Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón.

A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is méltányolták a kritikusok, akik kiemelték, hogy Stohl remekül formálja meg a műsorvezető karakterét is a Való Világ című műsorban. „Színház az egész világ.” – fejelte meg értékelését egy közhellyel a zsűri tagja – „Kivéve természetesen a Való Világot, ami való.” – javította ki magát később ugyanaz a szakember.

Charlie Sheen koncepciós per áldozatának nevezte Twitter üzenetében Stohlt, és kitért arra is, hogy ő is követi Google Translate segítségével Deutsch Tamást. Császár Előd is nyilatkozott, elmondta, hogy tudja, mit érez most Stohl, bár abban nem biztos, hogy drogozva vagy részegen vezetni nagyobb királyság-e, és a biztosítási csalás vagy a cserbenhagyás miatti három perces lelkifurdalás-e a keményebb.

27 KOMMENT

  1. ki a tököm a a stohl. büdöspojáca dutyiban a helye mostmár. 1x már megcsinálta a balhéját , megúszta másodszor már kussoljon végre. szar alak. és ha megöl valakit akkor? jaj de jó fej ez a pitiáner senkiházi. ördög nóra is jobban tenné ha bekussolna .

  2. Teljesen egyetértek bigpopper-rel, a nagyobb népszerűség nagyobb felelősséget is jelent. Ha fent van, k…vára élvezi, de büdös szembesülni azzal, hogy nagyobb a pofáraesés is…

  3. Undorító, szar alak. Eredetileg Stuhl volt a neve, ami székletet is jelent németül, csak az anyakönyvezésénél Schmitt Pál rosszul írta be a nevét az anyakönyvbe.

  4. Azért lehidalnék, ha nem ülne…
    Elmehetne a p…csába a független magyar bíróság.
    Pont ebben az ügyben kellene preventív célzattal kemény büntetést kiszabni.
    Jah…mert ő jó színész. A károsult fél meg legközelebb izguljon, hogy népszerűtlen politikus vagy leáldozóban lévő celeb üsse el…nemá…

  5. A büntetését fel fogják függeszteni.
    Nem azért mert ő egy valaki. Egyszerűen azért mert az ír úr kapott 3 év letöltendőt – amiből egy napot sem ült és nem is fog.( alig többet mint a Buci) és ott volt kettő halott kisgyerek és ott a Császár Előd, aki szintén nem ült, pedig ott is volt egy halott.
    Ilyen büntetési viszonyok mellett magam is súlyosnak tartom a büntetését

  6. @3006: Ne feledd, hogy az ír korábban nem követett el közlekedési bűncselekményt (legalábbis nem tudni róla), míg Stuhl visszaeső. Valahol honorálni kellene azt, hogy nem ez az első önhibás balesete.

    Egyébként ha a jövőben valakit halálra gázol ez a hulladék, akkor a hozzátartozók helyében felkoncolnám azt a bírót, aki felfüggesztette a büntetést. Mert egy letöltött börtönbüntetés után alaposabban meggondolná, vissza akar-e menni a börtönbe, de amíg azt tapasztalja, hogy bármit megúszhat, addig nem tér észhez.

  7. …szvsz a társadalom szégyene, hogy nem csak eltűr, de fel is ment egyeseket tényszerű bűnök alól… nevetséges a “kritikusok” minősítése: mi több: bűnpártolás hatása van… az ilyen cécó egy visszaeső, felelőtlen, könnyelmű (bocs, de szvsz) pojáca körül, bizony rombolja az együttélés törvényeinek erejét… lehet jó színész, de az utakon nem előadás zajlik, hanem élet, vagy halál…

  8. @Goompah: Egyébként ha a jövőben valakit halálra gázol ez a hulladék, akkor a hozzátartozók helyében felkoncolnám azt a bírót, aki felfüggesztette a büntetést. Mert egy letöltött börtönbüntetés után alaposabban meggondolná, vissza akar-e menni a börtönbe, de amíg azt tapasztalja, hogy bármit megúszhat, addig nem tér észhez.

    Teljesen igazad van, én is így gondolom, amíg megússza, nem fog gondolkodni, sőt.

  9. Szánalmas.
    Az ilyen eseteknél kellene a bíróságnak megmutatnia, hogy nincs kettős mérce, nincs kivételezés, erre itt van…
    Én visszahoznám a halálbüntetést is. Egy olyan gyilkost minek tartsunk életfogytig aki megöli az élettársát + egy gyereket???
    Számolok(egyszerűen): életfogytig az havi min 200-300e Ft. EGY GOLYÓ SOKKAL OLCSÓBB. És ha kell, MEGVESZEM. Sőt… ha kell…