Újra itt a hétvége, amikor semmi nem történik, ezért röviden összefoglaljuk a hét bulvárhíreit. 

 

 

 

 

Szalmonellás tojástól kapott szilikonszájat – Ica (23) azt állítja, nincs pénze plasztikai műtétre, és hogy vadonatúj szilikonszáját valószínűleg akkor kapta, amikor szalmonellás fagylaltot evett Szentendrén.

A vihar miatt maradt el A vihar – a Shakespeare-műből készült szabadtéri előadás a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt. A jegyek az Ének az Esőben c. musicalre érvényesek.

Droggal a közutakért – az egyes utat telefújta a szél porral. Az eltakarításról a Szent Flóris Drogrehabilitációs Intézet kezeltjei gondoskodnak.

Éder mester nem rokona Éder Krisztiánnak – a Pumuklinak otthont adó asztalosműhely gazdája nyilatkozatban határolódott el attól hogy rokona lenne Éder Krisztiánnak alias SP-nek. Pumiklival viszont Sógorok, erre utal az S mint Sógor és a P mint Pumukli.

Anorexiás pókfaj Chilében – Chilében van egy anorexiás pókfaj.

A Való Villában a végén el kell mosogatni – bárkik is legyenek a Való Villa finalistái, hétfőn fogják megtudni, hogy a végén hat hónapra visszamenőleg el kell mosogatniuk. Alekosz várhatóan nagyon sok tányért fog földhöz vágni idegességében.

2 KOMMENT