Utolsó meccsére készül a thaiboxos Kunkli Tivadar. Ellenfele a nála 100 kilóval nehezebb amerikai Bob Sapp lesz. A felkészülés körülményeiről kérdeztük a magyar bunyóst.

HírCsárda: Hogy készül a meccsre? Vannak különleges módszerek egy ilyen, láthatóan nehezebb és keményebb ellenfél ellen?
Kunkli Tivadar: Elsősorban egy különleges étrend alkalmazásával edzek. A meccs előtti napokban csak gumibogyószörpöt iszom, persze cukor nélkül, és naponta megeszek két élő polipot, meg egy ráját.

HCs: Az étrend nem elég. Alkalmaz még valami speciális edzőtechnikát is?
KT: Először az unokaöcsém pikacsujával gyakoroltam, de az zsákutca volt. Még csak-csak sikerült előcsalogatnom, de egy normális jobbegyenest sem tudott kiszenvedni. Most kivettem a tékából az első Csillagok-háborúja trilógiát. Még nem láttam, és állítólag van benne néhány érdekes elmetrükk, ami a hasznomra válhat. De egy ismerősöm ajánlotta a Harry Potter könyvek varázslatait is. De az nagyon gyerekes már szerintem.

HCs: Szakértők szerint az állóképesség dönthet és nem a technika. Erről mi a véleménye?
KT: Szerintem olyan ez mint általában, fele technika, fele erőnlét. Ezért arra is most különleges edzéssel készülök. Nemrég jöttem vissza Írországból, ahol megint partra vetődött néhány cet. Nyolcból hatot sikerült visszarugdalnom az óceánba mielőtt megdöglöttek volna. A lábmunkával nem lesz gond úgy érzem.

HCs: Eddigi edzőjével dolgozik? Segít valaki most valaki más is?

KT: Valami Kukuszi Kán ideküldött két embert, akik állítólag elég jók a Bob Sapp-féle arcok leverésében, de keresztek gyújtogatásán és éjszakai lepedős bulikon kívül semmit nem csináltunk eddig. Ez is egy zsákutca volt. Maradok a rég bevált edzőmnél.

HCs: Azt mondta, hogy visszavonul a meccs után. Mi van ha mégis kedvet még egy utolsó utáni bunyóhoz? Kit hívna ki?
KT: Nem gondolkoztam ezen, de most azt mondanám, hogy a Cirque de Soleil cirkuszi csoportot. Nagyon fürgék, és magasakat ugranak. Jól tudnám gyakorolni a célzott ugrórúgásokat. És persze sokan is vannak. Örök kedvencem viszont a pápa, őt már többször kihívtam, de mindig nemet mondott. Hátha most beadja a derekát.

23 KOMMENT

  1. Kukuszi-klán emlegetése: a tűzzel játszik, aki ezekben a napokban az olcsó népszerűséget hajkurászva felelőtlenül kijátssza a rasszizmus-kártyát. Elég bajunk van nekünk az itthon masírozó Kukuszi Klánokkal. Szerintem.

    Az is “érdekes”, hogy milyen kliséket sulykol a poszthoz mellékelt kép…

  2. Május elsején lesz a meccs. Ha van kedved sok maffiózót nézni, legyúrt sittescigányokat, nagydarab lufira fújt kappanhangú kidobóembereket, ekis fitnesszparasztokat, akik sose dolgoztak, csak adót csaltak eddig a plázakurvájukkal, akkor menj. Tele lesz a parkoló romafehér német presztizsgépekkel és terjengeni fog a fingszag a fehérjeshake mellékhatásaként, villannak a 3 kilós arany ikonosztázok a nyakakban, csillognak a kopasz faszfejek, sisteregnek a melegítők.

    Ez a pumukli sose volt nekem szimpi. Már régóta szennyezi városom levegőjét a többi kopasz kigyúrt “sportemberrel” együtt. Ha nyer, akkor a kopasz kilósnak, meg a hitlerfejú tótdemeternek nagyon jó lesz, be lesznek védve, tombolni fog a kaszinó-és kólaipar, a kurvakereskedelem, tömve lesznek az orrok porcukorral, lehet majd terjeszkedni erre-arra. Sztem erről szól ez az egész meccs.

    Remélem, Sapp bá’ szétszedi, hadd legyen már a sok börtönviselt szomorú egy picit.

  3. Biztos turneban van ez a Bob Snapp fiu, mert Becsben lattam kiplakatozva asszem egy nappal a “D” nap elött…szoval nemtom mennyire lehet fontos ugy altalaban ez a merközes, hacsak nincs (le)zsir benne. Ha van, akkor meg fontosabb… 🙂

  4. A léleképítő szent bibliában az áll, hogy szeresd felebarátodat.
    Miért akarja ez a két srác bántani egymást??
    Sokkal jobban tennék, ha beülnének valahova egy finom teára, és normális emberi hangon elbeszélgetnének egymással.
    Biztosan akadna közös téma, család, gyerekek, hobbi, időjárás, stb….
    Az sem kizárt hogy ez a Bob valójában egy istenfőlő ember, és a szíve helyén egy nagy mazsolás kalács van.