Az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló levél ledarálásától fellelkesült Mesterházy Attila az MSZP kongresszus végén ledarálta Gyurcsány Ferencet is. Gyurcsány már jobban van.

"Teljesen váratlanul ért a ledarálás. Hangzottak el ugyan kemény szavak, őszinte szavak, de amikor az elnök úr a színpadra hívott, nem számítottam rá, hogy egyből az iratmegsemmisítőbe akar dobni. De Attila láthatóan biztosra akart menni, mert utána egy húsdarálóba is belerakott, és utánam küldött két kiló fokhagymát is, a küldötteknek pedig fasírtot ígért a nap végére" – mondta el a kongresszus utáni sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc, akinek több horzsolás is látszott az arcán, amik állítólag borotválkozás közben keletkeztek rajta.

Mesterházy Attila
ugyanakkor csak szimbolikusnak nevezte a ledarálást, hiszen, mint elmondta az ő célja is, akárcsak Gyurcsányé, a párt egységének fenntartása, és egyébként is csak ironikusan nevezte darálás közben "Demokratikus Koalíciós platformos gecigránátnak" a volt miniszterelnököt, jelenlegi darálthúst.

A küldöttek egyébként a darálást egyhangúan elfogadták, és a párt vezetését az eddiginél határozottabb és több fokhagyma használatára biztatták.

10 KOMMENT

  1. Reméljük jobb kolbász lesz Feriből mint amilyen miniszterelnök volt. Másrészről hol maradt a paprika? Egy szociálisan érzékeny baloldali pártból nem maradhat ki a vörös szín.

  2. Nemcsak sok fokhagymat, hanem ezustot es eles karokat is bevet majd ezentul az az onkentesen szervezodo, partsemleges parlamenti kommando, mely celul tuzte ki, hogy a magyar orszaggyulesben koros es karos mennyisegben elszaporodo verszivokat kiirtja. Tervezik tovabba a parlamenti nagykupola lebontasat, hogy vegre fenyt vigyenek a nagy magyar kepviseloi sotetsegbe.

  3. nektek is feltünt hogy nincs sehol semmi jó blog a cucli kongresszusról, ahol úgy igazából meg lehetne mondani a frankót?
    Úgy néz ki a HCS az egyetlen hiteles naprakész blog 🙂