Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.

Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta el
Rényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak, miután egy héten belül háromszor
váltott állást.

Tényleg geci sötétek.” – erősítette meg halkan Sebestyén Balázs. „Örülök egyébként,
hogy buták, mert így sokkal nagyobb király tudok lenni. A Heller Ágnessel meg beszélgessen a Veiszer Alinda, nekem már a gondolattól is szétcsúszik az egóm.
” –  fejezte be eszmefuttatását a műsorvezető, aki jól néz ki.

A nézőknél először a távirányítón való kapcsolás, majd magának a távirányítónak a felismerése okozott gondot, végül csak egy fotelban tudtak ülni és maguk alá piszkítottak. „Őket elvesztettük a nézettségi harcban, de ezt így is terveztük.” – erősítette meg Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, majd maga is nekiment egy oszlopnak, és azt kiáltotta: gyurmakacsa.

48 KOMMENT

  1. @Nathaniel Arthur Parrott: :)))

    sajnos ezt görbetükörnek szánták – vagy nem?

    @Drout: és az örökmenő tv? vagy a mozgásérzékelős? ahh az mégse jó..

    de szerintem a központból is kapcsolható. pl amikor a barátok közt vagy a vallóvillág indul, akkor a zország összes tv je bekapcsolódik, mint a rádióban a “közlekedési hír követő”. bármilyen csatornát is néztél akkor is! vagy ha áramtalanítod akkor is… erre az esetre egy kis aksi lesz a tv készülékben.

    úgy hogy ez álprobléma. könnyen kezelhető és a nézettség visszaállítható.

  2. Lincshangulat Pécsett!

    A pécsi Vízmű elfoglalása után most a Tömegközlekedési Zrt-t foglalta el jogtalanul a fidesz banda.
    A lakosság fel van háborodva, visszafoglalást szerveznek.
    Nem az első pofátlan fidesz tolvaj akció Pécsett.

    Pattanásig feszült a húr!

  3. Ha már választani kéne az RTL és a TV2 közt, akkor már inkább az RTL Klub. Azon legalább vannak értelmes műsorok is a sok szenny közt: viszonylag normálisabbnak mondható Híradó, közéleti műsorok (21.század, Házon kívűl, Fél kettő – most nem a minőség a lényeg, de legalább vannak), Forma-1, remek mozifilmek… a TV2 milyen értéket tud fölmutatni? Még negyedennyi pozítivumot se a kereskedelmi televíziózás szartengerében.

  4. Eltekintve néhány hír és (ismeretterjesztőt akartam írni, de szerintem ilyen már nincsen a két, kábelen is bejövő szennycsatornán) kívül nem folyik más, mint vezérelt agymosás. Teljesen frappáns a cikk, de sajnos még pár év és sajnos (?) teljesen igaz is lehet. Zombikra is szükség van, mégis ki ásná majd ki az új villa kanálisát?

  5. @parttalan: igen igen amit sorolsz az mind bizonyára színvonalasabb, gondolom azért nem is csúcsidőben van, mert az a pár száz “értelmiségi” fenn tud maradni éjjel kettőig is… tartok tőle hogy a hírcsárda a főműsoridős barátokközt+győzike+vallóvila többmilliós néző seregéről szól.

  6. @parttalan:

    ???

    ugye ez vicc volt, az RTL Klub a média bármilyen formájának a legalja, a TV2 “csak” unalmas, de legalább nem a legalantasabb emberi ösztönök kiteregetéséről szól minden este, főműsoridőben (persze a TV2 új, gyilkolós-erőszakolós-molesztálós hiradója 1:1-ben hozza ugyanezt a szinvonalat)

    az ország szégyene, hogy ezek az ingyenesen elérhető kerTV-k

  7. Jó. 🙂 A végére ez nem kéne, erőltetett: “majd maga is nekiment egy oszlopnak, és azt kiáltotta: gyurmakacsa.” Kolosira nem illik ez a fricska, személy szerint ő geci okos, az ostobaság vámszedője. Inkább felszippantott még egy csíkot, ez illene a képbe.

