Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.

Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb hanganyagot hoztak nyilvánosságra. A szalag egy intim, érzelmekről fűtött vitát tartalmaz, ahol Gyurcsány Ferenc azzal vádolja „Mónit és Ildit”, hogy nekik csak a teste kellett, és akkortól változtak tüzelő elnökségi tagokká, amikor meglátták futónadrágjában bekocogni parlamenti dolgozószobájába.

„Móni, emlékszel, amikor egyszer éjjel háromkor felhívtál azzal, hogy most jött meg az Avon-parfüm, amit rendeltem és feltétlenül menjek fel hozzád, mert reggelig el kell számolnod, különben nem írják jóvá a bónusz pontjaidat?”– zihálta Gyurcsány a felvételen. – „…és amikor felmentem, Bolgár György verseket olvastál és a Varia bútorhoz szorítottál a nappaliban, mert azt akartad, hogy érezzem a szívverésed.”

Lendvai, akit az elemzők Ildivel azonosítanak, egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban ő lenne a másik vetélytárs, de a volt miniszterelnök róla is megemlékezett. „Ildi, visszaéltél azzal, hogy hasonlítottál Katusra, és anyáskodva közelítettél felém, emlékszem, amikor egyszer kivetted a kezemből a Playboy-t és kihúztad a csúnya szavakat, a mellekre pedig szigetelő szalagot ragasztottál. Mindig is cenzor maradtál a lelked mélyén, akkor is, amikor forrt a véred.”

Informátoraink szerint Gyurcsány Baja Ferenc frizurájára is pikírt megjegyzést tett és Mesterházy Attilát egykori arcszőrzete miatt pinaszőr D’Artagnannak csúfolta. A legkínosabb pillanatban, amikor Zuschlag Jánosról azt mondta, hogy ő legalább nem állította, hogy Hófehérke volt a hét törpe között, ha úgy is élt, kikapcsolták mikrofonját.

60 KOMMENT

  1. Micsoda nick-ek! Micsoda kommentek! Ennyi sértett maszopost!:D Gyerekek, nem csak a fideszes poénokat kell érteni, hol a humorérzék, mikor nagy vezéretek van terítéken?:D Szerintem ez is qrva jó!

  2. Utobbi fel evben mar ugy nezett ki, hogy sikerul rendezni a soraikat, de igy mar ertheto, hogy hirtelen mitol langolt fel ennyire a belso viszaly.
    Es most kezdodik a talalgatas, kinek is allt erdekeben kiszivarogtatni a felvetelt. Lehet hogy Gyurcsany felesegenek lett elege a dologbol.

  3. Hmmm….

    Ne bántódj meg, de sokadjára, ez megint elég sz.r lett.

    Címlap, -ezt nyilván nem a látogató dönti el, de részemről egy darabig ez volt az utolsó katt…

    Hetek óta székrekedéses ez a dolog.

  4. Azért gáz, hogy ferkónak lett volna esélye megmenteni az országot, ha nem ennyi oldschool komcsi vén trotty és újhullámos puhapöcs dísz ballib veszi körül. Az elmúlt 20 év két ténylegesen értékelhető kormánya a Horn Gyula és a Bajnai Gordon miniszterelnökségével fémjelzett volt, rajtuk kívül eddig mindenki lefelé mozdította az országot….

  5. Úgy tűnik, a fanatikus jobboldaliak nem tudják elviselni, ha imádott vezérük a gúny tárgya. A másik oldalhoz tartozók toleránsabbak és jót nevetnek ilyen esetben. Az írás irodalmi értékéről nem mondanék véleményt, de mint görbetükör, rávilágít arra, hogy a politikai közéletben nem szerencsés, ha személyes jellegű megnyilatkozásokat közkincsé teszünk. Ha a hívőket beavatják a belső viták részleteibe, könnyen elpártolhatnak (lásd Kisgazda Párt, MDF, stb.) Ugyanakkor nálunk a diktatórikus jellegű, a belső vitákat, nézeteltéréseket elhallgató párt sem számíthat hosszútávon sikerre. Nehéz az “arany középutat” megtalálni!

  6. Libsik, bolsik ne sírjatok, hiszen semmi büntetendőt nem állított ez az íromány a messiásotokról, akkor kéne aggódnotok, ha igazat közölt volna. Inkább örvendjetek, mert segít reflektorfényben tartani őt, ami ismét egybeesik az ő érdekeivel.

  7. Mindhárom érintett libidója ellenállhatatlan, ezt nem is lenne érdemes kétségbe vonni, vitatni.

    Ugyanakkor a nyitottság, a tolerancia, a másság elfogadása, köztudottan fontos részei a haladó, baloldali értékrendnek. Ebből kiindulva, ezeket a pártegységet veszélyeztető érzelmi viharokat nem lehetett volna afféle “ménage à trois” módjára rendezni?

    sambadeterno.wordpress.com/2010/05/11/compreendendo-o-menage-a-trois/

  8. @NemzetiErőNyelő: “Úgy tűnik, a fanatikus jobboldaliak nem tudják elviselni, ha imádott vezérük a gúny tárgya. A másik oldalhoz tartozók toleránsabbak és jót nevetnek ilyen esetben.”

    Hát, most nem láttam itt röhögni az indexen tanyázó munkásőrhadat.

  9. SZERESD A TESTEM BABY ! Hiába nem lehet mindenki Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt reinkarnációja (Casanova meghalt 1798. június 4.-én, Ferenc testvér született-1961. június 4.-én.) Egyértelműen egy féregjárat szingularitásán csapódott be a szexi nacis Don Juan-ba a velencei kalandor lelke A spiritualitás sorsszerűségén múlnak a dolgok a politikában is.De őszintén, ki tudna két ilyen igéző nimfának ellenállni ?!

  10. @alfacharlybravo: nem feltétlen. egy OVI-Hoffmann-Gál trió ugyanúgy erőltetett. a 2 trió bármely más kevererése már jobb tetszik (nekem). ettől te még örülhetsz. Pá.
    ja és zsidó, zsidó, zsidó – csak neked, csak itt, csak most. én 3x mondtam böböbö

  11. Hát ez de szar lett!
    Pedig az első bekezdésen még röhögtem is (“csak a teste kellett”), meg is örültem, hogy elküldhetem egy (szélső)jobbos ismerősömnek, hagy röhögjön végre ő is a HCS-n (Orbános vicceket nem érti ugyanis)! 🙂
    Erre a többi rész? 🙁 Pedig ebből 1000x jobbat is ki lehetett volna hozni!
    Ezzel inkább nem égetem magam…

  12. @Hagrid: “tanítók” szégyene!” Ugyanazt,mint szemüveges mestered Fletó-bohóc idejében,lumpenproli” Picivel,úgy 10-12 órával többet gondolkoznál,akkor TALÁN tudnál írni EGY értelmes tő mondatot!Mert,hogy ennek,se füle se farkad,te töketlen.
    Én meg ÚGY LUMPEN PROLI (EZT MEG ÍGY KELL ÍRNI te BAROM!),mint ANYÁD EGY BÜDÖS R..ANC ! Így OK!
    Ezt ne vedd sértésnek.Még sírva fakadsz …….

  13. @Spleen: Ferenc azzal vádolja „Mónit és Ildit”, hogy nekik csak a teste kellett, és akkortól változtak tüzelő elnökségi tagokká, amikor meglátták futónadrágjában bekocogni parlamenti dolgozószobájába.