hogy se-se.

  4. @czejp: aszondod a GDP “csak papíron van”? hm valószínű…

    a számlagyártást a kínaiak óccóbban tudják csinálni sajnos…

    ÁFÁ-s számla helyett, afaszomla néven hozzák forgalomba, a szerző jogi problémák elkrülendő