  8. Nem értem a hírt.
    Ha a TV butít, akkor hogy lehet az hogy kikapcsolni még ki tudtam, de be már nem? A kettő között történt valami, amiért annyira béna lettem, hogy nem tudtam bekapcsolni a televíziókészüléket, nem? És a kikapcsolás meg a bekapcsolás között csak a hírcsárdát olvastam el, szóval evidens hogy ez az oldal égeti az agysejtjeim.
    Az agymosás netovábbja még ha a napiszart is átolvasom.

    Freud

  9. Ez marhaság!
    A tv segít a koncentrációban és a döntéshozatalban.
    Este otthon leülök a tv elé, nézem, nézem… jár az agyam, cikáznak a gondolatok, nézem, nézem – aztán eszembe jut hol a távirányító és bekapcsolom. Aztán kimegyek vacsorára vadászni a hűtőbe. aztán leülök a számítógép elé.

  10. Mondjuk Heller Ágnes a Tillás faszulás óta a szakmában egyértelműen TV2 közeli celebnek számol, szóval csinálja vele a Hajdú. Csak bele ne zúgjon, mert lássuk be, Sarka Kata jobban mutat a címlapon.

  11. @rajen: Ha így fogalmaztál volna:
    Kolosira nem illik ez a fricska, személy szerint ő geci okos, az ostobaság vámszedője. Inkább felszippantott még egy csíkot, “majd maga is nekiment egy oszlopnak, és azt kiáltotta: gyurmakacsa.”

    azt hinném, hogy van helyed a csárda olvasói között. De nem tettél így

  12. Csak megnyugtatásul: napi 1-2 óra tévézés csak annyira károsítja az agysejteket, mint ugyanannyi deciliter abszint. Persze kérdés, hogy a sejtelhalás mindkettőnél ugyanazt a területet érinti-e?
    Ez miatt nem jelenthető ki – ekvivalens az italozás és a tévénézés. Egyes kutatók szerint a kettő keverése viszont közömbösíti a hatást. Konkrétan a csontalkoholista állapota nem romlik az RTL-től, és az RTL nézőin se venni észre, ha mértéktelenül kezdenek inni.

  13. off
    @Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz!:

    ne hazudj, kis vörös, nincs lincshangulat, Páváék azt teszik, amit kell a városrablók ellen. Ja, hogy te szeretnél lincselni? Magánügyed.
    ——————————————-
    on

    Az RTL meg éljen sokáig, január óta egy percet nem láttam a műsoraiból, addig se sokat, szóval azon kívül, hogy a neten meg az újságosnál folyamatos VV4 promót látok, nincs bajom vele. Ellenben újra rákaptam a mesékre, hihetetlen klasszul kikapcsol a Frakk , Süsü meg a többi, szétröhögi magát az ember gyakorlatilag mindenen. (De persze kizárólag két dokumentumfilm közt…)
    Valaki írta a vizeletre működő távirányítót,ami ugyan szenzációs ötlet, de nőként az ilyesmi túl nagy macera. Gondolkodni is kellene azon, hogyan, miként… Na, valószínűleg ezért nem nézek ertéelt.

  14. A probléma abban van, hogy ugyanezek az elhülyült emberek egyben választópolgárok is. Na ez az a pont, ami miatt ez a jelenség még azokat is érinti, akik egyébként nem tévéznek, vagy az RTL Klub-ot nem nézik.
    Nem a tévézés maga a probléma.

  15. …és ami a legszomorúbb, hogy ez tényleg így van. Ennyi szemét az utcákon nincs mint amennyit az RTL (és sorolhatnám a többi adót is) “műsor” gyanánt lead.

  16. @rajen: Nem én vagyok a cikk szerzője, de ha te így gondolod, legyen neked. Én csupán egy kis felszabadult vidámságért járok ide, mert néha elegem van a nagyon komoly, szúrós szemű, komor arcú, humortalan mintapolgárokból…
    :)))