Rettenthetetlen fotósaink magukat Szijjártó Péter unokaöccsének álcázva bejutottak a Fidesz 23. születésnapi ünnepségére.

Bibó István Szakkolégiumban található, a többek által a magyar dallamos death metál szülőhelyének tartott Pince klubban már az ünnepség elején vidám és felhőtlen volt a hangulat. A legtöbb nevetést természetesen Orbán Viktor érdemelte ki, aki, mint minden évben, jelmezt húzott és most sem hagyta lankadni a rekeszizmokat.

A miniszterelnök már az ünnepség elején türelmetlenül várta a torta felszelését, ám a nagy torkosságban elfeledkezett arról, hogy lézerszemei képesek a torta atomokra bontására. Deutsch Tamás ekkor még kellemetlenül érezte magát, mert eszébe jutott: talán nem kellett volna úgy lehúznia Twitter-bejegyzéseiben SP legújabb klipjét.

 

 

Az ünnepség azonban folytatódott, az Ezüsthajó Catering Kft. gyorsan pótolta az elpárolgott tortát, ezúttal egy Deutsch Tamás által megrendelt darabbal. A politikus szívesen vágta fel a tortát, mint viccesen megjegyezte: ha fel kell vágni, őt érdemes keresni. Eközben Orbán figyelmét elterelte a gitáros törpe, aki ismét imádnivalóan aranyosan énekelt.

 

 

Orbán a kerti parti alatt is jól szórakozott, fotósunknak éppen azt a pillanatot sikerült megörökítenie, ahogy a miniszterelnök sörözés közben hitetlenkedve nézi, hogy az eseményre szintén hivatalos Szandika tükörnek használja fotósunk objektívjét.

 

 

Az ünnepélyes esemény egy kedves gesztussal zárult: Orbán a díszvendég Ice-T Westside című albumát osztogatta szét olyan gyerekek között, akik még egyáltalán nem értenek angolul. A lemezből Deutsch Tamás is kapott, mint mondta, remekül fogja hasznosítani Ice T dalszövegeit a kötelező, de unalmas brüsszeli angolórák helyett.

 

 

 

11 KOMMENT

  1. Ice T bácsi olyan arcot vág, mint akit véletlenül seggbekúrtak. biztos nem szokott hozzá, hogy ennyi hülyével legyen körülvéve.
    a tolmácsdroid hol a picsába van? biztos megint valamelyik buzibárban múlatta az időt, miközben a többiek megszállottan ünnepeltek.

  2. Tipikus, hogy elnökünk figyelme mindig valami másra terelődik. A lila nyakkendőjét meg inkább pénteken a fradi-újpest meccsen vegye fel a fradi tábor közepén.

    Freud

  3. @Reiner Freud: Ez a lila nyakkendő már a fülkeforradalom ereklyéje. Ebben a nyakkendőben volt Orbán a parlamenti cikluskezdéskor, a 29 pont meghirdetésekor, az EP-ben, Egyiptomban (ott is jött a forradalom, igaz OV Mubarakkal bratyizott), majd március 15-én is. Reméljük soha nem kopik el!

  4. Ha már születésnap, részlet a Fidesz 88-as alapító nyilatkozatából. Láthatjuk, hogy igen sikeres párt, mert elmondhatja magáról, hogy első 23 éve alatt minden, eredetileg kitűzött célját elérte.

    “3. A FIDESZ feladatai

    – Minden olyan társadalmi, gazdasági, politikai kérdésben véleményt nyilvánít, amely érinti tagjainak érdekeit. E célból – saját nyilvánosságának kiépítéséig – fel kívánja használni a nyilvánosság már meglévő csatornáit.
    – Szervezetének kiépülése után, tagsága érdekképviseletének ellátása céljából, bele kíván szólni a politikai döntésekbe.
    – Igyekszik intellektuális, politikai befolyást elérni az ifjúság körében, a szervezet által képviselt politikai értékek mind szélesebb körben való elfogadtatása érdekében.
    – Lehetőséget kíván adni tagjainak politikai szerepek elsajátítására.”

    napizeje.blog.hu/2011/03/30/fidesz_88_megvalosult_celok

  5. “Orbán a díszvendég Ice-T Westside című albumát osztogatta szét olyan gyerekek között, akik még egyáltalán nem értenek angolul.”

    És Áder János miért nem kapott?

  6. Erdőt, földet, pénzt nem is osztogattak?
    A Szandika meg tényleg olyan, mintha egy neandervölgyi közeli leszármazottja volna.
    Ha meghal, és a paleontológusok kiássák, jó félrevezeti majd őket.

  7. az a lila nyakkendő már engem is izgat régóta… ezzel a narancssárga lemezzel? (no és magával a naranccsal!) – különösképp undorító színpárt(ot) alkot… és akkor – a közönségről még tudomást sem vettem 🙂 – De jó nekünk! van fideszünk 🙁

  8. szerintem a képek manipuláltak.

    a kormány kiáll a szeretet népe mellett és nem eszeik tortát amikor a szeretettnépe éhezik…

    a torta színe jó volt… ez a rózsaszín ez kellemes. jobb mint a narancssárga… ja és milyen ízű volt?

    szilvássi vagy meggyes?