A miniszterelnök lapunknak elmondta, hogy betelt nála a pohár, és nem hajlandó tovább tűrni, hogy az ország fontos ügyeinek kezelése helyett Semjén Zsolt nagy vadászt játszik.

"Romokban az ország, ez a ministránsfiú meg énekesmadarak kilőhetőségéért kampányol! Agyam eldobom haver!" – csattant fel munkatársunknak Orbán Viktor a telefonban. Jó szokásához híven miniszterelnökünk ismét a legegyszerűbb és legférfiasabb módját választotta helyettesének megrendszebályozására: lekevert neki egy nyaklevest, amiről természetesen képet is küldött nekünk. Ez volt az utolsó csepp a pohárban:

49 KOMMENT

  1. Kádár elvtárs is nagy vadász volt,csak a hagyományokat őrzik jó konzervatív/kommunista módon.
    Orbán pajtás meg senkinek nem ad nyaklevest,élvezi,hogy ilyen sok idióta van körülötte,így ő esetleg nem tűnik annak.

  2. HA MÁR VADÁSZAT , MEG LÖVÖLDÖZÉS…CSODASZÉP VADÁSZATI KIÁLLITÁST LÁTHATTOK A KESZTHELYI HELIKON MÚZEUMBAN .ÉRDEMES MEGNÉZNI, MERT MÁS CSODÁT IS LÁTHATTOK !
    TOVÁBBI SZÉP ESTÉT !

  3. KESZTHELYEN, CSODÁLATOS HINTÓMÚZEUM IS VAN. MEG MODELLVASÚT KIÁLLITÁS 500 NM-EN ! FANTASZTIKUS ! AZT LÁTNI KELL!!! JÁRTÁL MÁR OTT ? SZÉP EZ AZ ORSZÁG , UGYE ?
    TOVÁBBI SZÉP ESTÉT !

  4. @ColT:
    A MINIMÁL BÉRT A KORMÁNY “SZABÁLYOZZA” AZT, HOGY ENNÉL TÖBBET A “GYÁRBAN” NEM ADNAK, AZ MÁR NEM A KORMÁNY HIBÁJA . A “FŐNŐKÖT” ÚGY HIVJÁK.HOGY PIACGAZDASÁG, MEG KAPITALIZMUS, NÁLA LEHET REKLAMÁLNI . DEMOKRÁCIA VAN , TESSÉK KIVERNI A “BALHÉT” !!!

    TOVÁBBI SZÉP ESTÉT !

  5. Miért, van olyan a bibliában, hogy ezt a sok rohangáló, meg röpködő köcsög erdei-mezei állatot ne lehetne legyilkolni kedvünkre?! Örüljetek, hogy nem indul megint egy jó kis keresztes háború! Végül is 2011-et írunk!

  6. HAMISÍTÁS!!! HAMISÍTÁS!!!
    Tipikus ballib módszer olyasmit adni valakinek a szájába, amit sohasem mondott. Ezt a történetet csak az elmúlt nyolc év AGYMOSOT nemmagyar bálint (a kisbetű szándékos) tanítványok hiszik el!!!
    ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR még akkor sem használna ilyen szavakat ha történetesen nem ért egyet KERESZTÉNY demokrata társával!!!
    Tudjuk jól ki használt minősíthetetlen TRÁGÁR szavakat szeretett HAZÁNKal kapcsolatban!!!
    Ti valóban azt hiszitek, hogy ezzel a primitív BALLIB módszerrel VISZÁLYT tudok szítani HAZÁNK vezetői közöt???
    Legyetek nyugodtak VEZETŐINK meg fogják találni a kielégítő megoldást, amelyel mind a MAGYAR madarak, mind a MAGYAR vadászok meg lesznek elégedve.
    NEM ENGEDÜNK A BAJKEVERŐKNEK! És tudjuk kik azok!!!

  7. @almodhi:

    A KEDVES VEZETŐD a szalon-keresztény TÖMLYÉN ZSOLTTAL elhúzhatnak a picsába!
    Ez keresztény meg demokrata? Aki Afrikába jár vadászni, most meg saját nagyságában védett madarakra vadászna a hazájában? Ez a bologató-jancsi? Seggnyaló, megélhetési politikus?

    Él még Czinege elvtárs? Mikor jön a helikopterről való vadászat géppuskával? Esetleg tudom ajánlani a gyulai párt-vadászház újrahasznosítását! Ahol a magas rangú elvtársak elé kizavarták a szelíden nevelt állatokat.

  8. @almodhi:

    Én még azt sem hiszem el, amit Tömlyén kérdez? Van Orbán, akinek elévülhetetlen érdeme van, hogy Mikolák, Semlyének lehetnek min.elnök-helyettesek. Nem mintha a bólogatáson kívül lenne még szerepük, lehetőségük. Tehát van Orbán és van Semlyén, aki a legundorítóbb pártállami helyezkedés, seggnyalás nagy példája.

  9. @almodhi: te valódi vagy? Olyan vicces….mint egy röpirat az ötvenes évekből, szeretett vezérünkről, szeretett HAZÁNK-ról.. de szar lehet ilyennek lenni. ( a helyesírási hibákról nagyvonalúan hallgatok….)

  10. @almodhi: erre csak annyit tudok írni (mondani), hogy ámen; ÁMEN!
    A másik verziót kimoderálnák, mert egy az 1930-as évektõl Németországban hatalomra került, és az országot pusztulásba taszító osztrák figura éltetése jutott eszembe, de a sztálini tapsvihar sem rossz.

  11. Olyan ez a csapat mint egy szerepjátszó társulat:

    Semjén- Predátor
    Kósa- wall street-i tőzsdespekuláns, /egy mélynövésű Gordon Gekko/
    Matolcsy-Sólyomszem vs. mesterlövész
    Orbán-Diego Maradona
    Szíjjártó- Beavis, a Beavis and Butt-headből
    Lézer Jani- Michael Knight /most már KITT nélkül/
    Pintér- a patkány a Macskafogóból

  12. @campobaszo:
    Tökéletesen igazad van! Én is elvagyok képedve, hogy Orbán körül micsoda figurák vannak. Ez először a Grespik haver tündöklése tűnt föl, aki a varánuszokkal való Magyar rokonságot hirdette.
    Aztán elég az elszámoltatási biztosokra nézni, kapásból 10 év.
    Kövér Laci, páncélzat nélkül meg se merném közelíteni. A média felelős, mint aki a börtönlakókat csicskáztatta és most szabadult 15 év után.
    A politikai szócsövek, szemükből süt a sunyiság.